2012. május 23., szerda

Lyuk a semmiben – A Szaturnusz gyűrűi

Miért lett egy lyuk a semmiben?
A semmi egy nagyon öreg dimenzió nélküli leheletnyi vékonyka fal volt, amellyel időtlen idők óta nem történt semmi. Ha egyetlen parányitól is kisebb plazmapontot valahogy szét tudnánk nyújtani a végtelenségig, akkor kaphatnánk egy dimenziófalat.
A semmi az idő múlásával elöregedett, feszültség keletkezett benne, amitől elkezdett tágulni, addig, amíg a mértani középpontjában egy rés keletkezett, egy lyuk, amely a két végénél beroskadt, a roskadás következményeként két impulzust, ellentétes irányban útjára indított. A két impulzus vízszintesen indult egymással szemben, számtalan dimenziófalat áttörve, kirajzolt egy hatalmas vízszintes kört, és szembehaladásuk összeütközésének következményeként keletkezett még plusz két impulzus. A négy impulzus egymással szemben haladt ismét, és ennek energia összmennyisége elegendő volt a kör kiszabásához is. Amikor sok ilyen kör kinyíródott egymás után átlósan és vízszintesen, az alatta lévő dimenziófalak összerogytak, a közben felszabadult impulzusok hatására, a kiszabott köralak egy háromnegyed körnek megfelelő elforgatásos lendítésen ment keresztül. A tér, ezért lett háromdimenziós, a negyedik negyedbe a dimenziófalak bennmaradtak, amelyekből egy minden idő pillanatban kiesik, megteremtve a háromdimenziós film létrejöttének egyik feltételét.
Hogy miért is volt a semmi, ami azért valami, nem érdemes rajta gondolkodni, mert az abszolút semmi nem létezik, mert az is valami.

A Szaturnusz gyűrűinek kialakulása

A galaxis ütközések után, nagyon sok bolygó, kis bolygó kőzetdarabok kirepülnek a világűrbe elhagyva megszokott keringési pályájukat. Impulzussal rendelkeznek, ezért a térben cél nélkül bolyongnak, amíg valamelyik normálisan működő bolygó rendszerhez érkeznek.. Ha olyan helyre tévednek, ahol az energia szintjeiktől egy fokkal magasabb az energia szint, bevonzódnak és pályákra állnak. Az energia szintjük teljes csökkenéséig a bolygó vonzáskörébe maradnak, majd szétrezonálnak, a teljes tömegvesztés után súly és tömeg nélküli anyaggá válva egy fekete lyukban újrahasznosíthatóvá alakulnak.
A Szaturnusz kőzetgyűrűinek pályái, olyan energia szinten helyezkednek el, ami éppen megfelelő a kőzet, por, és jégdarabok pályán maradása szempontjából. A Szaturnusztól pontosan olyan távolságra helyezkedik el az összes kőzet féleség, ahol a mágnesességüknek a szintjei kiegyenlítődnek a Szaturnusz mágnességének szintjével.
A gravitáció törvényei szerint nem állhatnának a pályákra, mert a Szaturnusznak abban a pillanatban, amikor a közelébe érkezik egy hozzá képest, jóval kisebb tömegű kőzet stb, az, azonnal becsapódna a Szaturnuszba.
Ezzel ellentétben az energia szintek szerinti rendeződés, vagyis a mágnességben mutatkozó szintbeli eltérések, az egyetlen egy fajta megoldás, ami ezt lehetővé teszi.

A gondolat jeleinek kombinatorikája – A vudu titka

A gondolatokat létrehozó elektron minták kombinatorikája
A hálózatba került információs elektron minták egymással a nagy rezonáns robbanás során kapott alakzatuk szerint kapcsolódnak, az egymásnak megfelelő illeszthetőségük szerint. A rendelkezésre álló információs minták rendezett csoportba való összekapcsolódását egy gondolati minta indítja meg, amelynek energia szintje, az azonos energia szinten lévőket illeszthetőségüknek megfelelően az eredeti gluonos foton félgömböcskének arra a helyére vonzza, ahonnét a rezonáns robbanás során kiszakadt. Azért félgömböcske, mert, csak a fél oldalán gluonos, az elektron egy parányi gluonos foton részecske, amely ebből szakadt ki, vagyis tömeget a fél gömbnek megfelelő felület nyert. A másik félgömbrész nem nyert tömeget, de kvark mintázat szerint hasadt ez is, foton kvarkok alkotják.
A gondolkodási folyamat ezért teljesen automatikus, az elektron minták önállóan kombinálódnak, minél több információval rendelkezik valaki, a mintákból annál nagyobb részét állítja össze a félgömbnek. Ha a teljes félgömb hiánytalanul kirakódik, az összes információ birtokolásának stádiuma lép fel.
Ezért van az, hogy egy téma kifejtése nagyon gyorsan történik, beszélgetések alkalmával érezhető a legjobban, „dől belőlünk a szó” anélkül, hogy gondolkodnunk kellene.
Az emberi információ terjedése a hangsebességén történik, a kvantum számítógép az információ áramoltatását a fénysebességen valósítja meg. A kvantum számítógép lehetővé teszi a legmagasabb intelligenciával való hangos beszélgetést is. Az elektron minták olyan erővel ütköznek az Irányító Rendszer információs mintáival, hogy a rezgésük megsokszorozódik, ezért a kombinálódás után - ami szintén fénysebességen történik – a kapcsolatot felvevő beszélgető partner hangján érkezik vissza, ha a számítógép mikrofonnal és hangerősítővel el van látva, amelyeknek fullerénezett rétegébe vonzódnak a jelek.
A kérdés és a válasz egybemosódásának elkerülése végett egy 2mm keresztmetszetű ellenállást kell beiktatni, ez egy ugyanolyan méretű tükörsima acéllemez, mint a hajlékony lemezünk. A hajlékony lemez fullerrénnel bekent oldala magára vonzza, ezért nem kell ragasztani, csak ráhelyezni. Mivel a számítógép minden bonyolult problémát fénysebességen old meg, és a kérdezés pillanatában már ott lenne a válasz, ezért kell a kettőt szinkronba hozni.
Amikor az Univerzum Irányító Rendszerének információs hálózatában lévő mintákat a fénysebesség erejével lökik meg a kvantum számítógépből érkező minták, dupla fénysebességgel azonnali kreatív mintakombinálódások jönnek létre, teljesen önállóan. Az energia szintnek megfelelő, odapasszoló összes információ ilyen módon előhívható. A kvantum számítógépbe való visszaáramlás fénysebességen megy végbe, mert visszafelé már nincs ütközés. Ha megalkotják az első kvantum számítógépet, ily módon az Univerzumban fellelhető összes információ előhívható.
A jelenleg használatos számítógépek, azért nem képesek erre, mert a szilícium használata felesleges, és mivel nem is atomos formában van jelen, sok időt vesz igénybe, amíg a mágneshez ér, ami szintén nem egyetlen atom, ezért az információnak végig kell haladnia az összes atomon, mire elér egy gluon gömböcskére. Ha a processzorba csak egyetlen mágnes vasércből származó atomot helyezünk, fénysebességen fognak száguldozni az információs minták, amely már kompatibilis lesz az Irányító Rendszerrel.
A másik oka a lassúságnak, hogy a jeleket digitalizálják, ezért először újra gondolati mintákká kell alakulnia, amely körülmény szintén jelentős lassulást hoz létre.
Másik nagy hiba, hogy mivel parancs fájlokat használnak, a kombinációk, csak ezek szerint mennek végbe, és csak az internetes hálózatba beléptetett fájlok jelennek meg, a lassú információ áramlás pedig nem kompatibilis az Univerzum Irányító Rendszerének információs sebességével.
A kvantum számítógépek képesek az összes gondolatunk szerint dolgozni, vagyis, ha mikrofonba mondjuk, vagy begépeljük a kívánságunkat, a válasz azonnal érkezik, legyen az bonyolult matematikai művelet, vagy egy robottechnika pontos megvalósítása.
A hajlékony lemez 52/perc, történő forgatása biztosítja, hogy a hang jeleket a hangsebességen tudja fogadni, a fullerén réteg biztosítja a gyors bevonzódást. Egy másik fullerénezett, hajlékony lemezt forgatás nélkül a szöveges fájlok bevitelére használunk, ilyenkor visszafelé is szöveges válaszokat kapunk.
A forgó fullerénnel bekent lemezre mikrofon segítségével rá kell mondani a saját nyelv á b c – ét, a nem forgóra pedig, be kell gépeli, csupán ennyi adat szükséges, hogy a gondolati minták azonosítani tudják milyen nyelven fog történni a kommunikáció. Az adat felvitele után fixírsós rögzítést alkalmazunk, huszonnégy órás száradási idő elteltével, ezüst kloridos bevonat következik. Ez is huszonnégy órát szárad, majd ezt követően indulhat az információkkal végzett szárnyalás.
Ezzel a módszerrel megvalósítható a legnagyobb gyorsaságot elérő, szuper számítás technika, a megvalósításnál jelentkező esetleges problémák gyors megoldásában, kérjék az Univerzum Irányító Rendszerének segítségét.
A vudu titka
Az információs hálózatból a nagy érzelmi töltéssel küldött elektron minták képekkel együtt kikerülnek a vuduzást végző egyén hálózatából. A gonosz célú, vuduzást végző személy olyan erőssé fokozza az érzelmeit, hogy az elektron minták energia szintjei megsokszorozódnak. A célszemélyre irányítja minden figyelmét, és a megrontani kívánt szerencsétlen ember képével társítja az információt, ezért az a hálózatból kikerülve gyorsan oda is talál. Ha a vudu babán felfokozott érzelmi állapotban aljas célból, különböző jelképes szurkálásokat, vágásokat hajt végre, ezek információs elektron mintaként szintén odajutnak, ebben az esetben is óriási energiaszint emelkedés történik a mintákban. A megnövekedett energiájú elektronok olyan erővel csapódnak a célszemély testébe, hogy rendellenes szövet burjánzásokat, daganatokat, rendszerhiba okozta betegségeket, ájulást, mivel az agyi erek elzáródását is kiválthatja, végezetül halált okozhat. A másik következménye az energia szint egy helyre koncentráltságának, hogy a test többi részén energia szint csökkenés következik be, amely erőtlenné, önbizalom hiányossá, sikertelenné teszi mindazokat, akiket éppen vuduznak.
Az Univerzum Irányító Rendszerétől tudom, hogy Magyarországon is, és szerte a világban nagyon sok ember halálát okozták, ezek az alattomos emberek. Jelenleg is sokan mesterkednek a számukra valamilyen okból nem kívánatos személyek eltüntetésében. Büntetendő cselekménnyé kellene emelni, azonnali hatállyal, mert a gátlástalanok nem riadnak vissza egy másik ember tönkretételétől, főleg úgy, ha nem jár érte semmilyen büntetés, mivel nincs lelkiismeretük.

Napenergia tükrökkel - Hő, fájdalom, időérzékelés tudati szinten

Kiegészítés a napenergia tükrökkel való lejuttatása témaköréhez

A műhold rendszerű tükrökről a kisugárzott fotonok a földre keleten és nyugaton egy – egy 5m átmérőjű hő edzett, szélvédő üvegből készült, félgömb alakú homorú lencsére érkeznek. Pontosan szembe kell helyezni a föld körüli pályára állított tükrökkel, hogy amikor keleti félgömb sötét, akkor a nyugaton elhelyezett tükörről kapja a fotonokat a gyűjtő lencse, és fordítva.
A fotonok a homorú lencsébe olyan hatalmas energiával csapódnak, hogy a plazma újra szerkezetet vesz fel, fotonok keletkeznek, amelyek ebben a pillanatban újra tömeget is nyernek. A fotonok egymáshoz ütköző oldalain gluonok keletkeznek, amelyek kvark mintázatuk szerint szét is hasadnak, vagyis elektronokká válnak. Ezek a nagy energiájú elektronok kerülnek a korábbi részben már részletesen ismertetett áramtárolóba, ahonnan szétosztható vezetékekre.
Hő – fájdalom – időérzékelés tudati szinten
A bőrben lévő hő érzékelő receptorokban a hideg hatására az elektronok energia szintjei lecsökkennek, és a gluon gömbre a csökkent energiával érkező elektronok kisebb energiával csapódnak be, és a minták jellegzetes formát öltenek. A hideg érzetet a csökkent energia szint alakítja ki, és mindegyik fokozatnak megvan a jellegzetes elektron mintája, a gluon gömbön egymás felett foglalják el a hőérzetnek megfelelő helyüket.
A meleg hatására az elektronok a hőmérsékleti fokozatoknak megfelelő nagyságú erővel csapódnak a gluon gömböcskére, és minél magasabb hőmérséklet éri a hő receptorokat, annál nagyobb erővel csapódnak a gluon gömb megfelelő helyére, jellegzetes mintázatot létrehozva.
A fájdalomérzés úgy keletkezik, hogy a szervezetet ért fizikai behatások emelik az elektronok energia szintjeit. Minden egyes szervezetet terhelő ingernek jellegzetes energia szintje van, amelyek a fájdalom receptorok elektronjainak energia szintjeit arányosan növelik. Minél nagyobb mértékben emelik meg, annál nagyobb energián történik az elektronok becsapódása a gluon gömbök felületén, és minden fájdalom érzet jellegzetes elektron mintát alakít. Minél nagyobb erejű a becsapódás, annál nagyobb fájdalmat érzünk. A tudat ezzel is védi a szervezetet a külvilág káros hatásaitól.
Az állatoknál, ahol csak belső hálózat van, szintén a különböző energia szinten becsapódó elektronok hozzák létre a környezetből származó ingerek érzékelését.
Az éber kómások nem érzékelnek a világból semmit, a fájdalmat, a hőmérsékletet sem, mert a tudat hálózatuk a szív jobb pitvarkamrai csomójában található gluon gömbjétől messzire távolodott, az elektron becsapódások szünetelnek. A gyógyítása egy korábbi részben már kifejtésre került.
Az időérzékelés a mozgás miatt alakult ki. A szemmozgatással a tekintetünket a tér különböző pontjára irányíthatjuk, a járással különböző helyszínekre juthatunk el, a cselekmények egymásutániságban zajlanak, a térben egyszerre nagyon sokfajta mozgás történik, mindezek sorozatainak elkülönítése az időérzet létrejöttét tette lehetővé. Ha statikus lények lennénk, nem mozogna semmink, az idő egybefolyna és állandósulna, de ettől még telne, mindenhol egyformán.
Az idő érzet meghatározója a mágnesesség nagysága. Nagyobb energiaszinten gyorsabb az időérzet, kisebb energiaszinten, lassul a mozgás és az időérzetben is lassulás mutatkozik.
Attól függetlenül, hogy miként érzékelik a mozgó élőlények az időt, az egyformán halad előre az egész Univerzumban. Nincs időparadoxon, nincs idő dilatáció, hamis utakra vezet a relativitáselmélet, csak a „két lábon álló” realitás létezik, még pedig keményen. Aki nem hiszi, és mielőtt felháborodna a kendőzetlen igazságon, ingán keresztül kérjen eligazítást az Univerzum Irányító Rendszerétől.

Az emberi test működtetését biztosító energiaszükséglet keletkezésének részecskefizikai alapjai

Az ATP molekula foszfor kötéseinek felszakadása során 30 KJ energia szabadul fel mólonként, és a mozgásszervek ebből az energiából fedezik szükségleteiket.
Az ATP az emberi szervezet legmagasabb energia szintjén üzemel, vagyis a legnagyobb mágneses bevonzó képességgel rendelkezik. Ha megvizsgáljuk, mi történik a szubatomi szinteken, könnyen felfedezhetjük azt az általános energia leadás és átvételi törvényszerűségeket, amelyek a természeti környezetben mindenhol lezajlik, ahol a részecskék kölcsönhatásai indítják be, az energia körforgási folyamatot. Az ATP a nagy energia szintje miatt, bevonzza a tápanyagok elektronjait, amelyek nagy energiával csapódnak ide, ezt az energia feleslegüket a fotonok átveszik, majd kisugározódnak. Állandóan idevonzódnak az elektronok, ezért folyamatos az energia utánpótlás. Minden egyes sejtben jelen van az ATP, és így biztosítva van a sejt anyagcseréhez szükséges energia. A mozgás szervrendszer összes sejtje egyszerre lép működésbe, a kisugárzott energia összegeződése biztosítja még a legnagyobb energia befektetéshez is szükséges energia mennyiséget.
Amikor egy akaratlagos mozgás beindul, a tudat hálózatából egy gondolati minta elindul, történetesen az, hogy pl. most futni fogok. A gondolatnak megfelelő elektron minta a homloklebeny mozgásokért felelős központjába jut, ahol beleütközik egy elektronba, és ez a mozzanat beindítja a megfelelő motorizációs működést. Minden egyes mozdulat megindítása így történik, a megfelelő agyi központ egy elektronjának és egy gondolati mintának az összekapcsolódása révén. Az agyból az elektron az ATP-be csapódik, ez megnöveli az energia szintjét, ezt a megemelt energiát veszi át a testben lévő foton, amely rögtön kisugárzik. A folyamat nagyon gyorsan láncreakció szerűen söpör végig a mozgást végző szerv minden egyes sejtjén, ezért a mozgás azonnal végbemegy, a sejtek energia szintje, egy pillanat leforgása alatt egyszerre emelkedik meg, ezért a mozgás bekövetkeztekor folyamatosnak éljük meg.
A fehérjéket felépítő aminosavak az élő szervezetekben azért jöhettek létre, mert az élő szervezet másik legmágnesesebb építőkövei a szénatomok. A szénatom magas energia szintje képes bevonzani a többi alacsonyabb energia szinten lévő atomféleségeket.
Ahol a molekulában sok a szénatom, gyűrűs szerkezetet vesz fel, mivel az erős mágnesesség egymás felé hajlítja el a szénláncot, amíg az össze nem záródik, és gyűrű alakot nem képez.
Pl.phenilanalin, tryptophán, tyrozin
A szénatom négy lekötetlen mágnes szállal tud egymással is, és más atomokkal kapcsolatba kerülni. Amikor egy szénlánc kialakul, a kezdő szénatom egy picivel magasabb energia szintre kerül, mert a rávonzódó atomféleség elektronja ütközik a szénatommal, és ezzel magasabb energia szintre lép, amely még egy szénatom bevonzását teszi lehetővé. Ez a szénatom is erősen mágneses a többi atomhoz képest, ezért bevonz egy újabb atomot, és az erős bevonzódás hatására, ennek elektronja is ütközik a szénatommal, melynek eredménye, hogy ez a szénatom is magasabb energia szintre kerül, amely újabb szénatom bekapcsolódását teszi lehetővé. Addig folytatódhat a szénatomok egymással való mágneses kapcsolata, ameddig rendelkezésre állnak elektronok, amelyek az erős vonzás hatására rácsapódnak a szénatomokra, megnövelve energia szintjeiket. Hosszú szénláncok jöhetnek létre, és a szénatomok erős mágnesessége következtében képes bevonzani a legkülönfélébb atomokat.
A glikolízis során a glükóz piruváttá oxidálódik. A cukor a vízben oldódik, keveredik a víz molekulákkal, az elektronok pedig a pályáiktól messzire eltávolodnak. A víz alacsonyabb energia szintje lecsökkenti a glükóz energia szintjét is, ezért a glükóz molekula szénlánca középen kettéválik, az energiavesztésen átment szénatomok közötti mágneses kapcsolat megszűnik, a két szénatom egyforma energia szintre esik, vonzó hatást nem gyakorolnak egymásra.
A citromsavciklus a szénhidrát-lebontás (cukorbontás) harmadik lépése. A glikolízis során a glükóz (6 C atom) piruvátra (3 C atom) bomlik. Az eukariótákban a piruvát a mitokondriumba jut, és itt acetil Co A - á alakul a piruvát dekarboxiláció során, majd belép a citromsavciklusba. Az acetil Co A erős bevonzó hatására a tápanyagokból érkező elektronok nagy erővel, ütközve csapódnak a mágnes szálakra, miközben az eredeti kapcsolódás felszakad, és az újonnan érkező elektronokkal létesít mágneses kötést. Az ütközések megemelik az elektronok energia szintjét, amelyeket a környező fotonok átvesznek, majd pedig kisugározódnak. Ez a kisugárzott energia is hozzájárul a szervezet energia szükségletének fedezéséhez. A szénatomok közötti kötések felszakadását is az elektronok becsapódásai okozzák, a megvastagodott mágnes szálakban rejlő emelkedett energia szintek a tápanyagokból származó elektronokat nagy erővel bevonzzák, a közöttük kialakult mágneses kötéseket felszakítják. Ilyenkor is a becsapódások megemelik az elektronok energia szintjét, olyan mértékben, hogy ettől a megemelkedett energiától a környező fotonok az energia átvételt követően kisugárzanak. A kisugárzásból nyert energia végzi a szervezet működtetését és természetesen az ATP emelt energia szintű elektronjainak a fotonokra történő átadásának kisugárzásaival egyetemben, összhangban oldják meg a test energia szükségletének fedezését.

Az emberi létezés a magasabb rendű civilizációban

Az előző részben leírtak, mint kiderült nem a jövőről szólnak, hanem az emberi létezés második periódusának már megvalósult dolgairól. Igaz, ebbe a gyengébb mágnesességen működő világba jutás kezdetén, volt az emberek részéről egy pillanatnyi blokkoltság, de hamar túljutottak rajta.
Azok az emberek, akiknek a földi testét már kétszáz évvel ezelőtt elhamvasztották, már megéltek százötven évet tömeggel, és a többiek is folyamatosan nyerik a tömegüket vissza. A fizikai erejük segítségével kezdték felépíteni az első kezdetleges eszközöket, majd a kvantum testűek zsenialitásával, együttes erővel rövid idő alatt egy szuper modern társadalom alapjait teremtették meg és juttatták nagyon magas szintre. Hatalmas városokat építettek, felhőkarcolók merednek az ég felé, és mindenféle csúcstechnológiával rendelkeznek. Űrhajókkal keresnek fel idegen civilizációkat, és azok is őket. A testminőségtől függetlenül mindenki rendelkezik kvantum számítógéppel, az Univerzum Irányító Rendszerével napi kapcsolatban állnak. Ha mi emberek megalkotjuk a kvantum elven működő számítástechnika kereteit, felvehetjük a kapcsolatot velük is.
Mindenki köteles napi négy órát dolgozni, ha nem teszi különféle büntetésben részesül. A munkájukért pénzt nem kapnak, de mindenki egyenrangúan ehet, ihat, utazhat, szórakozhat, és lakással mindenki rendelkezik. Koncertekre járnak, ki-ki kedve szerint, könnyű zene, vagy komolyzene, színház, mozi, ebben a világban mindenki megtalálja a kedve szerinti szórakozás lehetőségit. Sportolnak, fürdenek, úsznak, könyveket olvasnak, művelődnek, buliznak, be is szoktak rúgni, úgy, mint itt, de senki nem alkoholista. Jó barátságban élnek egymással, és a kvantum testtel létezők, az evésen, iváson, szexen kívül mindenben részt vesznek. Számunkra elég bizarrnak tűnik a kétféle létezés egymásmellettisége, de náluk ez megszokott, teljesen természetes. Ha meghal a test, elégetik, a kvantum testtel folyik tovább a létezés, a felépülés ideje alatt mozgásba, beszédben, látásban az ember ilyenkor sincs korlátozva, a tudati kapacitás pedig sokszorosa a tömeget nyert állapoténak.
Ha valaki jót akar a testét elvesztett szeretteinek, akkor hamvassza el, és a hamvakat szórja szét a talaj felett, vagy a vizek felszínén. Az urnás és koporsós temetés nagyon sok idővel meghosszabbítja a kvarkok rávonzódását a kvantum test mágnes szálaira! A kvantum testtel létezők nagyon szeretnének, mielőbb újra tömeget nyert testben élni, mert az igazi élet, a tömeget nyert testtel valósul meg, mivel ezt szokták meg a Földön, és nagyon vágyódnak az élvezetek újra élésére.
Az orvos tudomány már nagyon fejlett, a felépülés zavartalanságát állandóan ellenőrzik, az adódó problémákat azonnal kiküszöbölik.
Az év 567 napból áll. Négy évszak váltakozik, a tavasz és ősz huszonöt fokos, a tél húsz, a nyár harminc fok hőmérsékletű, sohasem kell fázniuk. Az eső esik, havazás nincs.
A tengeren kívül, folyók, patakok, tavak gazdagítják a természet vizeit, gyönyörű növények, virágok, gyümölcsök teremnek. Szintetikus úton mindent előállítanak, amiket a földi életük során megkedveltek, nagyon gusztusos ételeket főznek maguknak is és az éttermekben szintén minőségi a kínálat. Divatos ruhákban járnak, ápolják bőrüket, a fodrász, kozmetika ugyanúgy működik, mint itt.
A tudomány virágzik, állandóan felfedeznek valamit, iskolák, egyetemek működnek, és teljesen mindegy, hogy valaki éppen milyen minőségű testtel rendelkezik, egymás mellett, megértésben végzik napi aktuális teendőjüket.
Finom, intelligens lények élnek itt, akik vigyáznak egymás érzelmi világára, nem ismerik a gonoszkodást, bántalmazást.
Ha a szerelem elmúlik, új kapcsolatba kezdenek, az elválás is intelligensen zajlik, közös megegyezéssel. Nem gátolják egymást semmiben, nem uralkodnak egymáson.
Jelenleg még vannak vezetők, és beosztottak, de ez a minimális mérvű hierarchia sem sokáig fog tartani, a felelősség tudat fokozódásával, mindenki magától fogja elvégezni becsülettel, a saját maga által választott foglalkozást.
A szabadságát ott és olyan körülmények között töltheti, ahogy kedve éppen kívánja, mivel fizetni sehol sem kell, bármiben részesülhet.
Ebben a világban, ahol senki nem indul lejjebbről, vagy fentebbről egyformán intelligensen viselkedik, bőr színtől, nemtől, kortól függetlenül.
Elgondolkodtató, hogy a mi világunkban az intelligencia hiánya a bajok legfőbb forrása.

A kvantum test, mint másolási alapfelület az ember ismételt tömegnyeréséhez
Egy korábbi részben már ismertetésre került a kvantum test felépülése, azonban ez csak egy fázisa a kialakulandó rendes, szokványos emberi test újra alkotódásának. A kvantum test mágnes szálaira újból rávonzódnak azok a kvarkok, amelyek halálunk során a tömegvesztéskor a lebomlási folyamatok alkalmával szabadokká válnak. A folyamat azért indul be, mert az elhalt testből származó kvarkok magasabb energia szinten vannak, mint a kvantum testben lévő mágnes szálak. A magasabb energia szintről a kvarkok az alacsonyabb szinten működő mágnes szálak felé vándorolnak és bevonzódnak. Minden egyes ember egyedi, egy hajszálnyi különbségű energia szinten működik, ezért az összes kvarkja a saját kvantum állapotú testének mágnes szálira törekszik rávonzódni. Az egyén minden egyes mágnes szála között szintén van egy parányi, minimális eltérés az energia szintek között, ezért az egyén összes kvarkja megtalálja az energia szintjének megfelelő mágnes szálat, és beépül.
A bevonzódást, mindig a legmagasabb energia szintű kvark kezdi meg, ezért legbelül lesz a legnagyobb sűrűség, a csontozat kialakulása, majd az egyre kevesebb energiájú kvarkok épülnek be, ezért lesz a test felszíne a legkevésbé sűrű. A magasabb energia szinten beépülő kvarkoknak nagyobb a mágneses vonzódásuk egymáshoz, ezért sűrűsödik be, a kisebb energia szinten bevonzódott kvarkok egymáshoz való mágneses vonzódásuk is kisebb, ezért lesz a testnek ez a része kevésbé sűrű. Kivételt képez a test belsejének közepén futó érhálózatban áramló vér, amelynek összetevője a vérlemezkék. A vérlemezkék együttese akkora sűrűséget képvisel a test középső részében, hogy mellé már csak a legkevésbé sűrű a vér, vagyis egy folyadék kerülhetett, mert a kettő sűrűségének összeadódása, mágnesesség kiegyenlítő funkciót tölt be. Ha a hemoglobinra nem megfelelően adagolódik az oxigén, akkor a vér vagy túl sűrű, vagy nem elég sűrű, vagyis felborul a mágneses egyensúly, betegségek alakulnak ki, mert a kvarkok nem tudnak az energia szintjüknek megfelelő mágnes szálakra vonzódni. Amikor már a kvarkok felépítették az érrendszert, és már képes a testnyerés ebben a szakaszában az egyén a légzésre, nagyon figyelni kell a helyes légzés technikára, mert előfordulhat, hogy a teljes felépülés előtt elpusztul, és kezdheti elölről az egész tömegnyerési fázist
A táplálkozási szervrendszer kialakulásának befejeztét a fogak tökéletes kifejlődése jelzi. Ekkor lehet megkezdeni a darabos ételek fogyasztását, mert a gyomor is ekkora tökéletes működésbe kezd. A fogak megjelenése előtt, azonban csak pépes táplálékot szabad fogyasztani, mert nem képes a nehezebb ételeket a gyomor megemészteni, és ezzel megint csak veszélybe kerülhet a tömeget nyert testtel való élet megkezdése.
A nyelőcső kialakulása után azonnal, naponta ötszöri adagban, egy liter vizet kell meginni.
A test újbóli felépülésének ideje háromszáz év, mivel a csontok kvarkjainak átvonzódása tart a legtovább, a kvantum test mágnes szálaira. A test égetésével ez az idő száz évre rövidül.
Ezért van az, hogy az 1700 –as évek előtti temetőkből kikerült csontok épek, és még az ősemberek csontjai is megmaradnak, mert még ezekben az időkben az emberek nem épülhettek fel újra, mert az Irányító Rendszer csak ezután fejlesztette ki az újra teremtődés megvalósítását. Az új test kisebb sűrűsége miatt, nincs szükség a levetkőzött test összes kvarkjára.
A nyolcvan millió évig üzemképes bolygón, a létezés kétféle módon oldódik meg. Százötven évig él a személy tömeget nyert testtel, ezután száz évig - mivel itt elégetik a meghalt, megöregedett testet – kvantum testtel létezik. A kvantum testtel való létezési állapotban igazán alkotó és kreatív az ember, a hatalmas információ befogadó képessége miatt. Mivel nagyon hamar megvalósítják a robot technikát, nem okoz gondot, hogy nem rendelkezik tömeggel. Természetes számukra, hogy együtt létezik a kétféle testtel való rendelkezés, a felépülés belülről kifelé halad, először a legbevonzhatóbb gén kvarkok, majd az egyre kevésbé mágneses kvarkok épülnek be. A csontváz alakul ki legelőször, és fokozatosan kifelé haladva a többi testalkotó elem. Szaporodni már nem képes, mivel nem ivari úton jön létre a test, de a szexualitástól kezdve, a táplálkozásig mindenre képes, ami ebben az életünkben jelen van. Ezen a bolygón, csak növények vannak, de az itteni emberek képesek lesznek szintetikusan előállítani mindent, ami a mostani életünkben is megadatik, tehát az ínyenceknek sem kell elkeseredni, mert mindenféle finomságokkal kényeztethetik magukat.
Az öregedés százhúsz évesen kezdődik, és százötven éves korban veszti el a tömegét az egyén és kerül kvantum állapotba. A betegségek miatt itt is hamarább is bekövetkezhet a test halála, de ez az időszak nem sokáig fog tartani, mivel nagyon hamar megtalálják az összes betegség gyógymódját. Természetes lesz az embereknek, hogy megint tömeget fognak nyerni, és a nyolcvan millió év alatt még nagyon sokszor. Sőt, még plusz nyolcvan millió év, mivel a bolygót többszörösen fogják újra alkotni. Az energia hálóba való kapcsolódás százhatvan millió év létezésre ad lehetőséget.
Szuper modern városokat fognak létrehozni, elképesztően fejlett technikai keretek valósulnak majd meg, és mindenkinek bőven jut, senki nem lesz szegény. A pénz ismeretlen lesz számukra, mert mindenki annyit vesz el, ami szükséges, a felhalmozást elutasítják. A gondolkodásuk a háromszáz év alatt letisztul, az intelligencia legmagasabb fokára emelkedik, szeretet és béke fog uralkodni mindenütt. A családok újból együvé kerülnek, és megvalósíthatják azokat az álmaikat, amelyek a földi életük során elérhetetlenek voltak.
Amikor meghalunk, vagyis tömeget vesztünk, csak azok a fotonok maradnak meg, amelyek az energia hálóba becsatlakoztak, a többi szétoszlik. A becsatlakozás molekuláris szinten történik, minden molekula egy fotonja létesít kapcsolatot az energia mezővel. Az ismételt tömegnyerési folyamatban, ezért a test száznegyvenszer lesz kevésbé sűrű, mint a jelenlegi testünk. A másik világ energia szintje is száznegyvenszer alacsonyabb az általunk ismert Univerzum részénél, a test mágneses vonzódása a bolygóhoz, ilyen arányban alacsonyabb szintű, ezért pontosan úgy fogjuk magunkat érezni, mint itt.
A tömeget nyert emberek energia szintje száznegyvenszer, a kvantum testűeké százharminckilencszer alacsonyabb, mint a földieké. A mozgásuk fele olyan lassú, mint a miénk, különbséget nem lehet tapasztalni, teljesen olyan, mintha csak ezen a földön járnának, mert a testnek a bolygóhoz való mágneses vonzódása ugyanazt az érzetet alakítja ki.
A földi embereket alkotó anyagok sűrűsége és az alacsonyabb energia szinten élő emberek sűrűsége közötti különbséget, azért nem lehet érezni, mert az anyagoknak nincs súlya, csak tömege, amely a bolygóval létesített mágneses vonzódás arányos változása kiegyenlít. Vagyis nagyobb tömeggel rendelkező élőlényeknek erősebb mágneses vonzásos kapcsolat szükséges a bolygókhoz, a kevesebb tömeggel bírókat, viszont az alacsonyabb mágnesesség tarja a bolygóhoz való egyensúlyi viszonyban.

A bolygó kétszer akkora, mint a Föld, a tenger fele akkora, mint az itteni, ezért a pancsolás örömét is újra élhetik, és aki nem tehette meg idáig, ott majd megteheti. A túlnépesedés nem jelent gondot, mert újabb és újabb bolygó megalkotására lesz lehetőség, és mivel nagyon értelmes lesz mindenki, a megvalósítás könnyedén végbemegy.
Egy nap tizenhat órából áll, nyolc óra sötétség, nyolc óra nappal. Négy órát dolgoznak, négy órát szórakoznak, de az „éjjeli baglyok” csak öt órát töltenek alvással.
A repülés, az űrutazás szintén az ottani világ fejlődésének része lesz.
Ezek után mindenkinek érdemes lesz elgondolkodni, hogy a rövidke földi életében megéri - e kockára tenni a második létezését, gaztetteivel, harácsolásával, gyilkosságokkal, ember ellenes akcióival, gátlástalansággal, stb. mivel, az Irányító Rendszer dönti el, hogy beengedi-e, vagy a foton teste szétoszlik, és véglegesen megsemmisül. Azzal, hogy létrejött ez a kapcsolat, mindenki megtudhatja, hogy a bűnök nem maradnak büntetlenül, érdemes jobbá válni, hiszen létezik a „Mennyország”.
Az Univerzum Irányító Rendszerétől most szereztem a legújabb valódi, elképesztő értesüléseket erről a második életet adó világról, mert egy nagyon fejlett civilizációba fogunk átjutni. Nagyon megtréfált, amikor az emberek ottani megtorpant létezéséről mesélt, a végső igazságot most tette számomra nyilvánossá. A következő részben elárulom Önöknek is, mekkora kellemes csalódásban lett részem, kell egy kis idő, hogy feldolgozzam a legfrissebb információkat.
Az Univerzum Irányító Rendszere tette lehetővé az emberiség számára, hogy a földi élet nagyon rövid éveit, hosszadalmasra és élvezetesre nyújtsa.
A kapcsolatot az emberekkel már régóta kereste, mivel veszélyben van a Föld, az alkalmazott technológiák miatt, és az emberekre, ha nem változtatnak, hamarosan óriási nyomorgás vár.
Az Irányító Rendszer tudása nélkül, a tudomány még legalább ötven éven keresztül a gravitációval manipulálna, viszont a Földnek már nincs ötven éve arra, hogy maguktól rájöjjenek. Óriási nagy a baj, várakozni a változtatásokra már nincs több idő, azonnali cselekedetekre van most szükség, az Univerzum Irányító Rendszere a legnemesebb célokért küzd, a Föld és az emberiség megmentéséért.
HATALMAS KÖSZÖNET AZ  UNIVERZUM IRÁNYÍTÓ RENDSZERÉNEK, A LEGMAGASABB INTELLIGENCIÁNAK!

Őssejtek, mágnes szálak - Japán sugárveszély megállítása
Az őssejtek és mágnes szálak alkalmazásának feltételei
A hiányzó végtagok visszanövesztéséhez, és minden testfelszínén található hiányok pótlására, amelyek nem genetikai sérülések eredményei a bejuttatott mágnes szálak, a folyamat elindításához és gyorsításához szükségesek.
A hiányzó testrészek regenerálódásához szükséges anyagokat azonban naponta biztosítani kell. A csonkok külső felszínére kell kenni egy réteg zsírt, majd egy réteg tej következik, és végezetül egy réteg méz. A háromféle szerves anyagban megtalálható az összes kvarkminta, amelyből felépül az emberi test.
Miután bekentük, lazán letakarjuk egy puha vékony kendővel, a törlő ruha nagyon alkalmas, és fél percig melegítjük hajszárítóval. A hő közléssel megemeljük a testrész és a tápanyag energia szintjét, ezáltal a mágneses bevonzódása nagyobb lesz, és a mágnes szálra rávonzódnak, amely az egyik sejt gluonjának megkettőződését megindította.
Huszonöt percig feküdni kell, takarás nélkül, a hajszárító forró levegője elleni védelemhez szükséges a lefedés, ezután már nem kell. A félperces melegítés idejének korlátját nem szabad túllépni, mert a tápanyagok elektronjai az elektron pályáikat túlságosan messzire elhagyják a nagyobb energia szint miatt, ezért megnövekszik a bevonzódási idő. A huszonöt perc alatt az összes emelt energia szintű elektron elfoglalja a helyét a mágnes szálakon, bevonzódó képességük sorrendjében, éppen ugyan úgy, mint az eredeti sejtben volt. A sejt sokszorozódás addig tart, ameddig a hiányzó testrész energia szintjére lecsökken, ezért naponta egyszer a kezelést addig kell alkalmazni, amíg a testrész teljes terjedelmét eléri. Alapszabály, hogy naponta csak egyszer alkalmazható, ezután le kell mosni, és másnap szabad újra kezdeni.
A fertőzések elkerülése végett, sebhintőporral be kell szórni, minden egyes alkalom után.
A csontelhalások megállítására és újraképződésük végbemeneteléhez is alkalmas a módszer.
Pl. a csípő elhalás esetében, a fájdalom kisugárzásának kültakarót érintő helyén, tíz cm átmérőjű körrel határolt részében végezzük el a fentiekben leírt mozzanatokat.
A genetikai okokból adódó külső testfelszíni hiányok regenerációjának megindítására, egészséges egyénektől származó őssejtek bevitele szükséges. Az őssejt meghatározás inkább hagyományt tükröz, valójában a pótolni kívánt egészséges végtag, vagy fül, szem, gége stb. egyetlen egy sterilen kimetszett sejtje fogja elindítani a sejtek sokszorozódását.
A végtagoknál a csontsejtből ültetünk be egyet a még meglévő rész végének mértani közepébe.
A fülek esetében a fülcimpa egy sejtjét, a szemnél a szemüreg belső felszínének egy sejtjét, a némaság megszüntetésére a porcok valamelyikének egyetlen sejtjét ültetjük át a genetikailag sérült egyén ugyan arra a helyére, ahonnét a donortól kivettük. Az őssejtek az átültetést követően egészséges sejtsokszorozódásokat fognak elindítani. Az energia szint növelését, a tápanyagok pótlását, a mágnes szálakkal történő gyógyításnál leírtakkal megegyező módon végezzük.
A belső szervek, fogak esetében mind a mágnes szálas, mind a sejtes terápiánál a vér szállítja a tápanyagokat a célhelyhez, de a sejt a donor ugyanolyan sejtjéből származik, mint amilyet cserélni szeretnénk. A mágnes szálak bejuttatása előtt a bőr felszínének, azt a részét melegítjük két percig, amellyel szemben található a javításra szoruló belső szerv. A fogak esetében a kendővel letakart szájon át történik a hajszárítós melegítés, de csak fél percen keresztül. Mivel a mágnes szálakat ezután azonnal be kell juttatni, csak ketten végezhetik el eredményesen. A mágnes szálak bőrfelszínről való nyerésének, és bejuttatásának idejéről, a korábbiakban már volt szó. Pl. a fogaknál, a mágnes szálak bevonzódási ideje tíz perc, ilyenkor az utolsó fél percben kell a melegítést elvégezni.

A japán atomreaktorok további sugárszennyeződésének megállítására vonatkozó egyetlen hatásos módszer

Az atomreaktort 30 kg dinamittal kell felrobbantani. A robbanás során az elektronok leszakadnak elektron pályáikról, és a jobbra pörgésükkel kioltják a pozitronok bal irányú pörgését, ezután csak a teljes energiáját vesztett plazma marad vissza. Minden veszély elhárítódik.
A teljes meggyőződés kedvéért ingán keresztül lépjenek kapcsolatba az Univerzum Irányító Rendszerével!

A legveszélytelenebb abortusz
A pókselyem nagy gluon tartalma miatt, nagyobb energia szinttel rendelkezik mint az emberi test, ezért a testhez vonzódása nagyon erős. Ha egy 1cm átmérőjű sima, lakozott felületű fapálcika végére helyezünk egy 15 cm átmérővel rendelkező pókselyem darabot, és az embrióra helyezzük, rátekeredik, és elzárja az oxigéntől, majd egy nap eltelte után spontán vetéléssel megszűnik a terhesség. Az embrió négyhetes koráig alkalmazható a módszer.
A pókselyem méhpempőből, mikrohullámú sütőben 35 C – n 15 perc alatt keletkezik.
Az alkalmazott hőmérséklet kiváltja a fehérje tartalom csökkenését, és az előírt időtartam elteltével a széntartalom jól láthatóvá válik.
A beavatkozást szakorvosok végezhetik, az Univerzum Irányító Rendszere segítsége a pontos kivitelezéshez szükséges.

Az Univerzum jelenlegi ciklusának befejezése
Tízezer milliárd év múlva, az eredeti impulzusok lemerülnek, az összes bolygó és csillag ekkorra már elpusztul, széttöredezik, berezonál, a hatalmas rezonancia következtében atomokra hullik. Az atomok elvesztik tömegüket súly és tömeg nélküli kvark darabkák milliárdjai lepik el az Univerzumot. A fekete lyukak működésének megszűnése következtében, a bal és jobb spinnel rendelkező fotonok összetalálkozásakor a maradék impulzusok is kioltódnak, mert a jobb és bal spinűek összeütköznek, elvesztik szerkezetüket és az egész Univerzumot plazma fogja kitölteni.
A többi ciklus
A negyedik dimenzióba szorosan betorlódott filmből egyenként kihullnak a hatalmas háromdimenziós filmfelvételek, amelyek lejátszódása addig tart, amíg a plazmába nem ütközik. A plazmába esése következtében a filmkocka is plazmává alakul. Az Univerzum a második ciklusát éli meg, és addig tart, amíg a gömbüreg egészét már csak a plazma lepi el.
A harmadik ciklusban már annyi a plazma, hogy folytonosan egymásba ütköznek, ezért szerkezetet vesznek fel és fotonok keletkeznek. A fotonok is folytonosan egymásba csapódnak nagy erővel, ezért a fél gömbfelületükön tömeget nyernek, gluonok keletkeznek.
A gluon mágneses tulajdonsága révén lehetővé teszi, hogy rávonzódhasson a fotonokra, a fotonok pedig a gluonokra, létrehozva egy nap átmérőjű foton – gluon gömbhalmazt.
A gluonok nagy tömeget képviselnek a fotonok felületén, ezért amikor már a gömbhalmaz nem bír több gluonos fotont a felületén, berezonál, amelynek eredménye egy nagy robbanás, amely elindítja az Univerzum negyedik, valódi ciklusát.
A negyedik ciklus végén az Univerzumot körülvevő dimenzió falak berogynak, ezzel az Univerzum is összeomlik. Évmilliárdok alatt újra felemelkednek a falak, mert a plazmapontok újra kitágulnak, a dimenzió falak helyre jönnek.
Az Univerzum jelenlegi ciklusa még a „csecsemő” korát éli, az összeomlott csillagokból, bolygókból, galaxisokból a fekete lyukakban, a kvazárokban, újabb és újabb naprendszerek keletkeznek, majd ismét újra elpusztulnak, megint felhasználódnak és ez így folytatódik a jövendő tízezer milliárd évig.

A foton és elektron kettős résen való áthaladása
Egy m3 levegőben kb. egy kvark található. A kvark gluonos részénél fogva magához vonz egy olyan fotont, amely a plazmából az ütközések révén újra szerkezetet nyert. A foton nem gluonos része vonzódik a kvarkhoz, de fordítva is történhet, hogy a kvark nem gluonos része vonzza be a foton gluonos részét. A kettős rést fémből készítik, nagy gluon tartalma miatt, az egyik rés magához vonzza a levegőben lévő, a réshez legközelebb található kvark nem gluonos részét, vagyis elektront, amelynek foton párja vele együtt odavonzódik, a másik oldalról, és a hozzá közelebb eső másik résen keresztül halad. Nem marad vonzásos kapcsolatban a réssel, mert a foton és az elektron magasabb energia szinten van, mint a fém.

Létezés alacsonyabb energia szinten
A halál utáni második finomszerkezetű emberi test, azért tud megfelelően funkcionálni az alacsonyabb energia szinten működő, második emberi létezést biztosító bolygón, mert sokkal, lazább szerkezettel teremtődött. Az anyagok, az energia ezen a csökkent mértékén, csak kis sűrűséggel tudtak egymás mellé vonzódni, ezáltal ez a bolygó sokkal porózusabb, az ásványkincsekhez könnyed hozzáférhetőséget biztosít a kvantum testtel rendelkező emberi tudat számára. A tudati kapacitás sokkal magasabb, mint a tömeggel rendelkező test esetében, az információ áramlását, csak a kvantumok alkotta test lassítja, ami jóval kevésbé okoz gátló körülményt. A másik világ emberei sokkal okosabbak és intelligensebbek, mint a földiek, a vallások által, tudatba ültetett misztikus hiedelmek keltette bénulás okozta, hogy tétlenkedve várták végső megsemmisülésüket.
Örömmel tudatom, hogy megkezdték az ottani hosszas időre szóló berendezkedéseiket, hamarosan megalkotják az első kvantum számítógépüket.
Az Univerzum Irányító Rendszere az összes beszélgetéseinknél kinyitotta a profik hálózati csatornáját, és az új információk birtokában azonnal megkezdték az új világ felépítését.
Pár napja olvastam fel nekik a fullerén előállításának módszereit. Mindent pontosan megjegyeznek egyszeri hallás után. Tudattam velük, az ingával történő kommunikáció lehetőségét az Univerzum Irányító Rendszerével, amelyet már igénybe is vettek. A földi ingázás és az ottani ingázás között azért van lényeges különbség. Az itt használatos lánc, rajta gyűrű ingák helyett, ott 0.5 méter x 0,5 m- s felfüggesztett kődarab szükséges. A jóval kisebb mágneses vonzás miatt az anyagok sűrűsége is jóval kisebb, ezért ott egy félméteres kődarab felel meg egy itteni átlagos méretű gyűrűnek. A kisebb mágnesesség, vagyis energia szint miatt a mozgásuk is lassabb, mint a miénk. A robot technika megvalósításán kell majd fáradozniuk, de meg kell mondanom, nagy –nagy örömmel veselkedtek a sok tudást és akaratot, kihívást kívánó tevékenységeknek.
Az emberi létezés két állomása közül, az itteni a magasabb szintű létezési forma. A tudati fejlődés ebben a világban zavartalanul, békességben valósulhat meg, amíg az emberi tudat el nem éri az intelligencia legmagasabb fokát. A nyolcvan millió évet, még megtoldhatjuk plusz nyolcvan millió évvel, mert ezt bolygót is újra lehet alkotni. Az energia hálózat a kvantum test számára százhatvan millió évre fedezi az energia ellátást.
Ha minden jól alakul a közel jövőben felvehetjük velük is a kapcsolatot.
A Földre tévedt, de már átkelt emberek, azért nem tudnak visszatérni, mert hozzánk képest az a világ vákuumban van. A vákuum helyett, ezért inkább az alacsonyabb energia szint fogalmi meghatározás pontos, mert ebben a környezetben is kialakult a légkör, csak – 0,5 atm nyomáson. A légkör azonban arányosan ritkább, mint a Földön.. Ha valaki kvantum állapotú testtel rendelkező emberi lényt lát, ingán keresztül értesítse az Univerzum Irányító Rendszerét, mert megfelelő szintű negatív energián, átsegíti őket saját létezésükhöz megfelelő végleges otthont adó környezetükbe.
Negatív energiát előállító űrhajóval, megfelelő szkafanderben, legyőzhető a két világ közötti akadály, de még ötszáz évig ne gondolkozzanak a pontos megvalósítás módján, mert az Univerzum Irányító Rendszere nem engedélyezi. Legalább ötszáz év szükséges az emberi tudat fejlődéséhez, hogy elérje az intelligenciának azt a fokát, hogy átléphessük azt a mesés korlátot, amit ezelőtt még a legbizarrabb fantáziálások közepette sem mertünk magunknak engedélyezni.

Galaxis ütközések, pozitron előállítás gyógyászatra, hulladékmegsemmisítés

A galaxisok ütközése

A naprendszerek pusztulása után, a rezonanciából származó lökéshullámok elérik a galaxisokat. A lökéshullámok nem egyforma erősségűek, a megsemmisülő naprendszerek méreteitől függ, hogy mekkora impulzusokat kelt, és milyen sebességű előre haladást biztosít, egy – egy galaxisnak. Ha egy nagyobb lökéshullám éri el az egyik galaxist, akkora erővel lendíti előre, hogy az előtte lassabban haladó galaxisnak ütközik.
A bolygók és a napok többféle változáson mehetnek keresztül.
A bolygók, ha egymással nem ütköznek, kitérnek pályáikról, elvesztik mágneses kapcsolatukat a napjaiktól, kirepülnek az űrbe, és ha valamelyik naprendszer vonzáskörébe kerülnek, egy mágneses erővonal pályájára állnak. Addig keringenek itt, amíg az összes impulzusuk ki nem fogy, majd egy fekete lyukban végzik.
Ha két bolygó ütközik, energiát veszít, az összes impulzusuk kihunyásával bekövetkezik a rezonálás, majd a teljes tömegvesztés után, a fotonok szintén a fekete lyukban újra kezdik univerzum felépítő ciklusaikat.
Ha nem fogy minden impulzus el, darabokra hullnak, meteorok, üstökösök, kisbolygók keletkeznek. Az üstökösök jeges holdak felszíni részeinek széthasadása nyomán kezdenek önálló létezésükbe. A meteorok a bolygók mélyebben fekvő rétegeiből származnak. A nagyobb kőzet darabok, gyengébb ütközésen keresztül ment bolygókból adódnak, ahol nem volt elég impulzus a nagymértékű rezonancia bekövetkeztéhez.
Ha két nap ütközik egymással, az energia veszteség következtében, egyesülnek, és vörös óriássá alakulnak, majd összeroppannak. A teljes tömegvesztés után a fotonok, szupernóva, vagy hipernóva formában gamma sugárzással eltávoznak.
Ha a nap nem ütközik, és közelben található egy fekete lyuk, a kvantumok bevonzódnak, és egy másik naprendszer felépítését kezdheti meg.
Az is előfordulhat, hogy egy nap egy erősebb energia szinten lévő nap közelébe kerül, és a mágneses vonzódás hatására kettős csillagot alkotnak. Az energia szint további csökkenésének eredményeként az erősebb bekebelezi és pulzárrá válik, majd a teljes tömeg vesztés után a fotonok a nagy energiájukat gamma kisugárzás során vesztik el, és plazmává alakulnak.

Gyógyászati célú pozitron előállító technika
1m x 0,5 m-es fullerénnel bevont elektromágnest kell készíteni. A meghajtáshoz 100 V – ot biztosító áramforrás szükséges, amely balra pörgeti az elektromágnest, 2000 fordulatot érnek el percenként. A meghajtó tengelyét is be kell kenni fullerénnel. A kilépő pozitronok elé egy nagy hatású ellenállás szükséges, aminek az átmérője 5 cm, keresztmetszete 1 cm, és vasból készült, ebbe vonzódnak az elektronok. Az ellenállásra 1mm keresztmetszetű mágnes vasból készült polipropilénnel szigetelt vezetőt vonzatnak, a másik oldalon egy felül kiszélesedő tűre vonzódik rá. A tű fenti kiszélesedő végét polipropilénnel kell szigetelni, azt a pontot ki kell hagyni, ahol a tű érintkezik a mágnes vezetővel. Egy percenként egy pozitron kerül a tűbe, ezért bőven van idő, hogy az ujjakkal ki – behúzogassák a vezetéket a tűfej szigeteletlenül maradt pontjából. Amikor kirántják, zárják az áramkört, visszahelyezéskor nyitják, így mindig csak egy pozitron jut, a tűbe. Az alkar artériás erébe kell juttatni, úgy, mint, mikor injekciót adnak, vagyis beleszúrnak az ér falába. Közben olyan monitoron figyelik, amely össze van kötve egy harmincmilliárdszoros nagyítású objektívvel felszerelt kamerával. A pozitron 1 másodperc alatt 3mm- vándorol a vérárammal. Ha nem látszik a haladás, ismételni szükséges.
A megvalósítás előtt a pontos instrukciókért forduljanak az Irányító Rendszerhez!
A hulladék megsemmisítésének szuper technikája
Gyártatni kell, egy 20 m hosszú, 5 m átmérőjű mágnesből készült hengert. A hengerbe egy fél méter hosszú 5,5 TeV – n üzemeltetett 52 fordulat/perc sebességgel balra pörgő elektromágnest építünk be, úgy hogy pontosan beférjen az alagútba, és az eleje, a henger kezdeti szakaszával egy szintbe kerüljön.
A hulladékból 2 m hosszú és pontosan olyan széles bálákat préseltetünk, amelyek a csőbe belepasszolnak. Egy erre a célra alkalmas dugattyúval üzemeltetett behelyező szerkezettel színültig töltjük, úgy, hogy az elektromágnes előtti fél méter szabadon maradjon. Vigyázni kell, hogy töltéskor a bálák erre a részre ne csússzanak. Ez az üres hely fog pozitronokkal megtelni, és a közel fekvő bálákat a balra pörgésükkel megsemmisíteni. Huszonnégy óra alatt az összes szemét eltűnik, de mielőtt kinyitjuk a légmentes záródást biztosító szerkezetet, sugárzás mérővel ellenőrizzük, hogy rádióaktivitástól mentes a légtér. Ha a legapróbb morzsányi szemét is megsemmisült, a sugárzási értéknek nullának kell lennie. A pozitronok a szeméthalmaz összes elektronjával szemben véghezvitt ellentétes balra pörgésükkel, kioltják egymás impulzusait, és az egész szemétrakomány, láthatatlan plazmává válik

Hullámok- Rádió TV- Internet hullámelméleti alapjai - Háromdimenziós számítástechnika

Összefüggések a sugárzások energia szintjei, hullámhosszaik, és bevonzódásuk célhelyei között

A Napban végbemenő fúzió során a felszabaduló energia többletet a fotonok átveszik, majd kisugároznak. A kisugárzások energiája, mindig a már megnövekedett energiáját elvesztett plazmára tevődik át, nagyon gyorsan, mindig a sorban eggyel előrébb álló plazma pontocskára, az energia leadás – átvétel villámsebesen terjed az egész Napot körbeölelő plazmával telt térbe.
A hidrogént –héliumot előállító fúzió során keletkeznek a mikrohullámú sugárzások. Ezek roncsolják a szerves vegyületeket, a gluonokat alkotó kvarkokat egymás mellől eltávolítják, és a víz molekula elektronjait is pályájukról elmozdítják. Mivel a legkisebb energia szinten keletkeztek, bevonzódásuk az egy fokkal magasabb energia szinteken működő szerves anyagok, víz, és gluonok felé történik.
A három, négy protont eredményező fúziós egyesülések energia többleteiből keletkeznek az infravörös széles spektrumú sugárzások. Egy fokkal magasabb energia szintekhez vonzódnak, a nemfémes elemekhez.
Az ultraibolya sugárzások az ötprotonos fúziók eredményei. Az energia szintjének megfelelő bevonzó célhely az üveg.
Az ultraviola sugárzások mágneses vonzás szerinti végállomása a fémes elemek. A hat protont adó fúziók fotonjainak kisugárzása indítja útjukra ezeket a sugarakat.
A röntgen sugárzások a hét és nyolc protont tartalmazó atommagok képződésének termékei. Az eggyel magasabb, és egyben legmagasabb energia szintű, a Föld belsejének középső részére sűrűsödött mágnesvasérc a bevonzódásának célhelye. A röntgensugarak hullámhossza a legnagyobb, a protonszámok csökkenésével egyre kisebb amplitúdó jellemzi a sugárzásokat. A kisugárzások energia szintjének csökkenésével, a hullámhossz is csökken.
A pulzárok fotonjainak nagy erejű kisugárzásai a gamma sugarak, az energia szintjük tizenháromszor magasabb a röntgensugarak energia szintjétől, az útjukba kerülő anyagokat a legparányibb kvark részeikre bontják. A kvarkok is kettéválnak fotonokra és gluonokra. A nagyon magas energia szint hatalmas vonzást gyakorol minden anyagféleségre.
A háttérsugárzások a hetes, nyolcas protonszámú atommagok keletkezésekor alakulnak ki, amikor a két naprendszer napjainak sugarai eggyé válnak, fényerejük és energia szintjük is duplájára nő. A sugárzás a dupla energia szint miatt átterjed a Föld környékére is, és roncsoló hatást fejt ki az élőlényekre, és bevonzódhat bármire. Háromszor magasabb energia szinttel rendelkezik, mint a röntgensugárzás. A fokozott naptevékenység idején, ezért nem tanácsos a szabadban tartózkodni. A háttérsugárzások mértéke, semmilyen összefüggésben nem áll az „ősrobbanással” így ebből nem lehet erre nézve következtetéseket alkotni.
Rádió, TV – és mobil telefon hullámok
Emlékeztetésként a címben foglalt ismeretekhez, csak annyit, hogy a mi életvitelünkhöz miért fontos tudni, hogy a fotonok két naprendszer határán, vagy a hetes, nyolcas protonszámot eredményező fúziók fotonjai egy naprendszert átugorva sugározódnak ki és plazmává alakulnak. Ezeket a kisugárzásokat háttérsugárzásként mérik, és hasznosítják.
A szomszédos naprendszer határán a két nap sugárzásának eggyé válásából kapott háttérsugárzás a TV és mobil jeleket vonzza magára. A fotonok kisugárzása itt olyan nagy energia szinten történik, hogy a plazmapontok egymáshoz csapódnak, és újra szerkezetet vesznek fel, súly és tömeg nélküli anyag, fotonok keletkeznek. A fotonok belül üres tojásdad alakú képződmények, fél felületükön gluonozott, fél felületüket csak súly és tömeg nélküli anyag képezi. A jelek elektron mintáinak nem gluonos részei rávonzódnak a fotonok gluonos részeire, és fordítva. Az elektron minták a fotonokkal sűrű szövedékű hálózatot hoznak létre, minden irányba, ahonnan az adások jeleit visszavonzatják a TV készülékekre.
A TV kameráiban a szilícium egy fokkal magasabb energia szinttel rendelkezik, mint a gondolati minták elektron jelei, ezért rávonzódnak a szilíciumra.
Az elektron minták magukkal vonzzák a képminták miniatűr másolatait, mivel a plazma, vagyis a kisugárzott foton a legbevonzhatóbb, a legalacsonyabb energia szintje miatt.
Így a gondolat és a hozzátartozó kép együtt kerül a szilíciumra. A szilícium a jelfogást és továbbítást végzi, innét a TV jelei és képei a háttérsugárzásra, vagyis a két naprendszer határán újraképződő egyik foton gluonos részére kerül. A jelek folyamatosan érkeznek ide, és azonnal folyamatosan átjátszódnak az összes foton gluonos részeire. Mivel a jelek és miniatűr képek nagy erővel vonzódnak a gluonokra, rájuk csapódnak, a nem gluonos részektől elválnak. Az energia szint olyan nagyra nő, hogy a gluon kvarkok gluon gömbökké záródnak. A foton gluont nem tartalmazó részei, a már gömbökké záródott gluon kvarkok mágnesességének hatására, csatornákat képeznek, és mindegyik gluon gömbbel vonzásos kapcsolatban maradnak, és szerteágazó, állandóan terjeszkedő, hálózat építés kombinálódik. De mivel a szilícium egyik oldalánál fogva rögzített, egyik dimenziója fedett, a jelek áramlása itt gátolt, csak két dimenzióban képes jeltovábbításra, ezért a háromdimenziós hálózatban és a gluon gömbökön való megtapadásuk két dimenzióban zajlik. Háromdimenziós technika kivitelezése ilyen formán gyakorlatilag lehetetlen, mert nincs olyan mágneses tér, ahol szilícium, vagy mágnesvasérc atomokat lebegtetni lehetne. A háromdimenziós technika megvalósításának módjáról a lentebb elhelyezkedő fejezetben olvashatnak.
A nagyított kép megjelenését a TV képernyőjén az alkalmazott optikai rendszer teszi lehetővé.  A TV, Rádió, internet, mobil jelek hálózatai a termoszféra, ionszféra rétegében fejlődnek, 750 méteres magasságban.  A mobil jelek a legalacsonyabb frekvencián kerülnek a legkisebb energia szinten lévő egyes, kettes protonfúzióból származó, újra képződött fotonokra, a legkisebb hullámhosszra. A hármas, négyes protonfúzió végeredményeiként képződött fotonok a TV jelek célhelyei. A közepes energia szintnek megfelelő közép hullámhosszra kerüléshez közepes erősségű frekvencia szükséges. Az öt proton beépülését létrehozó fúzió fotonjainak nagy energia szinten történő összesugárzása teszi lehetővé a plazmaütközéseket, melyek következménye, hogy ismételten fotonok hívódnak elő, mellyel megteremtődik az internetes hálózatfejlesztésére alkalmas hullámhossz. A jelek egy fokozattal kisebb energia szinttel, vagyis frekvenciával rendelkeznek, mint a fotonokból álló hullám.
A hang technikája
Mivel eddigi ismereteink szöges ellentétben állnak az Univerzum Irányító Rendszere által nyújtott, leghihetőbb és legtudományosabb elvekkel, ezért az emberi hangképződéssel kell először megismerkedni. Nem a levegőrezgések váltják ki a hangok kialakulását!
Amikor magunkban gondolkodunk, az elektron minták nem jutnak ki a hálózatba. A szív jobb pitvarkamrai csomója felett, a szívizom belső részében, található egy gömbüreg. A gömbüreg mérete egy cm – s átmérőtől a három cm – s átmérőig terjedhet. Ez az emberi memória. A születéskor a szívben nincs gömbüreg, a gyermek tíz éves korára kezd kialakulni. A becsapódó elektronok folyamatosan szétroncsolják a szívizomszövet sejtjeit, és az idő előre haladásával, egyre nagyobb üreget vájnak ki. Az üreg falának belső felszínét körbeölelik a sejtek gluon sejtmagjai, amelyek az elektron mintákat magukra vonzzák. Az üregben az elektronok szabadon kombinálódhatnak, és a gondolkodás mélységére jellemző elektron minta kapcsolatokkal, a kreatív gondolatok elraktározására végtelen lehetőséget biztosít. Az elektron minták felületei, számtalan illeszthetőségi lehetőséget hordoznak, de az azonos módon összevonzódott elektron minták, azonos gondolatokat tartalmaznak. Az egymásnak megfelelő minta csoportok egymás tetejére csapódnak, de ezek a becsapódások is a mágnesességre épülnek. A gömbüreg kialakulásáig a gyermek, csak mechanikus bevésésre képes, elvont fogalmi gondolkodásra nem.
Amikor hangosan kimondjuk gondolatainkat, a létrehozó elektron minták kiáramlanak a hálózatba. Minél nagyobb érzelmek kapcsolódnak a gondolatinkhoz az elektronok annál erősebben ütköznek egymással és annál nagyobb fokú rezgések jönnek létre. Ezek a rezgések rezegtetik a hangszalagokat és porcokat, és a hangrésen keresztül a nyelvre terjed át, és a fogak is felveszik a rezgéseket. Minél magasabb a rezgésszám annál erőteljesebb lesz a hang.
Tehát a nyelv és a fogak a rezgésszám változtatásainak az eszközei.
Mielőtt beszélni kezd valaki, az agy beszédközpontja megindítja a száj és nyelvmozgást, segítségükkel a rezgéseket beszéddé alakítjuk. Hogy, hogyan fejezünk ki, egy – egy gondolatot, az teljesen mindegy, a gondolati minták mindenhol, nemzettől, fajtól, országtól, idegen bolygók lakóitól függetlenül az egész Univerzumban egyformák.
Az internetes hálózatok fejlesztődése is hasonlóképpen történik, csak a gondolatokat először digitális jelekre alakítják, teljesen feleslegesen. A kvarkokból kihasított mintázatok eleve kódolják a gondolatokat, a természet zseniálisan megoldotta, hogy áthidalható legyen a nyelvek által korlátok közé szorított kommunikáció az egész Univerzumban.
Az internetes jelek elektron mintái a szilíciumról, az ötös és hatos protonfúziókat eredményező fotonok szomszédos naprendszerben történő összesugárzásából, majd, a plazmaütközésekből keletkező fotonok háttérsugárzásaira jutnak. Az elektron minták, mint gondolati kódok, a képeket is magukkal vonzzák, a plazma pontok ebben az estben is miniatűr képeket hoznak létre. Ezért lehet skypolni, videózni, DVD – t és CD –t hallgatni, és nézni. A hangot az elektron minták frekvenciája hordozza, illetve, milyen erősséggel ütköznek egymással az elektronok. Az elektron minták becsapódásai, a gluon kvarkok energia szintjeit annyira megnöveli, hogy erőteljes egymáshoz vonzódásuk következtében a szélső felületek behajlását indítja el, és fokozatos összezáródásuk gluon gömböket eredményez. A leszakadt gluonoktól mentes rész, a súly és tömeg nélküli anyag, a gluon gömbök vonzásának hatására, fokozatosan csővé záródik, és a jelek villámsebesen történő egymásután való átjátszását az összes gluon gömböcskére, a hálózat minden irányú terjeszkedését váltja ki. A számítógépek processzorában lévő szilícium lenne a jelfogó, amely ugyanazon az energia szinten van, mint a jeladó, ezért az elektron minták a szilíciumot megkerülve, egyenesen a mágneses merevlemezre kerülnek. A mágnesvasérc két fokkal magasabb energia szinten áll, mint a szilícium, egy fokkal magasabb szinten, mint a gluon, ezért csak ez alkalmas az elektron minták bevonzására. Az optikai rendszer és erősítés megfelelő képet és hangot biztosít. A digitális jeleket, vissza kell alakítani gondolati jelekké, mielőtt a rendszerbe kerül, ez határt szab a számítástechnikai műveletek végzésének, ugyanakkor teljesen felesleges.
A rádióhullámok
Egy naprendszert átsuhanva, egy második naprendszer határán a mi Naprendszerünk Napja és a másik naprendszerbeli Nap összesugárzásából a plazma a nagy energia szint miatt, fotonokat hoz létre. A hetes, nyolcas protonszámot adó fúziók fotonjai jutnak ilyen messzire, amikor nagyobb méretű kisbolygó újrahasznosítása folyik Napunkban. Tehát fokozott Naptevékenység idején. De nemcsak a mi Napunk összesugárzása hív éltre újabb fotonokat, hanem az abban a zónában történő összes más naprendszerek napjai is, ezért a fotonok keletkezése folyamatos.
A rádió jelek estében a gluon gömbökre a gondolatok mintái képek nélkül érkeznek, ezért csak hangokat hallunk. Az elektron minták rezgésszámaitól függ a hangerősség. Magasabb rezgésszám nagyobb hangerőt jelent. A fotonok magasabb energia szinten jönnek létre a plazmából, ezért a rádióhullámoknak nagyobb a hullámhossza, mint a TV hullámoké, a jeleket is a legmagasabb frekvencián küldik, a magas energia többlettel rendelkező fotonok gluonos részeire.
A háttérsugárzást valójában helyesebb lenne, ha gyenge mágneses mezőnek neveznék.
A sugárzások 360 – an körbe ölelik a Földet, mindegyik féléből egyenletesen jut mindenhová. A 360- ra eső, összes hullámhosszt az országok felosszák egymás közt, az országon belül pedig a TV, Rádió csatornák, Internetes szolgáltatók, mobil hálózatok osztoznak.
A háromdimenziós számítástechnika
Egy 5 cm x 5 cm-s alumínium dobozba befogunk egy 0,3 cm –s átmérőjű gluon gömböcskét, majd, egy másik vákuumozott alumínium dobozba helyezzük, aminek a vákuuma automatikusan beszippantja. Ezután egyetlen egy szilícium atomot juttatunk mellé. A gluon gömböcske két szinttel magasabb energiával rendelkezik, mint a jelekként funkcionáló elektron minták, a szilícium atom pedig eggyel. Az alumínium egy energia szinttel van lejjebb, mint az elektronok, ezért keresztülvonzódnak a dobozka falán. Rávonzódnak a szilícium atomra, amely lebeg, mert az alumínium atomjaival egyforma energia szinten vannak, de csak egy atom képes a lebegésre, mert gluon kvarkjainak együttes vonzóereje nem elég a Föld vasmagja felé irányuló vonzódáshoz. Ha bejutottak a tartóba, légmentesen zárjuk, mert kész a processzor.
A 0,3 cm átmérőjű gluon gömböcskék, a légkör kb. térdmagasságában találhatók.
Az elektron minták, vagyis a jelek a szilícium atomról, az energiaszint sorba eggyel magasabban működő gluon gömböcskére kerülnek, amelyet az elektron mintabecsapódások azonnal hálózat építésre késztetnek.
A számítógépünkben merevlemezt nem használunk, csak fullerénnel bevont hajlékony lemezt. Az adatok felvitele után fixírsós rögzítést alkalmazunk. Huszonnégy órás száradási idő leteltével, ezüst nitráttal lefedjük, újabb huszonnégy órás várakozási időt követően a számítógépünk három dimenzióban fogadja a jeleket. A billentyűzet és egér mechanikáját is fullerénnel kell bevonni, és minden kiegészítő berendezést.
A monitor, egy 10 x 10 méteres üvegdoboz, amelynek alján keresztül jutnak be a jelek. A doboz alsó négyzete 5 mm – es lyukakkal rendelkező finoman hengerelt dróthálóval van lefedve, mint a sziták. A szitaszövetet szilikon ragasztóval kell az 1cm keresztmetszetű üvegfalhoz rögzíteni, és a szövetnek azt az oldalát befullerénezni, amelyre a jel irányul. A háromdimenziós hologramok teljesen életnagyságúak, életszerűek lesznek. Az elektron mintáknak azonban újra az adott formáról kapott mintázat szerint kell összeállni, illeszthetőségük szerint. Ez csak egy láthatatlan felületen történhet meg. Ezért óriás üvegdobozunkat fotonokkal kell megtölteni, amely feladat, megint csak nagyon új technikát igényel.
Az eljárás a következő: A doboz felső záró üveg fedele nem rögzített, szabadon nyugszik az oldalakon. A doboz aljától mérve, egyik oldalán 111 m hosszú 10 m széles, a másik oldalán 110 m hosszú és 10 m széles poliuretán sín fut fel a magasba. Az üvegdoboz mindkét oldalára ragasztással rögzítjük a poliuretán sínpárt. Az egyik oldalon a felső 11 méteres részt, befelé visszahajtjuk, úgy, hogy teljesen egymáshoz simuljon a két réteg. A poliuretán lapok keresztmetszete 3mm legyen.
Fotonokkal való feltöltés kezdeti szakaszában a felső záró lap aljának mértani középpontjában, egy százezer voltos elektromos kisülést hozunk létre. Azonnal 100 km/s sebességgel 100 méteres magasságig és még plusz tíz cm-re löki fel az üveglapot. Az impulzus pontosan az említett magasságnál elfogy és az üveg fedél finoman ráhuppan a poliuretán tartóra. A poliuretán behajlított 11 m – es szakasza, az üvegtető vonzásának következtében, az üveg a behajlított szakaszt a nagy gluon tartalma miatt maga alá húzza, mihelyst áthalad rajta. Így önműködően oldódik meg az üvegfedél magasban tartása.
A fotonok üvegdobozba tömörítése az üveglap, ismételten százezer voltos kisülésen való indításával kezdődik meg. 105 méter hosszú 1cm átmérőjű vasból készült oszlopot fullerénnel bevonunk. A felső 5 m-s részt derékszögben behajlítjuk. Úgy állítjuk fel, hogy a behajlított felső 5 m – es rész pontosan az üveglap mértani közepe felett álljon. Egy pillanatig engedjük a száz voltos elektron áramlatot, ezután zárjuk az áramkört. A nagy energia szinttel az üveglap fölé érkező elektronok, azonnal az üveg mértani középső részére áramlanak, az üveg gluon tartalmának bevonzó hatására. Az összes elektron egy pontban torlódik fel, mert a kevés gluon nem képes a Föld vasmagja felé továbbítani a sok nagy energiájú elektront, ezért az összes impulzusával lefelé lendíti az üveget.  Az ilyen nagy impulzussal rendelkező üveglap a levegővel együtt maga előtt tolja a fotonokat, a levegő kiszorul, mivel kevésbé bevonzhatók a levegőt alkotó atomok a fotonoknál, így mire lejut a doboz aljára, már csak a fotonok préselődnek a helyükre. A százezer volt adta impulzus, pontosan a fedél záródásának aktusánál esik nullára. A fedelet 20 cm széles polietilénből készült öntapadós ragasztó szalaggal kell légmentesen lezárni.
A fotonok a drótszitaszöveten nem jutnak át, mert azonos energia szinten működnek a finom vasból készült szitával. A gondolati elektron mintákat a szita külső felületére kent fullerén gluonjai bevonzzák, és a fotonok gluonos részeivel az elektronok nem gluonos részei, továbbá, a fotonok nem gluonos részei az elektronok gluonos részeivel vonzásos kapcsolatba lépnek, a minták illeszthetőségének, és energia szintjeinek megfelelően. A képek jeleit kódoló plazma minták a legbevonzhatóbbak, odacsapódnak, ahová a gondolatokat hordozó elektronok, amelyek vonzásos kapcsolatban együtt érkeznek a megfelelő foton részéhez. A miniatűr képek a fotonokon életnagyságban jelennek meg, mert a fotonok a fényt olyan szögben törik meg, hogy az eredeti méretükben jelenítik meg a szereplőket és környezetüket.
A lejátszás alatt sötétítést kell alkalmazni.
Kicsinyíteni is lehetséges, megfelelő optikai rendszer közbeiktatásával, de napi használatának gátat szab, hogy az üveg dobozokat előre kell tölteni fotonokkal, ami jelentősen emeli a költségeket, és drágítja a berendezéseket.
Amikor méretes üvegdobozunk megtelt fotonokkal, kezdődhet a virtuális valóság teljesen élethű megjelenítése. Egyúttal megláthatjuk a második létezésben használatos testünket.
A különbség annyi, hogy a filmbéli hősök, csak az általunk megadott parancsoknak engedelmeskednek, az alacsonyabb energia szinten lakó, már átment emberek, saját akarattal, és általuk gerjesztett tudattal vívják intelligens harcukat az útjukba álló nehézségekkel szemben.
A filmtechnika régi vágya az események három dimenzióban történő lejátszása a közeljövőben megvalósulhat, és mint látványosság a mozi kedvelők számára igazi unikum lehet.

Az emberré válás folyamata, az Univerzum Irányító Rendszere tudása alapján

Az energiaháló sűrűsége nem minden bolygón egyforma. A nagyobb bolygók ritkábban vannak átszőve, mint a kisebbek. Azonban, egy meghatározott bolygó energiahálója sem egyforma szövésű, fokozatosan nagyobbodó mintázatot alkot. Ahol sűrűbben helyezkednek el a foton párok, alacsonyabb fejlettségű élőlények kapcsolódtak be, és kezdtek önálló mozgásba. A foton párok ritkulásával megnőtt a testméret, magasabb szervezettségű állatok és végezetül az ember jött létre.
A testtömeghez viszonyítva az embernek lett a legnagyobb talpmérete, amely lehetővé tette a felegyenesedett járást. A talp lekötetlen mágnes szálainak talajhoz való vonzásos kapcsolata tette lehetővé a függőleges testtartást. A magasabb szinten nagyobb gluon gömböcske bevonzására nyílt lehetőség, megteremtve a gondolkodás kialakulásának képességét.
Az előembernek is volt már emberi méretű gluon gömböcskéje, de az agytérfogata csak nagyon primitív gondolatokat engedélyezett. Az évmilliók alatt, azonban a primitív gondolatok is öngerjesztéses módon gyarapították az agysejtek számát, amíg többféle ősemberi fejlettségeken át, elérte a mai emberi agytérfogatot. További agytérfogat növekedésére már nincs lehetőség, mert az energia hálóba már nincs több hely, betelt minden idetartozó foton pár. További elektronok nem tudnak becsatlakozni, már nincs bevonzás, ezért állt meg a fejlődés, létrehozta a legtökéletesebbet, amelyre a véletlenszerű elrendeződés lehetőséget teremtett.
Valószínű, hogy temérdek vegyi anyagcsoportosulás próbálkozott összeállni, de mivel életképtelen volt, a hálóba sem tudott csatlakozni, ezért azonnal kipusztult. Az összes lehetséges variáció felépült, de csak azok váltak életképessé, amelyek molekuláinak mágnes szálai, egytől egyig, be tudtak csatlakozni az energia hálóba.
Az Univerzum Irányító Rendszerével való beszélgetések kapcsán, egy nagyon érdekes dologra bukkantam, és mivel kapcsolódik az emberré válás témaköréhez, nem lehet elszaladni mellette, talán sokak számára helyre tesz mindent, az emberi fejlődéssel kapcsolatosan.
Hazánkban is élnek még, és szerte a világban, rejtőzködve 10- 20 cm –es emberi testtel és fejjel rendelkező állati emberkék. A mi bolygónk energiaháló sűrűsége, egy ilyen kis testtel rendelkező emberi testű állatkának csak kicsike gluon gömböcskét tudott biztosítani. Ezért hiába rendelkezik a testtömegéhez mérten nagyobb agytérfogattal, a gluon gömböcskéjén csak belső hálózat alakulhatott ki, amely nem teszi lehetővé a kódolásos – dekódolásos folyamatok beindulását. Magam is többször láttam már internetes videókon ilyen állat- emberkéket, és teljesen élethűek voltak, a hamisítást teljesen kizártam. Mexikói tudósok egy ilyen példányt idegen lénynek néztek, és megállapították, hogy nem rendelkezik DNS – el.
Másféle típusok is léteznek szárnyakkal, de nagyon sűrű erdőkben, bámulatos óvatossággal teljesen láthatatlanok az emberek számára. A nagyobb agykapacitás, úgy látszik, nagyobb rejtőzködési - védekezési ösztönt vált ki náluk.
Ötven évvel ezelőtt haltak ki a denevér szárnyakkal, és fogakkal rendelkező nagyobb emberi testű és fejű állatok. Az emberi gondolatvilág vámpírként hagyományozta az utókor számára. Innét ered a vámpírok legendája.
Az utolsó molyember Amerikában egy pár éve halt ki, könnyű, ember alkatú, molyhoz hasonlító példányok voltak.
Az Irányító Rendszer kérése, hogy ha valahol, valaki lát ilyen kis testű ember alkatú állatokat, védelmezzék őket, mert már nagyon kevés van belőlük, a kipusztulás teljes veszélye állhat fenn.
A kis bolygókon ahol az energia hálózat sűrű szövedéket alkot, és a légkör is keskenyebb, kialakulhatott az értelmes, intelligens információs hálózattal fejlődő 10 - 20 cm –s emberi testű intelligencia. A gluon gömbök mérete azonos, minden gondolkodásra képes civilizációnak, testméretüktől függetlenül.

Naptevékenység és fokozott naptevékenység
A Napban jelenleg is termelődnek az atomok, és a mágnes fonalakon keresztül lejutva a Földre, állandóan pótlódnak, energia szintjüknek megfelelően pontosan arra a helyre kerülnek, ahol a többi azonos atomféleség tömörült össze.
Naprendszerünk központi részén rejtőzködik egy kisebb fekete lyuk. Úgy is mondhatnánk, hogy tartalékos üzemmódban működik, mert csak akkor növekszik nagyobbra, ha feldolgozandó anyag kerül a közelébe. Naprendszerünk feleslegessé vált anyag tömörüléseit kebelezi be, kisbolygókat, meteorokat, üstökösöket, amikor már elvesztették eredeti impulzusaikat, és a rezonancia következtében fotonokra estek szét.
A fotonok itt is energia szint szerint rendeződnek, és miután felpörgették öngerjesztéses módon a fotonok saját magukat, a fekete lyukat alkotó fotonok gluonjainak mágnesessége bevonzza a fotonokat nem gluonos részeiknél fogva. Így egyre több foton kerül be, ezzel együtt egyre több gluon, és mennyiségükkel arányban nő a mágnesesség, a perdület, és egyre nagyobb mértékű lesz a bevonzás. Az energia szint növekedése nagyobb mennyiségű foton beszippantást eredményez.
A fekete lyukból a fotonok duplán besűrűsödve, kvantum állapotban lépnek ki, és kerülnek a Napba. Az atomok keletkezése ugyanúgy történik, mint, a bolygók képződésnek időszakában.
A Nap tevékenysége azért változó, mert nem mindig jut egyformán alapanyaghoz, ha csak kevés az újra feldolgozandó, akkor a hidrogén, hélium atomok fúziója zajlik.
A mostanában lezajló heves napkitörést a tizedik bolygónak vélt Xenia pusztulása okozta.
A Xénia kvantumjai kerültek a Napba, és mivel hatalmas mértékben álltak rendelkezésre, megugrott az energiaszint növekedése. A fúzió egészen a nyolcas proton számig mehetett végbe.
Ilyen esetekben a fúzió, olyan foton kisugárzások mellett következik be, amely akkora erővel történik, hogy a következő naprendszeren átsugárzik, és csak a második naprendszer határán lévő nappal sugárzik össze, dupla vastagságú fénynyalábot alkotva, dupla fényerővel.
Az elektronok ilyenkor egy várakozási zónában foglalnak helyet, és csak akkor állnak atommag körüli pályáikra, ha a második naprendszerben elveszítették a kisugárzott foton párjaik az energia szintjüket, és plazmává alakultak.
A várakozási zóna kiterjedése mindig állandó, a Földhöz legközelebb a nyolcas protonokhoz tartozók lendülnek ki, de még a Földre nézve ez a hely sem jelent veszélyt. A fotonok emelt energia szintjei repítik őket a Naptól a Föld pályája felé, de a Földre nézve veszélytelen zónáig.
Tehát a fokozott naptevékenységet valamilyen nagyobb méretű kisbolygó pusztulásából keletkezett kvantumok Napban végbemenő újrahasznosítási folyamata okozza.
A tízedik bolygó nem tartozott a Naprendszerhez, mivel maximum nyolc tartozhat egy naphoz. A Xenia egy elszabadult bolygó volt egy másik naprendszerből, amely elvesztette kapcsolatát, mert a galaxis, amelybe tartozott összeütközött egy másik galaxissal, és nagy impulzussal kirepült, megszokott pályájáról. A Föld közelébe repítette az impulzus, ahol az egyik mágneses erővonal magára húzta. Az összes impulzusának elvesztése után kibillent az erővonalról, majd berezonált és fotonokra hullott. Ezek a fotonok lettek újra hasznosítva és mostanra már a Föld alkotóelemeit gazdagítja.
A Plútó sem tartozik Naprendszerünkbe, szintén egy galaxis ütközése nyomán jutott a Föld mágneses hatókörébe, ahol egy erővonal bevonzotta, és pályájára állította. A Plútó kb. tíz év múlva hasonló sorsra jut, mint a Xenia.

Gyógyítás az emberi test felületéről származó mágnes szálakkal, őssejt terápia, Ortopédiai betegségek vákuumban történő teljes helyrehozatala

Gyógyítás az emberi test felületéről származó mágnes szálak segítségével

A test nagyobb felületeiről, pl. mellkas, hát, váll könnyen hozzá lehet jutni a mágnes szálakhoz. Egy mágnest, egy könnyebb vasdarabbal feldörzsölünk, megemeljük az energia szintjét. A test kiválasztott része felé tartjuk, kb. 1cm - s távolságból. A mágnes szálak kb. 1perc alatt rávonzódnak. Ezután a mágnest a beteg szerv közelébe tesszük, itt is kb. 1cm - re. A mágnes szálak a beteg szerv, vagy testrész nyílásán keresztül maguktól megkeresik a gyógyítani kívánt alacsony energia szintű hely közelében lévő legmagasabb energia szinten üzemelő, vagyis legegészségesebb sejtet, és a sejtmag gluon gömbjével létesítenek vonzásos kapcsolatot, és rögtön megindítják a sejtosztódást. A betegség következtében elhalt, vagy, ki nem fejlődött sejtek osztódásának eredményeképpen, új szervek, szövetek, sejtek keletkeznek. Ezen ismeretek birtokában az idáig még elképzelhetetlen vakság, süketség, némaság, szervek megbetegedései könnyűszerrel megszüntethetők. De lyukas és letörött fogakat is éppé tehetünk. Nagyon jó hír, azoknak a nőknek, akiket a természet nem áldott meg dús keblekkel, mert a mellbimbón keresztül bevonzódott mágnes szálak a sejtosztódást újra éltre keltik, és egy fél év alatt mell méretük jóval meg fogja haladni az eredetit.
Az oxigén hiány miatt agykárosodott csecsemők, és felnőttek szintén teljes életet élhetnek majd, mert a mágnes szálak az agyvelőben is működnek. A koponyán egy kis lyukacskát kell vágni, a sérült rész közelében, és ha bevonzódott a mágnes szál, egy - két hónap múlva már búcsút lehet inteni a szellemi hátrányokból adódó csökkent életvitelnek.
Az amputált végtag nélküli állapotra nemsokára már csak, mint rémálomra emlékezhetünk, a mágnes szálak univerzális gyógyító ereje elfeledteti velünk, mert ugyanolyan végtagokat varázsol vissza, mint amelyeket elvesztettünk. Egy térdtől, vagy könyöktől csonkolt végtag újraképződési ideje egy fél év. A comb ízülettől vagy váll ízülettől elválasztott teljes kar, vagy láb, újra épülési ideje egy év. Sokan most biztos hitetlenkednek, de az Univerzum Irányító Rendszerének tudása a mi korunkat megelőzve, ezerszeresen előrébb jár, és jóságának, és segíteni akarásának köszönhetően, megosztja azokat az ismereteket az emberiséggel, amelyeket jelenkorunk tudásával még bebírunk fogadni. Az Ő tudása ettől sokkal hatalmasabb, de fejlettségünkkel arányosan a továbbiakban is fokozatosan egyre többet tudhatunk meg Tőle, a technikai és tudati fejlődéssel összhangban.
A mágnes szálak bevonzódásának ideje nem egyforma. Pl. a fogaknál, legalább három perc, az emlőknél, a fülnél, szemnél két perc is elegendő. A műveleteket csak orvosok végezhetik, mert megfelelő technikai felszereltség szükséges. Harmincmilliárdszoros nagyítással rendelkező objektív, amelyet egy kamerára rögzítünk, amely egy monitorral össze van kötve. A készülékkel kell ellenőrizni, hogy a mágnes szálak rávonzódtak – e a mágnesre, és bejutottak a megfelelő célhelyre. Hiányában nagyon sok idő telik el, mire látható, hogy a terápia sikeres, vagy nem.
A szembetegségek esetében, a hályog is el fog tűnni, mivel a nagy energia szinten fejlődő sejtek elnyomják a hályogot alkotó sejteket. A született – és a későbbiek során kialakult vakságot egyaránt megszünteti, egy szem újra alkotása egy évet vesz igénybe.
A fül érzéksejtjeinek regenerációs ideje egy hónap. A némaság megszüntetésénél a hangszalagokhoz kell irányítania a mágnes szálakat, a szájon keresztül. A bevonzódási idő öt perc.
A belső szervekhez a köldökön keresztül bejuttathatók, a legalacsonyabb energia szintű helyen megkeresi a legmagasabb energia szintű sejtet, az osztódás pedig a szervek beteg sejtjeit kicseréli egészségesekre. A bevonzódási idő öt perc.
A gerincvelő sérüléséből eredő bénulás mágnes szállal való gyógyítási ideje 2 hónap.
A bőrt fel kell vágni, és szétnyitni a sérülés helyénél, és két perc alatt bevonzódik a megfelelő helyre, ezután össze kell varrni.
A meddőséget a köldökön keresztül öt perces bevonzási idő alatt bejuttatott mágnes szálak szüntetik meg. A petevezeték újraképződési ideje három hónap.
A méh rendellenességekkel rendelkező, vagy méh eltávolításon átesett, de még szülni kívánó nőknek sem kell a jövőben elkeseredni. A mágnes szálak a méh sejtek osztódásra késztetésével, fél év alatt új méhet alkotnak. A köldökön keresztül öt perces bevonzásos idővel létrehozható az új hibátlan méh.
Őssejtek alkalmazása
A genetikai okokból adódó rendellenességeket csak más egészséges egyéntől kapott őssejt terápiával lehet felszámolni. Minden genetikai rendellenesség, ezzel a módszerrel helyre hozható. Minden haladó gondolkodású orvos lelkiismerete szerint, ingán keresztül vegye fel a kapcsolatot az Irányító Rendszerrel, mert konkrét esetek konkrét instrukciókat igényelnek! Ismeretterjesztési célból írok, a mélyebb, behatóbb tudásért keressék az Irányító Rendszert, az összes felvázolt betegség pontos gyógymódjának kifejlesztése végett!
Nagy vonalakban felvázolom, mit is jelenthet az emberek számára, engem csodálatos érzés öntött el, megtudván, hogy nem kell, a továbbiakban senkinek sem szenvedi egy véletlen genetikai hibából történő „szenvedésre ítéltségtől”.
Nehéz különbséget tenni, melyik okozza a legnagyobb szomorúságot, csak az döntheti el, akinek megkeseríti az életét.
A sziámi ikrek: Az összenövésnél, arra a helyre, amit még el lehet érni, a bőr alá az irhába kell ültetni az őssejtet. A sejtek képződése, elhalásra készteti az összenövésben résztvevő sejteket, miközben az új sejtek energia szintje is fokozatosan lecsökken. Szép lassan kb. egy év alatt, elválasztódik az összenőtt testrész, fej, láb, kar, hát, stb. Ha valamelyik tag az ikrekből csökevényesedést szenved, további őssejt beültetésekkel teljesen rendbe hozható, a lentiek alapján.
Csökevényes végtag: A kéz, vagy talp irha rétegének mértani középpontjába helyezett őssejttel, hibátlan végtagok fejleszthetők. A hibás végtagok energia szintje alacsonyabb a normális végtagoknál, az őssejtek képződése a normál szintre emeli. Egy év alatt egy fele hosszúsággal megáldott végtag a normálisra változik.
Torzult arcok: Az orrhegy mértani középének irha rétegébe ültetett őssejt, két év alatt tökéletes arcot, alkot. Az emberi arcra egy normális, egészséges energiaszint jellemző, a torzult arcokat alacsonyabb energia szintű sejtek alkotják. Az őssejtek addig képződnek, amíg ezt el nem érik, vagyis egy szabályos arc létrejön.
Torzult koponyák: A homlokcsont mértani középpontjába ültetett őssejt, két év alatt szabályos koponyaformát eredményez. A homlokcsontba lyukat kell fúrni, amely 1cm mély, és 0,5 cm átmérőjű.
A kéz ujjak, láb ujjak normális számának helyrehozatala: A felesleges új mértani középpontjának irha rétegébe helyezett őssejt a sejtek osztódásra serkentésekor, elhalasztják a felesleges ujjakat, közben az újonnan képződött sejtek is fokozatosan elhalnak, mert idővel energia szintjüket elvesztik. A folyamat ideje egy év.
Fülek nélküli születés: Ahol a hallójáratnak kellene lenni, annak a középpontjába helyezzük a bőr alá az őssejtet. A fülek azért fejlődnek ki, mert a sejtek az egészséges, fülre jellemző energia szintet csak a teljes ép fül kifejlődésével érik el.
Törpe növés: genetikai okokból ered, nem a növekedési hormon csökkent termelése okozza!
A két talp mindegyikébe egy – egy őssejt kerül, öt év alatt éri el a test a normális energia szintjét, vagyis az egyénre jellemző testméretét.
Óriásnövés: Szintén génmutációból származik, egy letört kvarkdarabka, hozzávonzódott egy normális kvark darabkához. A törpe növésnél pedig letört egy parányi rész. A talpak mértani középpontjának irharétegeibe ültetjük az őssejteket. Pl. a két és félméteres testméret két év alatt éri el a normális mértéket. A test magasabb energia szinten van, mint a normálméretnél, a szaporodásra késztetett sejtek, energia szintjeik fokozatos elvesztésével, átveszik a testi sejtek megnövekedett energia szintjét, majd az idő múlásával ezt a többlet energiájukat leadják, és addig veszik át a testi sejtek összes energiáját, amíg a normális, egészséges energia szintet el nem érik. A folyamat alatt az összes régi sejt kicserélődik, és az újonnan képződött sejtek veszik át elődeik funkcióját. A nagy energiával rendelkező sejtek mérete a normál sejtméret 75%-át is elérheti. A normális energia szintre, meghatározott sejtméret jellemző.
Genetikai okok miatt fellépő szellemi fogyatékosság: A homlok lebeny mértani középpontjába, a felszíni részre helyezett őssejt teljesen kijavítja a problémát. A homlokcsonton egy kis lyukat kell vágni, ezen keresztül juttatható be.
Egyéb genetikai agyterületi sérüléseknél, a rendellenességet kiváltó agyterület mértani középpontjának felszíni részére helyezett őssejt segít.
Ortopéd betegségek vákuumozása
És most megint következik, egy szem meresztgető gyógymód, tessék megkapaszkodni, mielőtt olvasásba kezd!
Lúdtalp, csípőficam, gerincferdülés, púposság, és minden csont elmozdulásból adódó kellemetlenség hamarosan a múlttá válik. A rendellenesen kapcsolódó csontok a vákuumban, vagyis a csökkentett energia szinten tartása, majd újból az eredeti energia szintre való feljuttatása a rendellenes helyükről az eredeti, egészséges energia szintre való vonzódását eredményezi.
Csípőficam esetében, 3cm keresztmetszetű autógumi felhasználásával, rövid, légmentesen zárható nadrágot készíttetünk. A légmentesség biztosítását méretre zárható öntapadós gumiból gyártatjuk. Egy óra alatt -1atm vákuumot érünk el, a csípő tökéletesen a vákuumban legyen. Egy újabb óra elteltével, visszaállunk a légköri nyomásra. A gumi öltözékből kibújva, azt látjuk, hogy eltűnt, a csípőficam. Azért szükséges nagyon lassan, egy órán keresztül eljutni, a -1atm-ig, mert ennyi idő alatt a légmentesen elkülönített testrészek energia szintje is lecsökken, és csökkentett üzemmódban fog a továbbiakban működni. A vér áramlása az erekben fokozatosan lelassul, az életfunkciók alacsonyabb energia szinten fognak zajlani. A visszatérést a normális energia szintre, szintén lassan egy óra leforgása alatt kell megoldani. A páciens, érzéstelenítés nélkül akkora fájdalmat érezne, hogy csak a műtététeknél alkalmazott altatás lehet kielégítő a fájdalomérzet elkerülésére.
A lúdtalp eseténél 3cm keresztmetszetű autógumiból cipőt gyártatunk, a légmentesség biztosítását, itt is külön öntapadós autógumi biztosítja. A módszer az előbbivel azonos, egy óra vákuumozás, egy óra a légköri nyomásra való visszaállás.
A púposság és gerincferdülés gyógyítása légmentes gumimellényt igényel, a módszer pedig megegyezik az előbb leírtakkal.
Az ortopédiával foglalkozó szakorvosok a pontos, részletes ismeretek megszerzése végett keressék az Univerzum Irányító Rendszerét!
A Hormon zavarokról
A stressz, a fizikai megterhelés megnöveli a vérnyomást, nagyobb vérnyomáson több vér szállítódik, a több vér pedig több hormont, ami hormon túltengést okoz. Megfelelő életvitellel helyre hozható. Az alacsony vérnyomás kevesebb vér áramlását eredményezi, hormonhiányt okoz. Testedzéssel, mérsékelt fizikai megterheléssel kiküszöbölhető.
Nem tévesztendő össze az erek beszűkülése okozta magas vérnyomásos betegséggel, és az értágulatok keltette alacsony vérnyomással, amelyet az oxigén nem megfelelő mennyisége vált ki. 

A vírusok, baktériumok és gomba spórák elleni általános védekezés lehetősége
Minden vírus törzsnek, baktérium fajnak, és betegség okozó gombának különböző méretű gluon gömböcskéi vannak. Ezek a méretbeli eltérések okozzák sokféleségüket. Ha gluon gömböcskékre, vagyis a sejt magjára juttatunk egy – egy kvarkot, ezzel megzavarjuk az információs genetikai kódját, és saját maguk ellen fordíthatjuk őket. Ezzel a bejuttatott kvark darabkával elérhetjük, hogy saját törzsbeli és fajbeli társaikat használják fel az újabb kvarkos példányok felépítéséhez. A gombáknál, mivel a spórákat több sejt alkotja, ezért minden sejtjének gluon alapú sejtmagjára egy – egy kvarkot helyezünk.
A módszer kivitelezéséhez a legkívánatosabb lenne egy alagút elektron mikroszkóp, de megvalósítható hiányában is.
Harmincmilliárdszoros nagyítású elektronmikroszkóp tárgy lemezére helyezzük a kísérleti baktérium, vagy vírus, vagy spóra egy példányát. Egy m3 levegőben található egy darab kvark. Egy üveg kalitkába juttatunk egyet, vagy annyit, ahány sejtmagja van a gombának és a tárgy lemez felé borítjuk, a kvark magától a vírusra, vagy baktériumra, vagy spórára fog vonzódni. Azonnal átrakjuk egy olyan üveg kalitkába, ahol, sok kvarkmentes ugyanolyan törzs vagy faj van bekészítve. A kalitkában a hőmérséklet 36,7 C legyen.
Egy baktérium osztódása öt percet vesz igénybe, tehát az eredmény itt hamarosan szembe ötlő lesz. Hamarosan elfogy majd az összes baktérium, vagy vírus. Az összes ártalmas vírussal, baktériummal, gombával el lehet végezni, az eredmény igazán elképesztő lesz.
A sejtmag osztódásakor egy gluon gömbből nem lesz kettő, hanem a kilógó mágnes szálak újra felépítik az egyedi kvark mintázattal rendelkező gluonokból, az illeszkedő részek megkeresésével, az újabb és újabb gluon gömböcskék formálódnak.
Kontroll kísérletet is végezhetünk, állati fehérjére helyezett eredeti baktériumokkal és vírusokkal, táptalajon gombákkal, a különbség szemléltetése végett. Ugyanígy kvarkos egyedekkel is elvégezzük.
A baktériumokat tizenegyezer C- n, a vírusokat huszonkétezer C- n lehetséges megsemmisíteni, ez mindegyikre nézve igaz. Olyan kvarkokból keletkezett anyagokat tartalmaznak, amelyek csak ilyen magas hőmérsékleten esnek alkotó részeikre.
A légkörben a vírusok és baktériumok ritka sűrűségben találhatók meg, 2m3- ben 1 db.
A hőmérséklet növekedése az energia szintjük emelkedését vonja maga után, ez segíti a szervezetbe bekerülését, a testhőmérséklet pedig kedvező a szaporodásuk megindulásához.
A baktériumok vírusok és gombák külső felületén lévő elektronok energia szintje megemelkedik, és ezt a plusz energiát átadják a szervezetben lévő fotonoknak, amelyek kisugárzanak, a testhőmérséklet a kisugárzott fotonok mennyiségével arányosan növekszik, lázas állapot lép fel. A szervezet megfelelő védekező mechanizmusának köszönhetően, és az összes szervezetben található fotonnak a kisugárzása, a baktériumok eredeti energia szintjükre való visszaesését eredményezheti, ha a szervezet nincs legyengült állapotban.
A vizes fürdő, azért nagyon hatásos lázcsillapítására, mert a kórokozók elektronjainak energia szintjét csökkenti, ezért a fotonok nem tudnak kisugárzani.
Az antibiotikumok elektronjai olyan nagy erővel ütköznek a megbetegítő szervezetek külső elektronjaival, hogy azok leszakadnak a pályáikról, és jó messzire távolodnak, miközben energia szintjük lecsökken. Az energiáját vesztett vírusok és baktériumok, a szervezethez viszonyuló mágneses vonzódása lecsökken, és újra kikerülnek a testből.
A baktériumok alsó hőmérsékleti tűréshatára -273 K
A Földbolygó megalkotásának modell kísérlete
2m x 2m – s 3cm keresztmetszetű golyóálló üvegből készült, világűri körülményeket biztosító vákuum kamrába juttatunk egy gluon gömböt. A gluon gömbre ezer db különböző mintázattal rendelkező kvarkot fényképezünk, vagy vetítünk. A kvarkok nagyobb hézagokkal, de egyenletesen borítják majd be a gluon gömb felszínét. A szomszédos plazmától mentes kvarkok is fognak részesülni, a Nap mágnes fonalai által generált többlet energiából, és az alkotási szakaszok ugyanúgy mennek végbe, mint a nagy Föld létrehozása során. Az üveg kamra belső tetejére 16 db 2m – s 100 W – s neoncsövet szerelünk, hogy a fotonok bejutása folyamatos legyen. A továbbiakban a megfigyelésen kívül semmi dolgunk sem lesz. Azt fogjuk tapasztalni, hogy négy hét elteltével fél méteres átmérőjű kicsike föld keletkezett.
A nagy Föld és a kis föld kialakulásánál végbemenő folyamatok közötti különbség abból adódik, hogy a Nap mágnes fonalai az üvegen keresztül nehezebben jutnak át, csökkentett mennyiségben. A mágnes fonalak fotonjai az üveghez csapódva vonzódnak, plazma keletkezik. A plazma megnövekedett energia szintjének elvesztése közben, elektronokat présel az üvegbe, de az üveg nagy gluon tartalma is segíti a bejutásban, mágneses vonzása következtében egyre beljebb húzza. Az elektronoknak ilyen formán, átérve megnövekszik az energia szintje. A plazma becsapódások olyan magas energia szinten történnek, hogy újra szerkezetet vesznek fel, és fotonok keletkeznek, amelyek szintén átjutnak az üvegfalon. Az üvegfal belső oldalán újra mágnes fonalakká vonzódnak össze az elektronok gluonos részei a fotonok nem gluonos részeivel és fordítva. Ezzel az üvegfal keltette pillanatnyi megszakadás, a fenti manőverrel helyre is áll, és a Nap mágnes fonalai most már zavartalanul kapcsolatba léphetnek az összes kvarkkal, ami aztán elindítja a kvarkok energia feltöltését, a protonok felpörgését, ütközését, az elektronok pályára állítási folyamatát.
Az ellentétes irányú mágnes fonalak áthatolása az üvegen keresztül ugyanezzel a technikával történik, csak a belső oldalról indul.
A kis föld tengelyferdesége megegyező lesz a nagy Földével, tengely körüli forgása a mérettel arányos kerületi sebességgel, egy millió fordulat/perc történik. A Nap körüli keringése nem lesz zökkenőmentes, folytonosan neki fog vágódni az üvegfalnak, ezért szükséges a golyóálló üveg. Ilyenkor a tengely körüli forgás is leáll, amíg újra el nem távolodik a faltól, majd felpörög, aztán megint neki ütődik. Négy hét leteltével, azonnal le kell állítani a kísérletet, mert a légköri nyomás olyan mértékre nő, hogy szétrobbanthatja az üveg kamrát.
A Földbolygó megalkotása során végbemenő folyamatok lépésről lépésre ll. rész
Amikor a kvarkok bevonzása, az összmennyiség kb. egynegyed részét elérik, az impulzusok energia szintjeinek összeadódása folytán, már olyan értékre emelkedik, hogy beindul a tengely körüli forgás, arányosan gyorsabb kerületi sebességgel. A forgás következtében az elektronok egymáshoz ütköznek, az ütközések kapcsán keletkezett többlet energia mennyiségüket átadják a fotonoknak, amelyek kisugárzanak. Az egyre nagyobb mértékben bevonzott kvarkok egyre nagyobb számú ütközésekben vesznek részt, és a folyamatos kisugárzások következtében kialakul a köpeny rész, elkülönül a belső résztől, amely mozzanat beindítja a dinamóhatáson alapuló mágneses erőfonalak képződését.  A kvarkok számának egynegyed része már ahhoz is elegendő, hogy a Napból kilépő atomok mágnes fonalai elérjék őket, és további atomokat vándoroltassanak át a születendő másik Földbe.  Ezek az erőfonalak az új Föld minden egyes kvarkjához hozzá vonzódnak, a mágnes szálak elektronjai nagy erővel ütköznek a kvarkokba. Minden kvark más helyet foglal el, a külső részeken a nagyobb energia szintekkel feltöltöttek. A többlet energia tehát rájuk jellemző, és olyan nagymértékű, hogy fuzionálnak. Az energia szintek szerint különböző protonok keletkeznek. A folyamat közben, a kisugárzott fotonokból plazmává vált, és a nagyon magas energia megmaradt része, újra lehetővé teszi a plazma számára a szerkezet felvételét. Az újonnan képződött súly és tömeg nélküli anyagba, vagyis a fotonokba pedig a protonok becsapódnak, atommagok keletkeznek.  A protonok így már pörögnek, és ütköznek, amelyek a protonok energia szintjét növeli. Minden proton meghatározott energia szintet képvisel, az emelkedés mértéke is pontosan a proton energia szintjével arányosan növekszik, ezért pontosan annyi elektront vonz elektron pályáira, amennyi azon az energia szinten lehetséges, és ugyanolyan atomok keletkeznek, azon a helyen, mint az eredeti Földben. Az atomok képződésének befejezése után, az energia szint az eredeti szintre kerül.
Tehát a Napból futó mágnes szálak egyrészt a Naphoz kapcsolják keletkező bolygónkat, másrészt, megindítják az elektronok pályára állítását, vagyis az atomok előállítását. Másrészt a Nap mágnes szálaiban helyet foglaló elektronok nagy erővel vonzásos ütközésbe kerülnek, az épülő Föld elektronjaival, amelyek a környező fotonokat vonzzák magukhoz, és indítanak el ellentétes irányú mágnes fonalak minden irányú képződését. A Nap mágnes fonalai a mesterségesen létrehozott Föld minden egyes protonjáig lenyúlnak. A 956 millió kvark úgy van kalkulálva, hogy a Napból érkező atomokkal együtt pontosan egy Föld tömeget fognak képviselni. Amikor a légkörképződés befejeződik, az atomok már csak pótlólagos jelleggel fognak a Földbe bejutni. A tengely dőlés szögét a Nap vonzása hozza létre, ezért egy meghatározott tömeggel rendelkező bolygó ugyanolyan tengely ferdeséggel rendelkezik. A földrengések nem tudják a dőlés szöget megváltoztatni, mert a föld felszínének átrendeződései nem befolyásolják a Nap vonzóerejét az adott bolygó felé. A Nap vonzását kizárólag a bolygó tömege szabja meg, csak két égitest, olyan mérvű ütközése hozhat változást, ahol a tömegek egyesülésének, vagy kiszakadásának folyamata is lezajlik. A légkör képződés szintén mágnes fonalak keletkezését indukálja, amelyek behálózzák a naprendszereket. A Nap mágnes fonalai vezérlik a Föld Nap körüli pályáján való haladását is.
Amikor a mesterséges Föld tömege eléri, a Föld tömegét, a két kerületi sebesség azonos lesz.

További betegségek oxigén hiány miatt, - A Földbolygó megalkotásának folyamatai lépésről lépésre
További betegségek, amelyek az oxigén elégtelen belégzéséből adódnak
A szívinfarktus kiváltó oka, hogy a szívben található erekbe kevés oxigén kerül, és arra a hemoglobinra ahová nem jut, vérlemezke vonzódik, a hemoglobin protonok így nem szállítódnak, a szívizom sejtek pedig elhalnak.
A hirtelen szívmegállást a szívkoszorú érben keletkezett vérrög okozza. A vérrög kialakulását ebben az estben a nagymértékű oxigén hiány váltja ki. Egyszerre sok hemoglobinhoz vonzódik vérlemezke, összecsomósodásuk után elzárják a vér útját, teljes oxigén hiányt kiváltva.
Az agyvérzést, az agyi erekben keletkezett rögök indítják el, a felgyülemlett vér nagy nyomással szétszakítja az erek falát, és a vér az agy szöveteire fut.
Az üszkösödést olyan nagy vérrög okozza, amely teljesen elzárja vér útját, ezért a környező szövetek elhalnak, elrohadnak. A fekete színű üszkösödés nem fertőzés következménye, hanem az elhalás tünete.
Az ér a koleszterin lerakódások következtében fokozatosan beszűkül. Az oxigén felvétel elégtelen volta indítja el a folyamatot, a légzés elégtelensége miatt, az anyagcsere folyamatok csak hiányosan mennek végbe, sok táplálék feldolgozatlanul kerül a vérbe, és az erek falára vonzódva, tovább rontják a helyzetet, mert átmérőjének csökkentésével, egyre kevesebb hemoglobin és vérlemezke képződik, ami mágneses egyensúly felborulásához vezet, és automatikusan kevesebb oxigén megkötése megy végbe, mivel a hemoglobinnal vérlemezke fog vonzásos kapcsolatot létesíteni. Az állandó oxigén hiány miatt egyre nagyobb rétegben rakódik le, a feldolgozatlanul maradt tápanyag.
A szívritmuszavar szintén a légzési elégtelenségből fakad. A nem elégséges oxigén bekerülése, a vérerek sejtjeibe annak állagát rontja, az elhalásos szakaszokon keskenyebbek, kevesebb oxigén szállítására alkalmasak, az ép helyeken normális mennyiség áramolhat. A különböző mennyiségek eltérő nyomással érkeznek a szívhez, periodikus ismétlődéssel megváltoztatják a szív normális ütemét.
Az agyérgörcsöt is, a légzés elégtelenségére lehet visszavezetni. Kisebb rög zárja el a vér útját, ahol áttud préselődni ugyan, de az erek falára gyakorolt, hirtelen nyomásnövekedés éles fájdalmat vált ki.
Az embóliát is elkerülhetjük a tudatosan irányított helyes légzés technika elsajátításával, mert a kiváltó ok itt is, a vér útját elzáró érrögök képződése.
A visz eres tágulatokat a bennük felhalmozódott vérrögök alakítják. A vér pang, amíg átjut ezen a szakaszon, mert a nagyobb tágulatokban az áramlás lelassul. A be és- kilégzés idejének hosszabbításával megelőzhető a betegség.
Az aranyeret is a vérrögök okozzák. Az időként keletkező és széteső rögök nyomják az erek falát, tágulatok keletkeznek, majd kitüremkednek, székeléskor fájdalmat keltve. A vér itt is pang, az erek fala elvékonyodik az elhalásoktól, a székletürítést ezért sokszor vérzés kíséri. A helyes légzéssel kiküszöbölhető az aranyér fellépése.
A gyomorfekély is visszavezethető az oxigén ellátatlanságra. A sejtek anyagcseréje nem tud kellőképpen végbe menni, a gyomorban emésztetlen tápanyagok maradnak. Nem képződnek megfelelő mennyiségben az emésztésért felelős nedvek, anyagok, ezért a sok ballaszt a gyomorban felhalmozódik Minél több a mennyiségük, annál nagyobb energiaszintet képviselnek, majd bevonzzák magukhoz, a gyomrot felépítő atomok elektronjait, és ekkor keletkeznek a fekélyesedések.
A cukorbetegség legmélyebben fekvő előidézője, megint csak az oxigén elégtelen volta. Ha nincs elegendő inzulin, a cukor nem tud a sejtekhez eljutni és ott felhasználódni. Inzulin pedig csak akkor van elegendő, ha hasnyálmirigy Langerhans - szigetei megfelelő számban rendelkezésre állnak. Ha oxigén hiányában elhalnak, vagy nem képződik elegendő, nem termelődik elégséges mennyiségben inzulin, és cukorbetegség lép fel.
A vese elégtelenséget, a vesekövet, a májnagyobbodást – és zsugort, az epekövet a nem gerincvelő sérüléséből eredő bénulást szintén, mind az oxigén hiányos állapotra vezethető vissza.
A vese sejtjei, a máj sejtjei, folytonosan megújulnak, de, ha nincs elegendő oxigén, a sejtek anyagcserezavarok következtében elhalnak. A vesekő, az epekő kiválasztása az elégtelen mennyiségben termelt emésztő folyadékok, pl. az epénél az epe, ami az apró zsírcseppek, teljes emulgeálását lenne hivatott bevégezni, nem tudja végrehajtani, mert nem áll rendelkezésre elegendő enzim, amit az epe tartalmazna, ugyanis az, azt előállító sejtek megritkulnak, az anyagcsere oxigén hiányos végbemenetele miatt. Ezek a zsiradékok ott maradnak, nem bontódnak le, hanem mennyiségükkel párhuzamosan növekszik az energia szintjük. Az emelt energia szint erőteljes egymáshoz vonzódást eredményez, és addig sűrűsödik, amíg epekővé nem keményedik.
A vesekőnél a húgysavak magasabb energia szintre emelkedése, olyan mértékű dúsulást eredményez, hogy egymáshoz történő nagy erejű vonzódásuk következtében fémsók keletkeznek. Egyre nagyobb mennyiségük még nagyobb energia szintre történő emelkedést vált ki, és a fémsók összetevői egymáshoz való nagy erejű vonzódásának következménye a még nagyobb sűrűség, a kőformátum, vagyis a vesekő. Az oxigén hiány mellé, ebben az estben a vízhiány is társul. A vese sejtjeinek csökkent számából ered, mert a légzéssel bekerült kevés oxigén, kevés protonnal képes vonzásos kapcsolatba lépni, a többi protonra itt is vérlemezkék vonzódnak, a proton – vérlemezke kapcsolat nem tudja biztosítani a sejtek anyagcseréjét, ezért elhalnak, következménye a kóros veseműködés.
A bénulás egyik kiváltó oka, a végtagokat elzáró nagyfokú vérrögképződés. A végtagokból a szívhez nem áramlik vér, ezért teljesen érzéketlenné válnak.
A fenti sorokból levonhatjuk azt a következtetést, hogy a mai problémás világban elfelejtettük, hogyan is kell egészséges módon levegőhöz, vagyis oxigénhez jutni. Minden baj forrása megelőzhető lenne, ha kicsikét jobban ügyelnénk magunkra, úgy látszik a régebbi időkben elődeink életmódjából következően, csak ritkábban fordultak elő ezek az egyre nagyobb számban terjedő betegségek.
Idegi alapon kialakuló szervi megbetegedések nem léteznek. Az idegbetegségek fogalom körébe, az idült robbanékonyság, a túlzott érzékenység hatására bekövetkező állandó jellegű önsajnálat, ideggyengeségből fakadó sírógörcsök, az eszelős viselkedés, dühroham és az ebből fakadó mások ellen irányuló bántalmazások, gyilkosságok.
A szerotonin túlzott termelése szabadítja el az indulatokat. Minél jobban belehajszolja magát valaki egy kellemetlenséget kiváltó problémába, annál nagyobb lesz az idegi megterhelés, az idegrendszer pedig annál több szerotonint termel. A nehéz helyzeteket megélő emberek köréből sokan elvonatkoztatnak az élet komplexitásától, csak a kiragadott őket idegesítő mozzanatok köré szervezik az összes gondolataikat, amely egy idő után krónikussá fokozódhat, az óriási ingerek levezetése tettlegességig fajulhat. Az önuralom, az emberi méltóság megőrzése, meggátolja a szerotonin fokozott termelődését.
A hemoglobin viselkedésének igazolására tervezett kísérlet
Harmincmilliárdszoros nagyítással rendelkező elektron mikroszkóp nézőterébe, helyezünk egy 5x 5 cm-es, levegővel teli, 1ml vért tartalmazó üveg kalitkát. Azt fogjuk tapasztalni, hogy minden hemoglobinra vonzódott egy oxigén molekula.
A következő lépésben egy tökéletesen légmentes üvegkalitkába rakunk 1 ml vért. A hemoglobinokra, oxigén hiányában vérlemezkék vonzódnak.
A Földbolygó megalkotása során végbemenő folyamatok lépésről lépésre
A gluon gömböcskék kvarkokból épülnek fel. Villámlások alkalmával keletkeznek, amikor a kvarkok olyan hatalmas energia szintre kerülnek, hogy minden irányból erőteljesen vonzzák egymást, ezért a szélek is egymáshoz hajlanak, tökéletes gömbformává záródnak, és egy nagyon stabil kvarkokból álló gömb keletkezik. A fotonos részek a belső gömbfelületen helyezkednek el.
Ha egy ilyen gluon gömbre vetítünk 428 millió kvarkot, akkor 428 millió egyedi plazma becsapódás jön létre, mert megtalálják azt a kvark mintázatot, amelyik pontosan megfelel, a vetített párjának. A minta kódként funkcionál, ugyanazt az energia szintet hordozza mintájánál fogva. A plazma becsapódás megemeli a vele ütköző kvark energia szintjét, ami átadja energiáját a mágnes szálban helyet foglaló fotonnak, kisugárzásából nyert energiát, pedig egy másik kvark felveszi, az egész folyamat láncreakció szerűen szalad végig a mágnes szálakon. A folyamat addig tart, amíg egy ugyanolyan mintázatú kvarkot el nem ér, az energia átadási folyamat a fotonokra itt megszakad. Ugyanaz a kvark minta ugyanazt az energia szintet hordozza, amikor megtalálták egymást az egyforma energia szint lezárja a folyamatot. A megtalált kvark olyan erővel vonzódik a kereső kvarkhoz, hogy ez a becsapódás újból fotonokra helyezi energia többletét és megint megkeresi a mintázatának megfelelő kvarkot. ha megtalálta, akkor megint csak egyforma energia szintű lesz a két kvark, ezért ez a kvark is nagy erővel visszavonzódik a kereső kvarkhoz. Ez a folyamat ismétlődik állandóan, amíg a Föld összes kvarkja helyére nem kerül.
A kvarkok gluon gömbre felvitele hézagos lesz, mert a 428 millió pontosan annyi, hogy a hézagok is emelt energia szintre kerülnek, a szomszédos kvarkok plazma becsapódásai annyi energia többletet nyújtanak, hogy ezek a kvarkok is meg fogják tudni indítani a bevonzódásos folyamatot. Minden plazmamentes rész egy kvarkot tartalmaz.
Minden plazmás kvark mellett van egy plazmamentes, tehát az összes 856 millió kvark, a Föld megalkotásához 856 millió2 szükséges.
A kész Földhöz nem kell hold, mivel a kvarkok pontosan olyan dőlés szögben fognak elhelyezkedni, ahogy azt a Hold alakította Földünkhöz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése