2012. május 23., szerda

Tömegnyerés a mínusz kettes hullámhosszra való átkerüléshez, a korábbi információk korrekciója


Amikor erről a témáról a korábbiakban írtam, kizárólag a fantáziámra hagyatkozhattam, hogyan is lehet a foton testből nagyobb tömegű test, még nem tisztult ki a kép, nem állt rendelkezésemre elegendő információ, miként mehet végbe az emberi foton test ismételt tömegnyerése. Ezért gondoltam arra, hogy biztosan a háromdimenziós film testfigurájával fuzionál a foton test. Hát igen elég elképesztő és nem is igazán illik egy hús – vér emberi létezésbe, és számunkra nagyon is riasztó, legalábbis számomra úgy tűnt, mintha már ez a létezési forma nem egy élő eleven emberi világot bontakoztatna ki.
Hát tessenek megnyugodni, mert ez megint egy olyan melléfogás volt, amely arra volt jó, hogy tovább lendítse a blog tudományos tartalmát a valóság tökéletes kibontakozásáig.
A folyamatos tömegnyerést a mínusz egyes hullámhosszon elfogyasztott táplálékok foton kisugárzásai által nyert energia biztosítja a protonok keletkezését és cseréjét.  Húsz év szükséges az összes elöregedett foton, illetve proton cseréjéhez, miközben a tömeg folyamatosan nő.
Mivel az energianyerés irányába hat a mínusz egyes és kettes hullámhossz, ezért zajlik fordítva a folyamat, nem az öregedés felé, hanem a teljes megfiatalodás felé tart. Ha mínusz egyen valaki gyorsan akar fiatal lenni, nagyon sokat kell ennie, nem hízni fog, hanem fiatalodni. Ilyen egyszerű a fiatalodás gyorsítása.
A mi jobbos világunkban az energiavesztés felé tendálunk, ezért az öregedés felé mutat az energia körforgalom iránya.
Húsz év letelte után, ha tetszik, ha nem, mindenkit kilök magából a mínusz egyes vákuum tér, és áttaszítja mínusz kettőre, mivel a tömege már akkora, hogy nem tarthatja magában, a gyenge mágnesesség már nem elég, elengedi a testet, a mínusz kettő pedig átszívja.
A gluon gömbökből a vákuum kiszívja az összes információt, csak a gondolkodási sémák maradnak a memória felületén, egy jó alapot nyújtva az újrakezdéshez.
Írni, olvasni, számolni, tudni fogunk, emlékezni, hogy kik voltunk, a legkedvesebb szeretetre méltó rokonainkra és barátainkra, vagy a legnagyobb ellenségeinkre, minden mást azonban elfelejtünk, és újra kezdődik a tanulás és egy újabb létezési fázis, ahol már kiteljesedik a magasabb intelligencia, az ember a létezés ciklusos váltásaiban, ebben a szakaszban válik igazán intelligenssé.
A mínusz kettes hullámhosszon a tömeg elvesztése után a foton testbe zárva a memória és annak felületén a gondolkodási sémák sértetlenül mentődnek át a mínusz egyes hullámhosszra, ugyanúgy, mint a földi tömeggel rendelkező test esetében, de amíg nálunk a foton testet a vákuum szívja be, a mínusz kettőről a mínusz egy felé nyomóerő taszítja ki, ellentétes előjellel zajlik a tér váltás. A mínusz egyen, ezzel a testtel is minden úgy történik, mint a földről átkerült foton testtel, teljes memóriavesztés után, kizárólag a gondolkodási sémák jelentik majdan az összes emlékezetet.
Minél többször kerül valaki vissza a mínusz egyes hullámhosszra, annál nagyobb tömegnyerésre adódik lehetősége, mert a mínusz kettőn elvesztett tömeg kvarkjai ott maradnak és három nap alatt rávonzódnak a foton test megfelelő energia szintű helyére. Ezután szedi össze lassacskán a mínusz kettőre átérő földi testének kvarkjait, energia szint szerinti sorrendben. Tehát a tizenötödik mínusz kettőn elvesztett tömeges test kvarkjai, már nagyon gyorsan visszavonzódnak, és akkora tömeget biztosítanak, hogy az ottani gyenge mágnesesség már nem bírja a talajhoz vonzva tartani, ezért lassacskán a test felemelkedik, először csak lebeg, majd a mi Földünkre átnyomódik. A lassú felemelkedés lesz a jele, hogy itt az ideje szkafanderbe bújni, mert kezdődik az újabb szülőföldi létezés.
Arról már bővebben írtam, hogy ismét tömegnyeréssel kezdjük itt is, ami huszonnégy óra alatt lezajlik. Az elhamvasztott földi test kvarkjainak gyorsítóberendezésben való energia szint növelésével ténylegesen százötvenszer ismételhető meg földi életünk.
Hát nem őrülten zseniális ez az Univerzum?

 Utólagos helyesbítés a foton világ, illetve a létezés a mínusz egyes hullámhosszon témaköréhez

A tömegvesztés után, vagyis a földi test működésképtelenné válása után, a foton test kilép a tömeges test fogságából. A korábbiakban a fizikai magyarázat már részletezve lett.
Ez a foton test azonban nem érez semmit, kizárólag gondolkodásra képes benne a tudat, testérzékelés nincs. Átérve a mágnes fonalak a memória felületén kiépült gondolkodási sémák legnagyobb energia szintű elektron mintáikkal létesítenek vonzásos kapcsolatot, és mindaddig, amíg a gondolati kódok energia szintjei nem csökkennek le, annyira, hogy a mágneshálózat elengedje, fogságban marad az egyén. Mire minden bűnét megbánja, lecsökkennek az elektron minták energia szintjei, és a mágneses vonzáson alapuló bezártság megszűnik, a mágneshálózat elengedi az elektron mintákat és szabad lesz a személy.
Tévesen írtam le, hogy visszafordul a büntetéstől való félelmében, mert ez lehetetlen. Ez a test még nem érzékel, nem tudja senki irányítani saját magát, a vákuum automatikusan beszívja.
A későbbiekben szökdösnek vissza, vagy azért mert nem tetszik nekik a rendszer, mert mindig könnyű életet éltek, nem dolgoztak, a létezésváltás után is uraságnak érzik magukat, ahol már mindenki egyforma, de leggyakrabban azért menekülnek el, mert nem bírnak a többi ember szemébe nézni. Gondolkodjon mindenki el még a földi életében, mivel árt másoknak, és érdemes – e, mert abban a világban a nagy többség a jó ember, és nem díjazzák a másik embert nem tisztelőket, a humánummentes lényeket.
A fogság után három napig, azért beteg nagyon mindenki, mert nem érzékeli a testét, és a tudat ezt nagyon nehezen éli meg. Három nap szükséges, hogy a levetett földi testből az ottani mágnesességhez elegendő kvarkot vonzzon magára az energia hálóba kapcsolódott foton test.
Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energia hálóba kapcsolódott fotonok energia szintje magasabb, mint a földi bomlásnak indult tömeges test kvarkjainak energia szintje, ezért a fotonok az oda való kvarkokat magukra vonzzák, olyan erővel, hogy protonok képződnek, tehát újra tömeget nyer a test.
Az ottani gyenge mágnesességen a tömeges testnek a kvarkok minimális része elegendő, hogy újra ugyanolyan, üzemképes tömeggel rendelkező test jöjjön létre.
Ezért, aztán ugyanúgy táplálkoznak, mint mi, csak szintetikusan előállított élelmiszereket fogyasztanak. Van náluk pezsgő és bor is, amikor szórakoznak ők is koccintgatnak, de mindenki mértékletesen, nem válnak az alkohol rabjává.
Az emberi testben a protonok cseréje, illetve a sejteket alkotó atomok keletkezése ugyanolyan folyamat eredményeként születnek, mint a Napban képződő atomok, csak jóval alacsonyabb hőfok szükséges előállítódásukhoz. A fehérjéket felépítő atomok proton fúziói 36C fokon mennek végbe. Ilyenkor a tápanyag elégetése során kisugárzó fotonok közül egy fuzionál az energiahálóba kapcsolt foton test egy fotonjával, a két szélső pedig kisugárzik. Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energiahálóba kapcsolt fotonokon lévő protonok folyamatosan elvesztik az energia szintjeiket és fotonokra esnek szét. A szabadon maradt energiahálóba bekapcsolt fotonokra így mindig újabb – és újabb protonok kerülhetnek, tehát a sejtek folyamatos megújulásra képesek, amíg az összes energia szintje le nem merül, amit DNS szál, vagyis az ember egyedi energia szintjét meghatározó mágnes szál szab meg.
A mínusz egyes hullámhosszon ugyanez a folyamat zajlik, de a gyenge mágnesesség miatt húsz C fokos testhőmérsékleten. Mivel ott a részecskék jobbról balra pörögnek, tőlünk szemlélve hideg fúziónak tűnik a dolog, ahol a protonok úgy keletkeznek, hogy a fotonok egyre jobban összetömörödnek, de a másik oldalról szemlélve a protonok kigömbölyödéseként szemlélik, és meleg fúzióként észlelik. A részecskék pörgés iránya  szabja meg, hogyan érzékeljük azt a teret, amelyben létezünk.

Az újra tömeget nyert test a továbbiakban ugyanúgy érzékel, és funkcionál, mint a megszokott földi tömeges test.
A neutrinókról
Egy idő óta már nem bővítem a blog tudományos tartalmát, mivel úgy gondoltuk az Irányító Rendszerrel, majd megteszik ezt azok, akiknek a kötelessége lenne. A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy mindegyik tudományos intézmény, amelyek számára elküldtem az ajánlást átolvasta, és igaznak taláta. Az Irányító Rendszer megfigyelése kísérte minden rezzenésüket, és természetesen én is tájékozódtam a hozzáállásukról. Ennek ellenére titokban tartották, de az őket leginkább érintő részeket fel is használták saját berkeken belül.
Gondolom, ha kirobbanna az ügy, valószínű azzal takaróznának, hogy nem is olvasták el, vagy nekik nem jelzett az inga, de ez hazugság lenne. A Föld és annak lakóinak nyomorúságos jelenlegi sorsa, számukra úgy tűnik nem érdekes, csak saját magukkal foglalkoznak, a hírnevükön ne essen csorba.
Tudtommal azért fizetik őket, hogy tudományos eredményeikkel védjék a Földet, és lakosainak életét próbálják egyre jobbá tenni, de a mai tudományos éltben nem látszik ez a fajta törekvés.
Mivel már teljesen begurulok, amikor szinte már szenzáció számban közlik az olyan tudományos megállapításokat, amelyek a valósággal még köszönő viszonyban sem állnak. Ezért szeretnék a neutrínókról egy pár szót szólni.
A neutrínók kizárólag fénysebességen történő ütköztetések alkalmával keletkeznek, még pedig a fotonok, vagyis a súly és tömeg nélküli anyag milliárdnyi darabkára való széthasadása révén. Ilyenkor ezek a nagyon picike darabok az ütközés hatására jobbra bepörögnek, majd a továbbiakban egyenes irányban folytatják útjukat. A pörgésre az ütközéskor kapott impulzus fele felhasználódik, a maradék fél fénysebesség, mint impulzus ugyanennyivel növeli a neutrinók sebességét, vagyis másfélszer nagyobb lesz ütközés után a neutrinók sebessége, mint az eredeti fénysebességen haladó fotonok sebessége.
Az olasz professzornak kár volt lemondania, ha csak ezért tette, mert neki volt igaza.
Ha az LHC kézbe vette volna az ingát, és nagystílűen tudott volna váltani, hogy márpedig mostantól ledöntjük a korlátokat, és kérdezgetünk egy tőlünk jóval magasabb szinten álló intelligenciát, már nagyon sokra vihette volna. Szárnyaló fantázia nélkül sajnos egy helyben topogna a világ, még jó, hogy időnként születnek korlát nélküli emberek.

A tudományok vezető tudósaiban való óriási csalódásom körülményei

A blog létrejötte során nagy lelkesedés vezérelt, az újabb és újabb emberek életét megkönnyítő információk megszerzésére az Irányító Rendszeren keresztül.
Mára már elpárolgott belőlem minden akarat, kitartás, öröm, sikerült teljes lelki válságba kerülnöm, olyan szinten, hogy a továbbiakban nem tudom, hogy érdemes –e még ebben a földi világban maradnom. Remélem, ez a vallomás örömet okoz a NASA –k, a Washingtoni Nemzeti Kutató Intézetnek, az LHC-k, a Magyar Tudományos Akadémiának, Orbán Viktornak, és azoknak a tudósoknak, akik személyes önzésből, irigységből, a baklövések takargatása miatt jobban szeretnének a pokolra küldeni.
Tiszta, önzetlen érzelmek vezéreltek a blog írása során, próbáltam a legújabb tudományt elfogadtatni a vezető tudós társadalommal, de a legrosszabb következett be, ami az emberi tűrés határt annyira feszíti, hogy se tudatilag, sem érzelmileg nem már nem viselhető el.
Egyszerűen úgy kezelnek, mintha nem léteznék, és nem is tudnának semmiről.
A NASA nagy meggondolatlanságot követett el, amikor válaszolt nekem a blog beküldése után, de hamar rájöttek, hogy jobb, ha eltitkolják az egészet, mert micsoda dolog az, hogy egy kis senki, a csotrogány írógépén keresztül, teljesen önköltségesen, sok nélkülözés közepette nagyobb eredményeket ér el a magasabb intelligencia segítségével, mint Ők.
A többiek okosabbak voltak, mivel nem válaszoltak, ezért le lehet tagadni, hogy valaha is látták ezt a dokumentumot. Mivel ezeket a magasabb rendű tudósokat, csak a honlapjukon keresztül lehet elérni, és az üzenetek pedig nyom nélkül jutnak az illetékes kezekbe, tehát simán le lehet tagadni. De egyet ne felejtsenek el ezek a „becsületes emberkék”, hogy mindenre van tanúm, az Irányító Rendszer minden lépésemet végig követte, és bizonyítani is tudja, akár ingán keresztül is, hogy minden, amit, írok, a teljes valóságot tükrözi.
Az általam leírt tudomány nem öncélú, az egyetlen egy lehetőség az emberi élet megóvására és felemelésére, a Föld megvédésére, és a létezés folytonosságának biztosítása csak a legújabb tudományban leírt módszerek és technológiák megvalósításával lehetséges.
Emberellenes bűncselekményt követnek el vezető tudósaink, és sajnos a kis becsületes kutatók nem mernek szembeszegülni a nagy nevekkel tollaskodó, de annál gátlástalanabb tudományos világgal.
Az Univerzum Irányító Rendszere nagy bizakodással és örömmel vette, hogy van a Földön legalább egyetlen egy ember, aki az igen és nem jelzésekből egy valóban létező és igaz tudományt tudott kifejteni. Ismerték az emberi gyarlóságot, ezért gondolták, hogy nem lesz könnyű elfogadtatni, de arra ŐK sem számítottak, hogy ezt pontosan a tudósok akadályozzák leginkább.
A Föld, és az emberiség, ha nem változtatnak magatartásukon, hamarosan óriási nagy bajba kerül, és a felelősök egyedül nagy hírnevű tudósaink lesznek.
Másrészt az élet rövid, senki nem úszhatja meg, a létezés további állomásait, és ezek az emberek ebben a közegben majd megismerhetik, milyen érzés nap, mint nap a megvetéssel szembesülni.
Elvesztetem a lábam alól a talajt, szép fokozatosan kicsúszik, úgy érzem minden jó szándékú próbálkozásom hiábavalónak bizonyult. Szívesen mennék bíróság elé, ha ezek az emberek odacitálnának, mert akkor legalább figyelmet kapna ez a blog. Ez sajnos nem fog bekövetkezni, az egyszemélyes harc pedig már kikezdi az idegrendszerem.
És nem csak ez kezdi ki! Duplán szenvedek, mert már évek óta naponta járok gondoskodni a város másik végére a skizofrén bátyámról, és beteg édesanyámról.
A skizofrénia ezért érdekelt annyira, mert nap, mint nap megtapasztalom, annak minden gyötrelmét. A bátyám egy zseniális értelemmel megáldott, elméleti és gyakorlati szakember volt, kicsi korától kezdve műhelye volt, szerelt és kísérletezett állandóan, akkora szellemi energiákkal rendelkezett, mint hat másik együttesen.
Egyszer csak, minden előzetes ok nélkül összevisszaságokat kezdett beszélni és cselekedni.
Szép lassacskán egyre jobban kiteljesedett rajta a betegség, és jó pár éve már nem hagyja el az ágyát. Sokszor agresszív, és azt sem tudja, mit tesz, pedig egy szelíd jó indulatú férfi volt. Évenként hurcolom kórházba, hogy legalább a szobatisztaságát visszanyerje.
Így számomra teljesen világos, hogy a tudomány jelenlegi módszereivel nem lehet meggyógyítani.  Mint később megtudtam a Rendszertől, a gyógyszerek csak az ingerek bejutását nehezítik, ezért csak az egyik gluon gömböcskére jut információ, ezért a másik szunnyad, ezért ilyenkor a beteg összerendezettebbnek tűnik, de ugyanolyan skizofrén, mint volt. A bátyám a skizofrénia durvábbik két gluon gömbös változatában szenved.
Méltán haragszom duplán a kutató népségre, mert rengeteg szenvedéssel jár a betegség a betegre és az ápolóra nézve egyaránt.
Két, három hét alatt, a skizofréniára vonatkozó, ebben a blogban ismertetett tudásanyagot alkalmazva megszüntethető a betegség.
Dühös vagyok, mert úgy gondolják, hogy egy kis bolha, velük szemben nem rúghat labdába, és ez így is igaz, de akkor vajon őket kirúghatja oldalba?
Dühös vagyok, mert az édesanyám lábát, hogy le ne vágják, naponta kezelem mágnes szálas terápiával, mivel nagyon csúnyán elhalt érrendszert kell helyre állítanom, ezért már vagy tíz hónapja minden áldott nap, három órán keresztül gyakorlom. A sarkánál kivágtak egy nagy üszkös elhalt szövetrészt is, ami, mostanra, kitartó munkám eredményeként teljesen újjá varázsolódott, és szép rózsaszínes fényben tündököl. Az elhalt lábszárán a szemeim láttára a bőr alatt, újra egészséges erek létesítenek egymással is és a sarokrésszel is kapcsolatot, pedig a lábszárának ezen a részén már csak sötétbarna pigment réteg volt látható, amely elszíneződés szép lassacskán eltűnik, újra az egészséges bőrszín kezd teret hódítani.
Ha a tisztelt szakmabeliek komolyan vették volna, már régen nem kellene ezzel a lassú mágnes szál bevitellel bajlódnom, hanem orvosi kötelességből a legmodernebb gyors technikával mára már megoldható lenne, mert a gondolat vezérelt számítógép segítségével bármely legszuperebb technika előhívható.
Ha nem tenném ezt naponta, a jelen orvos tudomány a mamámat már féllábúvá varázsolta volna.
Ha csak egy kicsit is gazdagabb lennék, akkor legalább azokat az eszközöket, amelyekre nekem nap, mint nap szükségem lenne, már rég legyártattam volna.
Tudom, hogy sokan hihetetlennek tartják az egészet, pedig ez a színtiszta igazság, és nem is lehet egyedül élni úgy, hogy egyedül kell megélnem a végső igazságot. Nem is tudom, bírom –e még egyáltalán?

Miben különbözik az antihidrogén a hidrogéntől? Segít a hadronütköztető – komment a Stop tudományos cikkéhez
A teljes cikk:
Az antianyag - az antihidrogén atomjainak tulajdonságait vizsgálják az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) fizikusai, akik az első spektroszkópiás (színképelemzési) mérések eredményeit tették közzé a Nature legújabb számában.

Napjainkban a világegyetem kizárólag anyagból áll, ám az elméleti fizikusok feltételezése szerint 13,7 milliárd évvel ezelőtt, az ősrobbanás után az univerzumban egyenlő mennyiségben képződött anyag és antianyag. Az antianyag azóta eltűnt, ebből a tudósok arra következtetnek, hogy az anyagnak lehetett valamilyen előnye az antianyaggal szemben. E rejtély megfejtéséhez járulhat hozzá az antihidrogén-atomok részletes vizsgálata - olvasható a CERN honlapján (http://cern.ch) , valamint a BBC (http://www.bbc.co.uk) hírei között.
A feltételezések szerint minden "rendes" szubatomi részecskének van egy azonos tömegű, de ellentétes töltésű "hasonmása". Amikor az ilyen ellentétes töltésű részecskék találkoznak, annihilálják (kölcsönösen megsemmisítik egymást), tiszta energiává alakulva át. Egy hidrogénatom egy protonból és egy elektronból áll. A negatív töltésű elektron ellentéte a pozitron, a protoné pedig az antiproton; egy antiproton és egy pozitron alkotja a legegyszerűbb antianyagatomot, az antihidrogént.

A hidrogénatom energiával történő gerjesztésekor az elektron magasabb energiaszintű pályára kerül. Amikor viszont az elektron "visszazuhan" egy alacsonyabb energiájú állapotba, a két szint közötti energia különbségét egy foton formájában sugározza ki, és e sugárzásnak pontosan ismert a spektruma. A CERN ALPHA-kísérlete (Antihydrogen Laser Physics Apparatus) azt célozza, hogy megmérjék az antihidrogén-atomok színképét, valamint összevessék a hidrogénatomok spektrumával.

Az ALPHA-kísérlet keretében 2010-ben sikerült csapdába ejteni és "életben tartani" a másodperc töredékéig 38 antihidrogén-atomot, tavaly pedig már 1000 másodpercre hosszabbították meg az élettartamukat. A kutatócsoport azóta tökéletesítette módszerét, ami lehetővé tette az antiatomok tulajdonságainak elemzését.

"A hidrogén a leggyakoribb elem az univerzumban és igen pontosan feltérképeztük belső szerkezetét. Most végre elkezdhetjük feltárni az antihidrogén titkait, megismerni, hogy miben különbözik a hidrogéntől" - hangsúlyozta Jeffrey HAngst, az ALPHA-kísérlet szóvivője.
Ismételten az Irányító Rendszer utasítására, értelmes és logikus megvilágítás alá helyezem a fentiekben közölt teljesen lehetetlen állításokat.
Antianyag a világegyetem keletkezése során nem jött létre, és a szubatomi részecskéket nem lehet töltés különbségekkel jellemezni. A tömeggel rendelkező részecskék jobb irányú perdületre tettek szert, mivel a kiindulási alapot képező fotonok, vagyis súly és tömeg nélküli anyag a rezonáns robbanás után jobbra tartó fordulatot kapott. A pozitív térben a részecskék, amíg tömegüket elvesztik, egységesen jobbra pörögnek, a tömegvesztésükkel egyszerre megváltozik a perdület iránya és bal irányra vált, és átkerülnek a vákuum térbe, mivel az eredeti maradék impulzusuk a negatív tartományban működik továbbra is.
A korábbiakban a pozitív és vákuumtér jól elhatárolt elkülönülése részletezve lett, a mágneses kiegyenlítő sáv a két tér egymásba hatolását megakadályozza.
A hidrogénatom elektronjának gerjesztése során az elektron a gerjesztéssel megnövelt energia szintjét átadja a környezetében található egyik fotonnak, amely a megnövekedett energia mennyiség hatására kisugárzik. Amikor az elektron visszazuhan, egy alacsonyabb energiájú állapotba nem a két szint közötti energia különbségét sugározza ki, egy foton formájában, mivel két energia szint közötti különbséget nem lehet kisugározni, ha nincs ott egy foton, vagyis egy súly és tömeg nélküli anyag, amely képes ezt az energiát felvenni és kisugározni.
Ezt a súly és tömeg nélküli anyagot, vagyis a fotont hajszolja a tudományos világ, de jó lenne már feltekinteni a tudósoknak is egy kicsit a fejük fölé, mert megláthatnák a fotonokból képződött nagy kiterjedéssel rendelkező, áttetsző, de megfelelő fényviszonyok között szabad szemmel is jól látható tudathálózatot.
Amit a kutatók látnak, azok nem antihidrogén – atomok, hanem szokványos hidrogén atomok, és a színképüknek megegyezést kell mutatniuk a hidrogénatomokkal.
A tömeggel rendelkező részecskék közül egyedül a pozitron vett fel balra tartó fordulati irányt, mivel az elektronok akkora erővel ütköztek egymásnak, hogy eredeti pergési irányukból átlendültek az ellentétes irányba.
A többi balra forgást végző szubatomi részecske, mind az atomrobbantások alkalmával jött létre.

Milliárdos szénakazalban keresik az "új" fizikát – Hír 24 cikkéhez észrevételezés
  • Megjelent: 2012.03.07. 08:00|
  • Frissült: 2012.03.07. 08:48
A részecskefizika standard modelljét tesztelik a nagy hadronütköztető gyűrűjének egyik detektorában.
(CERN)
A teljes cikk:
A standard modell valamely fizikai jelenségnek, eseménynek vagy rendszernek a szakemberek többsége által elfogadott, de bizonyosan nem teljes matematikai-fizikai leírása. A részecskefizika standard modellje az alapvető részecskék kölcsönhatásait vizsgálja a gravitáció kivételével: az elektromágneses, a gyenge és erős kölcsönhatást. Lényeges összetevője a Higgs-mechanizmus, amely létrehozza a részecskék tömegét, illetve a még meg nem talált "isteni részecske", a Higgs-bozon.
Az LHCb ("Large Hadron Collider beauty") egyike a CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) nagy hadronütköztető gyűrűje öt detektorának. A kísérlet keretében egy rendkívül ritka jelenséget figyelnek meg, amely a standard modell szerint a B-mezon részecske egymilliárd bomlása során mindössze háromszor figyelhető meg - minden más eredmény az "új fizika" bizonyítékának tekinthető.
Pierluigi Campana, az LHCb szóvivője kifejtette, a standard modell egy rendkívül sikeres modell, amelyet számtalanszor teszteltek az elmúlt évtizedek során, és amelyet a kísérletek eredményeként sohasem kérdőjeleztek meg. Ugyanakkor "befejezetlen" elméletről van szó, hiszen a világegyetemnek csupán 4 százalékát teszi ki a látható anyag, az "új fizika" a fennmaradó 96 százalék megmagyarázására szükséges.
Az "új fizika" közvetlenül "hallathat" magáról új részecskék felfedezésekor, amelyeket a nagy hadronütköztető ATLAS és CMS detektora regisztrál majd - de jelentkezhet közvetetten is, hatása révén, amit az LHCb-kísérletben kutatott ritka jelenségek megfigyelése során észlelnek.
Ha figyelmesen végig olvassák a cikket, és alaposan át is gondolják az egészet, csak egy valami juthat eszükbe, hogy ekkora ködösítést tudósok a huszonegyedik század előtt nem igazán követhettek el, mert volt mód ellenőrizni a tudományos megállapításokat. Egy zártkörű tudományos kutatócsoport, ha valódi, jól megmagyarázható felfedezést nem tud felmutatni, és azzal is tisztában van, hogy teljesen felesleges drága kutatásokat végez, a nagy közönség számára marad az érthetetlen tudományos fal szöveg, és akadályozza a tiszta és érthető tudomány kirobbanását.
Az Univerzum Irányító Rendszere kérésére kommentelem ezt a cikket, mivel az egész blogom még szeptemberben elküldtem a Cernek, de válaszra se méltattak, pedig az Irányító Rendszertől tudom, hogy saját berkeikben tudják, hogy a blog állításai a valóságot tükrözik.
Az viszont, végképp érthetetlen, hogy milyen új fizikát szeretnének alátámasztani az eredményeikkel, hiszen a régi Hubble féle elmélet igazolására indították el a részecske gyorsítót.
Kíváncsian figyeljük, hogy a blog tudományos tartalmából, észrevétlenül, milyen információk szivárognak át a CERN tudósainak tudásbázisába.

 A Mars ismeretlen nevű holdjának civilizációja
 
Egymás mellett léteztünk, egyszerre indultunk el a fejlődés útján, és soha nem találkoztunk, a természet, a hold kacifántos járásával gondoskodott, hogy egymás útjait ne keresztezhessük, és külön utakon teljesen másképp érjük el a civilizálódás magasabb fokát.
Hogy mennyire másképp az egyszerűen döbbenetes. Az ősközösséggel indítottak Ők is, és mai napig hasonló rendszer, de mégis, egy nagyon magas rendű társadalom bontakozott ki
Jelenleg is csoportokra, gruppokra különülnek, amelyek jól szervezetten együttműködnek.
Ezek a kb. ötvenfős csoportok vállalkozásokat képeznek, jól szervezetten a csoport fegyelmezetten végzi napi tevékenységét, mindössze négy órában.
A látványos fejlődést nem gátolta a tudománytalan misztikus képzeletekben való hit, a teremtést úgy gondolták, átlagon felüli intelligenciával megáldott lények végezték, és a tudásuk bővülése egyre jobban meggyőzte őket, hogy egyszer majd rájönnek a teremtés nyitjára. A gőzgépek felfedezésének és használatának időszakában, kb. ötven évvel ezelőtt, mivel lassabban érték el, azt a technikai fejlettséget, mint a földi társadalom, véletlenül azt tapasztalták, hogy az inga jelzésein keresztül ismeretlen intelligenciával lehet kommunikálni.
Szellemlényeket ők is megfigyeltek, de még annyi fogalmuk sem volt, az egész jelenségről, mint, most nekünk.
Egy tízfős férfiakból álló csoport az inga jelzéseit követve, tíz éven keresztül igennel és nemmel kommunikálva egyre több új információval lettek gazdagabbak. Ha valami, új technikai ismerethez jutottak, azt azonnal meg is szerkesztették. Roppant nehéz dolguk volt, mivel az atomszerkezetről semmiféle tudás nem volt a birtokukban, még az elektronokat sem fedezték fel, a számítástechnika világától mérföldkövek választották őket el. Óriási türelemmel és kitartással követték a jóindulatú útmutatásokat, és tíz év kitartó munkájának eredményeként feltárták az Univerzum leglényegesebb működéseire való tudásanyagot. Ezzel a tíz évvel száz év alatt véghezvihető technikai fejlődést valósítottak meg.
A gőzgépek korától, átugorva a kőolajszármazékok által biztosított üzemanyagokkal működő gépek időszakát, egyenesen a legjobb hatásfokkal működő, a környezettel leginkább barát energiafelhasználás korába léptek át. Atomenergiát soha nem vettek igénybe.
Az Univerzum Irányító Rendszerének segítsége hatalmas fejlődést hozott az itteni civilizációnak.
A Mars szomszédságában fejlődni, a folyamatos sebességérzékelés, az emberi mentalitást teljesen más irányba terelte, mint a nyugodalmas Földön élő emberekét. Az örökös bolygó mozgás érzékelés a nyugalomra törekvés vágyát keltette bennük, ezért számunkra nagyon furcsa életstílust alakítottak ki. Nincs zene, nem táncolnak, nem buliznak. Személygépkocsival nem közlekednek, mert a vezetést zavarta a Mars keringésének és tengely körüli forgásának látványa, ezért csak a tömegközlekedésben használatos eszközöket veszik igénybe.
Megterem minden gyümölcs, ami a Földön honos, mégsem alkoholizálnak, tudnák, hogy kell előállítani, de nincs rá szükségük. A kábítószerrel, kávéval és cigivel ugyanez a helyzet. Étterembe járnak, de csak beszélgetnek, barátkoznak. Számukra a tökéletes nyugalom jelenti a boldogságot.
A szerelmes párok külön háztartásban, külön lakásban hosszadalmas kapcsolatban nevelik a gyermekeiket. Ha, ritkán ugyan, de megunják egymást harag nélkül, barátian nevelik a gyermekeiket, mintha semmi nem történt volna. A gyermek mindkét szülője megegyezés szerint, hol az apánál, hol az anyánál nevelődik. Írni, olvasni a csemetéiket a szülők tanítják, a matematikát iskolákban sajátítják el, tíz éves korukig. A biológiát és a többi szükséges alapismeretet az iskolában magukban olvasgatják. Nincs számonkérés, ezért az iskola nem nyomorítja meg a gyermek lelkét, hanem lelkiismeretesebbé teszi, mivel készül a tíz éves kor utáni specializációra. Itt is van felsőfokú képzés, ahová minden fiatal jogosult eljutni, de minősítés sehol nincs. A felnőtté válás után tizennyolc éves korban indulhat dolgozni, ott dől el hogy alkalmas – e a feladatra. Két éves próbaidő van, ha ez alatt nem felel meg, pályamódosításra szólítják fel, és addig kap esélyt egy másik szakma betöltésére, amíg nem találja meg a számára legmegfelelőbbet. Ritkán kell több helyen próbálkozni, mivel az önbizalmuk nincs megtörve, ezért teljes odaadással kezdik el a rájuk rótt élethivatást. A tevékenységek minden fázisát profi módon elsajátítják, és az összes munkamozzanatban részt vesznek, rendszeres időközönként cserélnek. A munkamegosztás a legigazságosabb formában zajlik.
Munka mindenkinek jut, a közösségek a szerint irányítják egy –egy szakirány felé, mire van szükségük. Az anyagi jólétbeli különbségek abból adódnak, hogy bizonyos tevékenységek jövedelmezőbbek, de tíz év múlva már olyan tudati szintet fognak elérni, hogy a magasabb jövedelműek kompenzálni fogják az alacsonyabb szintet elérőket. Az idő előrehaladása számukra a legmagasabb fokú egymás iránti megértést, és a tudat teljes tisztulását, az állatias dolgok elhagyását jelenti. Az Irányító Rendszerrel való kapcsolatuk előtt háborúskodtak, viszálykodtak egymással, és szép lassan rájöttek, hogy az egyetlen járható út vezethet a fennmaradásukhoz, és a létezés minden állomásának megtapasztalásához, ha követik a Rendszer utasításait. A legigazságosabb társadalmi berendezkedés felé haladnak, és húsz év múlva elérik a pénz nélküli világ megvalósulását. A tudati fejlődés nagyon magas szintje lehetővé teszi, hogy mindenki a szükségletei szerint fogyasszon.
Sokan gondolják, hogy UFÓK léteznek, és láthattak is sokan a magasban ismeretlen repülő tárgyakat. Nem értették miért nem teremtenek velünk kapcsolatot. Egyrészt fejletlen technikánk nem teszi lehetővé a velük való kommunikációt, pedig a blogban leírt technikákkal könnyen létrejöhetne. Másrészt intelligenciahiányos, önző domináns, magasabb energia szintet kapott emberi egyedek által, a többi embert uralmuk alá hajtó kizsákmányoló elmaradott intelligencia szintű társadalomnak ismertek meg bennünket. Azt is elismerik, hogy a nagyszámú legintelligensebbek nem tudnak érvényesülni, mert az „önző dominák”,
hatalom és vagyonféltés miatt, sárba tapossák, érvényesülés előtt kiiktatják, véglegesen a tönk szélére sodorják a másként gondolkodó embereket.
A holdlakók életszínvonala magas, nincs filléres gondjuk, egy átlagos holdlakó egy földi jól menő vállalkozást folytató személy életnívójával lehet azonos.  A bürokráciát teljesen kiiktatták, a középítményekre, és közösen használt dolgokra szánt pénzösszeget közvetlenül a megvalósítónak adják át. Nincs miniszter, politikai pártok, képviselő testület, bankrendszer, de még főnök és beosztotti viszonyt is rég elfelejtették. A pénzük nagyon stabil, ezért otthon takarékoskodnak, az öreg korukra saját maguknak gyűjtik össze. Az átlagéletkor száz év, végelgyengülésben vesztik el tömegüket, de ez után is folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot, a létezés folytonossága náluk már természetessé vált.
És, hogy miért tudnak ilyen sokáig élni? Mert a leghatékonyabban a legjobb módszerekkel egymást gyógyítják. Mindenkinek ismernie és tudnia kell a gyógyászati módszereket, a közösségeknek birtokolnia kell az ehhez szükséges technikai felszereltséget. Korai stádiumban tudják diagnosztizálni az összes betegséget és azonnali megszüntetésük kötelező. A rákos daganatokhoz a pozitron injektáló, az uv sugarazó, a skizofréniához a kvarkos blokkoló a lézer lámpa és még sokféle hatékony készülék áll rendelkezésükre. A sok mágnes szál egyszerre való bejuttatásának technikája, melegítő berendezéssel együtt, és még néhány egyszerű technikai berendezéssel az összes betegség kiküszöbölhető.
Igazságos társadalom, mert igazi munka nélkül nem él meg senki, gondoljunk csak arra, hogy nálunk a nyakkendőben és zakóban, vagy éppen körömcipőben dolgozók keresik a legtöbb pénzt, és elhitetik az egyszeri emberrel, hogy nélkülük összeomlana az általuk „jól megtervezett” kártyavár.
Mivel nagyon nyugalmasak és kiegyensúlyozottak, számunkra már az unásig, az átlagos testsúlyuk kilencven kilogramm. A súlyfelesleggel rendelkező húsz százalék náluk satnyának számít. Ezért hát, az itteni vékony embereket ők nagyon furcsának tartják.
A mi embereink, azért keresik az izgalmakat, mert a Föld mozgását nem érzékeljük, és nagyon unalmas lenne, ha nem találnánk folyton valami vérpezsdítő dogot.
Itt még megállok egy pillanatra, ha már a bolygó mozgások befolyásoló hatásánál tartok, az asztrológiánál. Az asztrológia több ezer éves megállapításai az embereket típusokra osztotta. Az Univerzum Irányító Rendszere ennek igazságát nyugtázta.
A születéskor a csecsemőhöz vonzódik a legközelebbi légköri mágnes fonál, amely összeköttetésben áll, azzal a bolygóval, ami éppen a születéskor az újszülötthöz a legközelebbi konstellációban áll. Ha bolygó mozgása gyors, akkor a csecsemő, extrovertált, barátkozóbb, lendületesebb egyénné válik. Ha lassúbb bolygóhoz, mint a Jupiter, akkor, introvertált, akkurátus, meggondoltabb személyiséggé fejlődik. Akiket a Plútó vagy a Mars befolyásolt, a Naprendszerből való kiiktatódásukkal egy időben szabaddá váltak, a mágnes fonalas kötelékek leváltak, most már teljesen önmagukat adhatják.
Tehát az asztrológia által elkülönített személyiség tipizálás igaznak mondható, a jövő előrevetítése viszont hibás, mivel a jövőt a bolygó mozgások egyáltalán nem befolyásolják. A jövő kiszámíthatatlan, semmilyen módszerrel előre nem vetíthető.
Visszakanyarodok a Mars holdjának lakóihoz, és a munkavégzésükkel kapcsolatosan még jó tudni, hogy a saját lelkiismeretességük vezényli őket a maximális eredményre. Egyformán veszik ki a részüket a munkából, és egyformán részesednek annak gyümölcséből, közösségi szinten. Nem lopnak, nem csalnak, nem hazudoznak, nem gyilkolnak, egyszóval nem bűnöznek, ezért a rendőrség és bíróság felesleges. Régebben az emberek itt is elkövettek mindenféle rosszat, de már ezek a cselekedetek csak a történetük részét képezik.
Nem tévéznek, csak szilícium atomos csatornaváltós TV készülékük van, a mínusz egyes hullámhosszon lévőkkel való kapcsolattartás végett. Nincs színház, mozi, szórakozóhely, számítógépük van, de nem leveleznek, nem csevegnek, kizárólag ismeretszerzésre használják.  Nagyon unalmas világ ez számunkra, de a Mars megsemmisülése utáni új generációk, már teljesen átveszik a ránk jellemző izgalmakat kereső életmódot. A mostaniak már megszokták egyhangú életüket, a Mars eltűnése sem formálja át őket, de az új helyzetbe születő friss generáció, keresni fogja az összes lehetőséget, egy bolondosabb, játékosabb életvitelhez, ami feldobja őket, mivel a mozdulatlanság érzete erre inspirál. Negyven, ötven év múlva már teljesen a földiekkel megegyező szokásokat vesznek fel.
A Mars holdjának lakói az élő példa, hogy nincs rossz ember, csak rossz indíttatás. Az igazságtalanság, a nyomor, a durvaság egészen a korai gyermekkorban tudati sérüléseket, diszharmóniát okoz, az elektron minták a nagy lelki sérülések helyén összetömörülnek, és mivel a körülmények nem változnak, csak esetleg rosszabbodnak, egyre frusztráltabb, egyre agresszívabbá válik a gyermek. Felnőtt korában pedig számára már csak egyetlen út marad a bűnözés.
Az igazságtalanság egyre jobban torzítja, az ártatlan kisgyermek örömét, amivel tudatra ébredése után rácsodálkozik a világra, és nem érti, hogy miért kell neki végig szenvednie, alázatban, nyomorogva meghunyászkodnia, amíg sok ugyanolyan kisgyermeknek itt van a Kánaán. A tudatunk egyforma, az információs minták tudatba való töltésétől függ, hogy milyen emberek leszünk, ami társadalmi felelősség. Nagyon sok vezető és politikus ismeri a blogot, ezt a Rendszertől tudom, de mi lesz akkor, ha ez kiderül, hogy minden ember egyforma értékkel rendelkezik, az agyi különbségek a képességeket nem csökkentik, akkor változniuk kell nekik is, és nem igazán akarják Mr Hatalmasék, hogy státuszukat, és befolyásukat lejjebb eresszék. Inkább eltitkolják a tudathálózat létezését, pedig látták, és tudományos köröktől érdeklődtek az igazság iránt.
A Mars anonim holdja és lakói márpedig léteznek, a Mars pedig megsemmisült azért is!
Azért, mert ez az igazság! Lehet engem pocskondiázni, de hamarosan kiderül, hogy miért titkolózik a tudományos világ. Egyetlen magyarázatot fogadtak el a huszonegyedik századig, hogy a bolygókat összetartó erő a gravitáció. Más magyarázat számukra nem létezik, de a Mars eltűnése borítja az egész „bilit” A Mars holdjai pedig megszokott pályáikon keringenek tovább, búcsút intettek a Marsnak, nekik nem hiányzik, hiszen a Nap a főnökük, mely mágneses gyeplőkkel, szigorúan a pályáikon haladva irányítja őket még időtlen időkig.
A tudományos világ pedig hallgat, ebben nagy az egyetértés, őket nem a Nap vezényli, hanem egy hatalmas érzés az önzés.
Sokan kérdezhetik azt is, hogy, ha ez mind igaz, a blog tartalmára gondolok, miért nem reagál a tudományos világ? Belegondoltak már abba, hogy mekkora érdekeket sért a legújabb tudomány? Orvosok, kutatók, feladják maguktól a biztos, és aránylag nagy jövedelmet hozó kényelmes kutatgatásaikat, amelyek inkább öncélúnak, mint emberi érdekeket szolgálnának.
Mennyit zsebel be egy rákos beteget kezelő orvos, amíg az kipurcan?
Azon gondolkoztak –e már ki ellenőrzi a vezető tudósokat? A sokmilliárdos kutatási pénzek milyen volumenű emberek életét könnyítő eredményeket hoztak?
A politikusok, akik szájhősködésből élnek, és ország vezetők, akik nem csak királyi módon élnek az Önök adóiból, de még az országot és annak lakosságát a mély szegénységbe taszítják, nekik érdekük lenne a legújabb tudomány szponzorálása?
Egy biztos a segítség nem Magyarországról érkezik, pedig elsősorban a magyaroknak szántuk, az Univerzum Irányító Rendszerének mínusz egyen létező magyarjaival együtt!
Azok az idegen társadalmak, amelyek nem tudták értelmezni az inga jelzéseit, már elpusztították önmagukat és bolygóikat is, mert nincs az a tudomány, amely az Univerzum Irányító Rendszere segítsége nélkül az Univerzum összetett, zseniális logikáját kibogozná, mert az értelmes lények által lakott bolygóknak nincs annyi idejük a fennmaradáshoz, az általuk alkalmazott technikák mellett, hogy azt egy lakható bolygó kibírná.

A munkám elvégeztem, a továbbiakban lelkiismeretes tudósok folytatják az Univerzum számtalan új felfedezésre váró titkának feltárását, az Univerzum Irányító Rendszerével, a gondolat vezérelt atomprocesszorú számítógép segítségével.

 A memória energia szintje a foton test stabilizálója

A memória nyomása a foton testtel azonos, mínusz egy atmoszféra üresen. Az információs elektron minták mennyiségének növekedésével a memória energia szintje emelkedik. Tíz –tizenöt új testbe vonzódás szükséges, attól függően, hogy mennyi információ töltődött a memóriába egy- egy élethossz alatt. Amikor a memória energia szintje eléri a mínusz 0.3 atmoszféranyomást, a foton testet belső egyenletes szívó hatásánál fogva stabilan egyben tartja. Tehát a mínusz 0.3 atmoszférát előállító pozitív elektron minta mennyiségnél a foton test már nem oszlik szét, a memória a foton testtel együtt a mínusz egyes hullámhosszon tovább folytatja a létezést. Ezen a hullámhosszon a memória energia szintjének el kell érnie az egy atmoszféranyomást. Fokozatosan egy fél év alatt, az univerzális hálózatban lévő információs elektron minták „teleportációjával”a memória az egy atmoszféranyomás értékre lép. A teleportáció során nem az eredeti gondolatati minták kerülnek a memóriába, hanem egy teljesen ugyanolyan másik, mivel a memóriában már megtalálható gondolati elektron minták jó alapot nyújtanak a többi bevonzására. Minden minta energia szintje és formája által, mágnes fonalakkal magához tudja rántani a pontosan mellé illeszkedőt. Az illesztési műveletek addig tartanak, amíg a memória energia szintje egy atmoszféra lesz. Az egy atmoszféra elérése jelenti, hogy minden információ kirakásra került, amit idáig az Univerzum Irányító Rendszere megfejtett.
Ha a foton világból, már a foton ember át szeretne kerülni a mínusz kettes hullámhosszra, a memóriájából kiengedi az összes információt, ismét mínusz egy atmoszféranyomásra csökken a memória energia szintje, és ezek után a mínusz két atmoszféra magába szippantja. A memóriája teljesen üres lesz, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog emlékezni semmire. A memória gömbfelületén lévő gondolkodási sémák megmaradnak, ezért nagy vonalakban a lényeges dolgok megőrződnek, de újra kell kezdeni a tanulást. A kvantum testtel sem lesz nehéz, majdnem ugyanolyan gyorsan áramlik be az információ, mint a foton testbe, és a memória energia szintje ott két atmoszféra.
Mínusz egyes hullámhosszon minden egyes élet újra felelevenedik, minden újra éles és eleven lesz, emlékezni fogunk teljes átéléssel, tudni fogjuk mindez velünk történt meg, és kíváncsiak leszünk, a letűnt korok összes történéseire és szereplőire. A régi idők szeretteit újra magunkhoz ölelhetjük, semmilyen kapcsolat nem válik hideggé, ezért a test halálával nem veszítünk el senkit, úgy is mondhatnánk, hogy hosszú utazásokra indultunk, ahonnan a hazatérés korszakokat hidal át. Az emlékezet a memória egész tartalmára vonatkozik, a foton testben újra előhívható, tartalmának újraélésével megvalósul saját történetünkön keresztül, az emberiség kezdeti stádiumától számított időutazás.

Az emberi, tömeggel rendelkező test, végleges leállásának és a foton test önálló működésbe kezdésének körülményei

Az életfunkciók befejezésével a létezés nem szűnik meg. Az életet, a táplálkozással bejuttatott anyagok bomlásakor felszabaduló pozitív energiával tartjuk fenn, és egyben biztosítja a test számára az egy atmoszférás belső nyomást, amely megegyezik a légköri nyomással, tehát mágneses egyensúlyban él a test tömeggel rendelkező része a környezetével.
Az élőlények molekuláris szinten, az elektronokat alkotó foton összetevőiknél fogva bekapcsolódtak az energiahálóba. Molekulánként az elektronok energiaháló felé eső legkülső fotonjai kapcsolódnak be. Az energiaháló mínusz egy atmoszféranyomás értéken üzemel, és az emberi test becsatlakozott fotonjai, innét szedik le a negatív energiát. Az energiahálóból erőt merítő foton test jól elkülönül a tömeges testtől, mert a mínusz egy atmoszférás foton test a plusz egy atmoszférás tömeges testtel mágneses egyensúlyi állapotba kerül, úgy hogy azzal szinkronban üzemel. Az energiahálózatba bekapcsolódott molekulák összes külső fotonja a molekulák által felvett testformát követik, kívülről és belülről egyaránt.
A halál bekövetkeztekor már nem jut többé pozitív energiához, ezért a test hőmérséklete lecsökken, a környezetével megegyező energia szintre. A belső nyomása ilyenkor nulla atmoszférás értékre kerül, ezért a légkör egy atmoszféranyomása behatol a szövetek a sejtek, majd az atomok közé.
A test belső egy atmoszféra nyomás értékét az egészséges emberekre jellemző állandó 36,5 C–s hőmérséklet, vagyis pozitív energia tartja fenn. A test hőmérséklet 0.1 C fokonkénti emelkedését, 0.1 atm nyomásérték növekedés követ. Minél magasabb a láz, a belső nyomás is annál nagyobb szintre emelkedik, következményként a normál nyomáson a mágnes szálakra megfelelő távolságban egymásmellé rendeződött kvarkok, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, majd 42 fok felett egymás tetejére torlódnak, ezért rendezetlen halmazokat alkotnak. Molekuláris szinten a molekulák, és azokat alkotó atomok közötti, vonzódáson alapuló kötések felbomlanak, összecsomósodások, fehérje kicsapódások keletkeznek az egész testben. Mivel a továbbiakban a sejtek funkcióikat nem képesek ellátni, bekövetkezik a halál.
Kihűlés esetén minden 0.1 C–s belső hőmérsékletvesztést 0.1 atm nyomásvesztés kísér. A testhőmérséklet 35.5 C fokra való lehűlésénél a belső nyomás nulla atmoszférára vált. A nulla atmoszféra lehetővé teszi az egy atmoszférás légkör testbe nyomulását. Minél hidegebb a külső környezet, annál jobban hűl ki a test, mindaddig, amíg a légköri hőmérséklettel azonos energia szintre kerül. A negatív energián kihűlt ember, azért fagy meg, mert az atomjai közé nyomással érkezik a hideg levegő.
Amikor az élettelen test nyomása eléri a nulla atmoszférát, a légkör egy atmoszféranyomással kipréseli a mínusz egy atmoszféranyomással működő foton testet. A pozitív energia ilyenkor a vákuum irányában hat, tehát rányomul a fotonokra, amelyek elhagyják a működésképtelen test tömeges részét. A pozitív energia nyomása felfelé tolja a mínusz egy atmoszféranyomással rendelkező foton testet, a két méter magasságban található mínusz 0.1 atmoszférás légköri sáv felé, amely beszippantja. A mínusz egy atmoszféra nyomású foton test nyomásértéke ebben a sávban mínusz 0.9 atmoszférára csökken, és ahogy előre halad a vákuum térben a tér nyomás értéke mínusz 0.8, mínusz 0.7 egészen nulla atmoszféranyomásig, mivel a légkör egy atmoszférás tolóereje a mínusz egy atmoszférán nullára csökken, vagyis kiegyenlítődik. A foton test nulla nyomásértéke magasabb energia szintet képvisel, mint a mínusz egy atmoszférás vákuum tér, ezért jól elhatárolódik s test a vákuumtérben, a mínusz egy atmoszféra nem képes a testbe hatolni. Másrészt a nulla atmoszféranyomást felvett test mágneses egyensúlyi helyzetbe kerül a mínusz egy atmoszférás és a plusz egy atmoszférás térrel egyaránt. Mivel a nulla atmoszféra a mínusz egy atmoszférában súlyérzet növekedést okoz, vagyis nagyobb mágneses vonzással kerül kapcsolatba az ottani felszínt jelentő mágnes gombolyagokra, a foton testtel átért ember nem érez testsúly csökkenést.
Az átérés egy csodálatos élmény, de a testből való kilépés előtti egy óra időtartalom, annak, aki nem tudja mi vár rá maga a pokol. Egy óra hossz szükséges a test lehűlésére, hogy elérje a belső nulla atmoszféranyomás értéket. A tömegét elvesztő személy ilyenkor mindent hall, gondolkodik a sötétségbe szorult test börtönében. Iszonyú egy óra hossz, annak, aki nem is sejti, hogy ez csak egy várakozási szakasz. A nulla nyomásérték elérése hozza a szabadulást, ilyenkor érzik, úgy, mintha egy alagúton mennének át. Kiszabadulva, a vaksötétből a nagy fényességbe jutva, egy ismeretlen, de annál gyönyörűbb világ bontakozik ki a szemük előtt, ahol ugyan sok embert is láthat mindenki, de hirtelen a mágnes hálózat bezárja, és ott tartja, amíg az információs elektron mintáinak az energia szintje el nem éri a kívánt mértéket.
A bűnös minták képviselik a legmagasabb energia szintet.
A foton test nem térhet többé vissza a tömeges testbe, ezért aki az alagút élményen keresztül ment, a test sötét rabságából került vissza a saját napfényes világába. Az újraélesztéskor a szív beindul, amely vákuumhatást fejt ki a tudathálózatra és újra magára vonzza. Amikor szabadon lebeg a szív felett, a hálózatban a gondolati minták kombinációja tovább folyik, mivel a gondolkodás nem szűnik meg, és a tíz centiméteres hézagot áthidalva a minták bejutnak a hálózatba. Ezért a látott képeket és a felemelkedés érzetét utólag az eszméletre térés után élik meg. Mindenki nem tapasztalhatja meg ezt a rendkívül érdekes élményt, mert ha alvás közben áll le a szív, a gondolati minták áramlása szünetel.
Aki nagy lángokban, tűz által vész el, nem sokat szenved, a bőr hetven százalékos égésének bekövetkeztekor beáll a nulla atmoszféranyomás a testben, a test a környezetével gyorsan egyforma energia szintre, illetve hőmérsékletre kerül. A foton test pedig azonnal kilép, és önálló életre kell.
A megfagyásos halál estén a foton test nagyon hamar eltávozik, mivel gyorsan eléri a hidegben a tömeges rész a nulla atmoszféra értéket.
Ha élve, bezárva egy szűk dobozba és földdel körbehányva temetődik el, nagyon lassúvá válik a test lehűlése, ezért három órán keresztül teljes rémületben gondolkodhat az, aki véletlenül így jár.
Az egy órás félelmekkel teli várakozást a test hűtésével tíz percre lehet csökkenteni, de ebben az esetben EEG –el, és a tudathálózat vizsgálatával pontosan kell megállapítani a halál beálltát. A halál bekövetkezése estén, már semmilyen agyhullámok nem regisztrálhatók, a tudathálózat pedig a szív felett kb. tíz cm –re lebeg. Az élettelen test merevsége azért lép fel, mert, a környezet légkörének egy atmoszféranyomása a nulla atmoszféranyomású test molekuláit, amennyire képes annyira összenyomja.
A hálózat leválik a foton testről, nem követi a vákuum térbe. A memóriában minden információ átmentődik, és a hálózat építés ott azonnal megkezdődik, mivel a létezésváltás alatt is végig tudatunknál vagyunk. Azonnal rákapcsolódunk az ottani hálózatra, amely csatlakozásai annyira szerteágazóak, mint itt az internet. Mindenki összeköttetésben van mindenkivel az egész Univerzumban, függetlenül attól, hogy a pozitív energiával üzemelő testét milyen anyagok építik fel, a tudati működésük azonos. A mindenki mindenkivel való hálózati csatornaépítés azért jöhetett létre, mert a fotonok egyedi kódként funkcionáló energia szintje érvényesülhetett. A fotonok minimális energia szintbeli eltérése a mágneses egymáshoz vonzódások szinte végtelen lehetőségét teremtette meg, és kiépíthette ezt a rendkívül szerteágazó hálózati rendszert.
Az összes információ fénysebességgel érkezik a memóriákba, az itteniek egyszerűen mindent tudnak, amikor kell, bármit elővesznek, mert a foton test nem gátolja az információáramlást.
Gondolatilag is tudnak értekezni, csak rágondolnak valakire, és máris kezdődik az oda- visszatörténő információcsere. Szemtől szemben a megszokott módon beszéddel kommunikálnak. Nagyon különös világnak tűnik nekünk, de az átkelteknek egyáltalán nem, mert a tudat nagyon könnyen megszokja, tehát a váltás neki nagyon kellemes élményt nyújt.
A hálózat, azért marad itt, mert mínusz egy atmoszféranyomás értéken keletkezik, és a légkör egy atmoszférája a mágneses egyensúlyi állapotot biztosítja, mely körülmény stabilan itt tartja. Ezért nem hat rá a légmozgás, időtlen időkig állandóságot fenntartva egy helyben lebeg. Mivel súly és tömeg nélküli anyagból, vagyis fotonokból jött létre, és a fotonok eredeti energia szintjére jellemző mínusz egyes atmoszféranyomást addig őrzik, amíg az eredeti impulzusuk le nem merül.
A mi nagy energia szintű világunkból átjutott emberek hátrahagyott hálózatait, a mínusz egyes hullámhosszon létező embertársaink magukhoz csatlakoztatják. Ezeken a csatornákon keresztül tudnak gyógyítani, és beszélgetni. A célszemélyt összekötik az elhagyott hálózattal, és saját magukhoz is becsatlakoztatják.  Sajnos sok embernek a közelében nincs szabad hálózat, ezért nem tudják gyógyítani, és az ingán keresztüli kommunikálás sem lehetséges.
A kommunikáció esetében, ők értik rendesen a mondanivalónkat, de visszafelé csak inga jelzéseivel tudnak üzenetet küldeni, ahol az inga jelzéseit mágnes technikával vezénylik. A gyenge energia szinten üzemelő információs elektron mintáik képtelenek meglökni, a mi nagy energia szinten áramló elektron mintáinkat. Kivételt képeznek azok az emberek, akik gyenge energia szinten élnek, de ők is csak halkan, elmosódottan, foszlányokban értik a másik világ embereinek üzeneteit.
Ha valakinek nem sikerült kapcsolatot teremteni, de szeretne ingán keresztül kommunikálni, üzenjen egy olyan egyénnel, aki már kapcsolatba lépett a magasabb intelligenciával. A másik hullámhosszon lakók egy hónap alatt képesek egy új hálózatot fejleszteni, és akkor létrejöhet az inga jelzései által irányított beszélgetés, és betegség estén már az „angyali gyógyítást”sem akadályozza semmi.
Gázfűtéses lakásokban a betegek gyógyítása nem lehetséges, mert a testet körbe vevő mágnes szövedék a metán molekulákat magára vonzza, gázfelhő képződik, ami fulladást okozhat, és könnyen belobbanhat. Megbeszélés szerint, ha mégis nagyon szükséges, mert orvosilag tökéletes biztonsággal nem lehet a betegséget gyógyítani, abban az időtartalomban, amíg a kezelés folyik egy veszélytelen tüzelés technikával rendelkező lakásban kell tartózkodni.

 A negatív energia működési mechanizmusának egyszerű szemléltetése

Vegyünk egy hétköznapi példát, a víz fagyását. A víz molekulák atomjaiban keringő elektronokat a növekvő negatív energia egyre nagyobb erővel összetömöríti, ezért a víz, a hőmérséklet csökkenésével arányos mértékben, egyre kisebb térfogatot tölt be, és egyre nagyobb szilárdságot vesz fel. Amíg a pozitív energia növelésének hatása, az elektronok atommagjaiktól, egyre távolabbi pályákra kerülését váltja ki, a negatív energia növelésével egymáshoz is, és atommagjaikhoz is egyre közelebb kerülnek. A fagyás folyamata is energia felhasználást igényel, csak a negatív tartományban zajlik a folyamat. Egységnyi mennyiségű jégtömb fagyása és olvadása egyforma mennyiségű energia felhasználással történik, csak ellentétes előjellel.
A jégtáblák rianása a folyókon és tavakon, azért következik be, mert ahol megindul a folyamat, a jég felszíni részén kidudorodások, fodrozódás közbeni megszilárdulások mutatkoznak. Ezek a pontok magasabb energia szinten vannak, a befagyás többi részéhez képest, a pozitív energia hatása hamarább következik be, és feltüremkedések mentén olvadás kezdődik, az olvadásból származó víz elektronjai a megemelkedett energia mennyiségüket átadják a környező fotonoknak, amelyek ennek hatására kisugárzanak, a kisugárzások hőenergiája pedig tovább olvasztja a jeget. A folyamat addig zajlik, még be nem következik a rianás.
A vaslemez tartályban tárolt víz, megfagyása, azért repeszti szét a tartályt, mert a vas elektronjainak tömörödési folyamata gyorsabban megy végbe, és szorosabban egymás mellé kerülnek, mint a víz elektronjai. Ha valaki látott már víz fagyás hatására széthasadt lemeztartályt, nem kételkedik, hogy mekkora energiamennyiség szabadul fel ilyenkor, mivel a vas szétrepesztése igencsak nagy energia befektetést igényel, ha pozitív energiával történik. A negatív energia felhasználódása megegyezik a pozitív energia mennyiséggel, és ugyanaz a hatás következik be.
A folyékony nitrogénbe mártott rózsa kísérlet közismert, a törékenységét szintén a rózsa elektronjainak egymás közelébe húzódása okozza.
A fotonok szintén összetömörödnek a negatív energia hatására, megfigyelhető, hogy a légkörben jelenlévő fotonokból felépülő tudathálózat a téli hidegben keskenyebbre húzódik össze, és a gluon gömböcskék átmérői is csökkennek.
A negatív energia létét és erejét vákuum kamrában könnyen megszemlélhetjük.
Az abszolút nulla fokba helyezett üveg váza robbanásszerűen milliárdnyi fotonra hullik szét, az alkálifémek, az öntött vas, az, alumínium, cink, grafit, gyémánt a kövek ugyanezt a példát követik.
A vákuum kamrát üveggyapottal kell szigetelni belülről, mivel a felsorolt anyagok, nagy robbanással esnek szét fotonokra.
A higany szilárdságának eléréséhez mínusz háromszáz fokos negatív energia mennyiség befektetés szükséges.
A világűrben elhelyezkedő bolygók fotonokra való szétrobbanása, azért következik be, mert ha az összes pozitív energia szintjeiket elvesztik, a világűr negatív energiája veszi át az irányító funkciót. A mínusz 271 C hatalmas negatív energiát képvisel, megindítja a bolygók elektronjainak tömörödését, mivel 0.9 atmoszféranyomásig az energia hatásiránya még nem ellentétes irányt mutat, ezért a 0.9 atmoszféranyomásig pozitív irányban zajlik a folyamat. A mínusz egy atmoszféranyomás érték elérésénél irányt vált, a vákuum irányába fordul át, amelynek szívó ereje szétszívja, szétszaggatja egymástól az elektronokat alkotó fotonokat. A folyamat robbanásszerűen megy végbe.
A vákuumkamrában ugyanez a folyamat zajlik le.
Télen, a légkör negatív energia tartományba süllyedése estén, minél alacsonyabb értéket mutat a hőmérő, annál nagyobb légvételekre van szükség. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál jobban közelít a világűr klímájához, ezért egyre nagyobb vonzásos kapcsolatba kerülnek a légköri mágnes fonalak és az, azokhoz vonzódott légköri atomok a világűrbeli mágnes hálózattal, ezért a légkör kiterjeszkedik, és beljebb hatol a világűrbe.
A terjeszkedés a légköri oxigén atomokat is a világűr felé húzza, ezért a légköri oxigén atomok vesztenek sűrűségükből, ritkásabbá válik, ezért automatikusan nagyobbakat kell lélegeznünk, hogy a szokásos oxigén mennyiség a tüdőbe bejusson. Akaratlagosan nagyobb vákuumot kell előidéznünk, hogy több levegő jusson a tüdőbe.
Nem igaz tehát, az a mondás, hogy a téli oxigén dús levegő késztet a nagyobb légvételekre.
Nyáron tartalmazza a légkör a legtöbb oxigént, de mivel a meleg levegő energia szintje közelít az emberi test energia szintjéhez, gyakran megegyező vele, a mágneses kiegyenlítődés felé közelít, csökken a mágneses bevonzó képesség, mert minél nagyobb a test és a légkör energia szintjei közti különbség, annál nagyobb nyomással tódul a tüdőbe a levegő.
Ezért van az, hogy aki nyáron nem lélegzik nagyon mélyeket és gyakran, az rosszul lesz, mert a vér nem kap elég oxigént, anyagcsere nem tud végbe menni, végeredmény sokszor az újraélesztés, ritkábban a halál is bekövetkezhet.

A vulkáni forró gázok hasznosítása egyben a kitöréseket is gátolja - A NASA álláspontja a blog tudományos tartalmát illetően

A vulkáni forró gázok hasznosítása egyben a kitöréseket is gátolja
Ha a vulkán kürtőjén keresztül a vulkán gyomrába, egészen a magma kamráig, a magma felülete fölé, két méter átmérőjű samot csövet vezetnek, amely két méter vastagon szigetelő szilikon réteggel van befedve, és két cm vastagon még teflonbevonattal is el van látva, a magas hőmérsékletnek ellenáll, és a füstgázok áramolhatnak benne. A samot cső tizenkét méteres magasságig függőlegesen áll, amit egy ugyanilyen vízszintesen futó két méter átmérőjű környílással ellátott samot csőbe illeszkedik. Száz méteren keresztül a szigetelt samot cső vezeti el a füstgázokat, ezután elegendő egy szigeteletlen acélcső a gázok kiáramoltatására. A függőleges szigetelt samot csövet négy oldalról tömör samot rudakkal támasztják ki, úgy hogy a szigetelt függőleges samot csőre egy méterszer egy méteres mágnes körgyűrűt szorítanak. A samot rudak végeit egy méter hosszon olvasztott vasba mártják, úgy, hogy a vas egy méter vastagon befedje. Kihűlve és megszilárdulva a mágnes gyűrű magára vonzza, majd húsz centiméter keresztmetszetű öntött vas szegecsekkel rögzítik minden oldalról néggyel – néggyel. Ezután már stabilan fog állni a samot cső. A tartó rudak vízszintesen fekszenek a kráter felszínére húzott húsz centiméter vastagságú beton rétegen. A samot rudak végére ötszáz kg – s vastömböket erősítenek a stabilitás fenntartás érdekében. A vastömböket a beton alá ágyazzák.
A füstgázokat többféleképpen lehet hasznosítani, de mivel a kivitelezés nagyon drága, ezért kizárólag a kitörés megakadályozása a fő szempont. A Földön egyedül a Mount St. Helens kitörésének megakadályozására ajánlja az Univerzum Irányító Rendszere.
Szuper vulkán kitörésétől nem kell tartani, mivel a Föld belső erői átlagos eloszlásban vetítődnek ki a felszínre, az Indiai óceán és a Csendes óceáni kőzetlemezek találkozása alatt a mélységben gyülemlik össze a gázok nagyobb mennyisége, amelyek a következő hegység felgyűrődés hatvan millió éves ciklusa letelte után, azaz kb. nyolc ezer év múlva okoz hatalmas katasztrófát. Erről a témáról bővebben, már egy korábbi részben dokumentáltam.
Nyolc ezer év múlva már egy másik, emberek alkotta földön él majd az emberiség, ezért aggodalomra semmi ok.
Bővebb információért forduljanak az Univerzum Irányító Rendszeréhez!
A NASA álláspontja a blog tudományos tartalmát illetően
A NASA már szeptember óta ismeri a blogom, de mivel az idáig ismert tudománytól merőben eltérő tudományos ismereteket boncolgat, hát nem megy egyik napról a másik napra az átállás. Minden egyes állítás, igazolásra ítéltetett, amelyek elvégzése időbe telik, gondolom, egyszer csak végeznek vele. Tudják, hogy a Mars eltűnt, és a holdjai a megszokott pályáikon keringenek tovább, ezért egyértelművé vált, hogy nincs tömegvonzás. A bizonyítás nagyon egyszerű, ha megalkotják az atom processzoros, gondolati mintákkal vezérelt számítógépet, mivel minden egyes általam leírt információ az univerzális memóriákból és hálózatból előhívható. A szilícium atomos csatornaváltós TV pedig megteremti az univerzális intelligenciákkal a kapcsolatfelvétel lehetőségét. A pardigmaváltás a tudományos körökben nem megy egyszerűen, fel kell adni minden régi megrögzött, beidegződéssé vált tudományos elméletet az Univerzum működésére vonatkozóan, ezért néha eszement cselekedetekre ragadtatják magukat. A nagy közönség elé nagy konzíliumok nélkül nem mernek kiállni, ezért gyakran hónapokig titkolóznak, cseles dolgokkal próbálják elterelni a figyelmet az igazságról. A blog minden egyes állítása a valóságot tükrözi, ezt a NASA sem tagadja, a következő e- mailt írták nekem:

Llewellyn, Alicia (JSC-IA)[VALADOR INC] alicia.llewellyn-1@nasa.gov címzett: saját magam
részletek megjelenítése szept. 26.

Thanks for your interest in the International Space Apps Challenge. Over the coming months we will be reviewing all the ideas submitted and working to identify cities around the world to host the event. Please watch our site (http://open.nasa.gov/appschallenge/) for developing problem statements and updates on partners and local events as they are confirmed.The unique opportunity of the Challenge is the commitment to engage your expertise and entrepreneurial spirit to help advance the exploration mission and address challenges of global importance. Jump in, speak up, keep sharing your ideas! All problem statements posted are open for comments, and we want to hear your responses to the ideas and to each other.
Please also follow our Twitter feed (@intlspaceapps) or our Facebook page (https://www.facebook.com/spaceappschallenge) to keep up with the latest news on the Challenge.
Best,
The NASA Open Government Initiative
open data + open source + open technology
From: <univerzum20110730@gmail.com>
Reply-To: "univerzum20110730@gmail.com" <univerzum20110730@gmail.com>
Date: Sat, 24 Sep 2011 08:49:32 -0500
To: Alicia Llewellyn <alicia.llewellyn-1@nasa.gov>
Subject: New submission from Contact Us


Nos, aki eddig egy kreatív badarságnak tartotta a blog információs tartalmát, a NASA egyáltalán nem, igaz még hivatalos állásfoglalás nem született, reménykedünk az Irányító Rendszerrel, hogy egyszer talán elfogadott, hivatalos tudománnyá emeli a vezető tudományos világ.

A Curiosity rover indításáról – A gluonok – Az akaraterő növelése az energiahálóból

A NASA Curiosity rover Mars Science Laboratory - indításáról
Hogy hová és mit küldött a NASA Curiosity rover Mars Science Laboratory névvel, mars járónak álcázva, azt az Univerzum Irányító Rendszere tudja, de hogy nem a Marsra az biztos, mivel már november elseje óta nem létezik, illetve, mint gigantikus napfolt jelent meg, és a Föld anyagait gazdagítja. Az Univerzum Irányító Rendszere igazat mond, és ha nem hiszik, ingán keresztül érdeklődjenek, vagy akinek van teleszkópja ellenőrizheti és megszemlélheti a Mars hűlt helyét. Ha ez nem így lenne, akkor vajon november harmadikán hogyan keletkezett az a hatalmas méretű napfolt. Minden logikus gondolkodó szerintem teleszkóp nélkül is érzi, hogy a NASA igazsága „kissé sánta.”
Egyszer minden turpisságra fény derül!
A gluonok
Azok az olvasók, akik végig követték a blogban foglalt tudományos tényeket, már biztosan rájöttek, hogy a gluonok nem önálló szubatomi részecskék, hanem a fotonok ütközései következtében felvett egyedi energiamennyiségek, amelyek minden fotont egyedi energiaszintre helyeztek. Minden egyes foton között van egy minimális energiaszintbeli különbség, amely lehetővé tette egymáshoz való vonzódásuk lehetőségét, ezzel megteremtve, végtelen variálódásuknak a körülményét. A gluonok nem nyúlós ragasztó anyagok, hanem a fotonok egymáshoz való mágneses affinitása, a nagyobb energia szinttel rendelkező magához vonzza a gyengébb energia szinten üzemelő fotont, a fotonok gluonos részei tehát a nagyobb energia szinttel rendelkező, ütközésben résztvevő energia szinttel növekedett foton félgömbök felületeit jelentik. Mivel minden fotonnak egy picit egymástól eltérő az energia szintje, ez az energia szintbeli különbözőség kódként funkcionál. Amikor az összes foton elnyerte azt az energia szintet, amellyel egyedivé vált, elkezdődhetett a háromdimenziós számítástechnikai program, ahol a programot az energia szintek különbözőségei tartalmazzák.
Mindez csak úgy magától, teljesen véletlenszerűen alkotódott meg, semmiféle isteni erő nem működött közre.
Az akaraterő növelése az energiaháló közvetítésével
Ha már valamihez végképp nincs kedve az embernek, erőt vesz magán és mégis véghezviszi azt a feladatot, amit halaszthatatlanul meg kell tennie. Ebben az esetben, a nagyobb tudati elhatározás, az emberi test foton testét működtető energiaháló energia tartalmát veszi fokozottan igénybe. Azok az emberek, akik erős akarattal rendelkeznek, bármit képesek elérni, bár a mai világban, már olyan sok buktatót gördítenek a lábaik elé, hogy már erről teljesen nem vagyok meggyőződve. Inkább, egy kicsit óvatosabban fogalmaznék, nagyobb esélye van céljaiknak a beteljesülésre. Minél nagyobb az elhatározás, annál több energia áramlik a foton testbe, erőt adva a cselekvés kivitelezésére. A tudati információs elektron minták, mivel nagy az elhatározás, nagy erővel lökik meg az energiaháló fotonjait, amitől az energia dús fotonok beáramolnak a foton testbe, és kicserélik az energia szegény fotonokat.
Az energiaháló energia tartalma az emberiség létezéséig állandóan újratöltődik, ezért nem merül le, tehát nem kell vele spórolni.
Az Univerzum Irányító Rendszere segítségével magyarázatra leletem, sok olyan hihetetlen, de mégis igaz történetre, ahol a bajba jutott személyek megmenekülését, kizárólag a fizikai erő segítségével történő leküzdésével már nem lehetett megmagyarázni.

A világűr nyomásának mérésére szolgáló szerkezet – A Nap által elnyelt Mars pozitív energia növelése, és ennek hatása a világűr hőmérsékletére és nyomására

A világűr nyomásának mérésére nagyon érzékeny mérőműszerre van szükség, mivel gyenge negatív energia mérését és annak változását kell szemléltetni.
Központi részbe egy leheletnyi vékony membránt kell helyezni, amely egy elpusztult, nagyobb testű kutya szemének szaruhártyája. De mivel a szaruhártyát nem lehet semmihez sem rögzíteni, hogy a nyomás és hőmérséklet változásokra megfelelően reagáljon, ezért a kutyának az egész szemgolyóját kell felhasználni, erre a célra. Sajnos semmilyen más lehetőség nincs a pontos mérések elvégzésére.  Szobahőmérsékleten, azaz húsz Celsius fokon a szaruhártya behorpadt, és ilyen állapotban, a homorú rész mértani középpontjába egy öt centiméteres libatollból kifosztott kis szarugerezd kétkomponensű szilikon ragasztóval odatapasztható. A kis tollgerezd végére poliuretánból készült pontosan ráilleszkedő kicsi csövecskét húzunk, amely tíz centiméteres és tintával van töltve.
Ezután, a szemgolyó hátsó oldalát, kétkomponensű szilikon ragasztóval egy mm – s keresztmetszetű üveglapra ragasztjuk.
Egy ötven méteres tíz centiméter széles papírtekercset óránként tizenhat fordulatos orsóra kell helyezni, és a papírtekercs másik végét az ellentétes oldalon lévő, szintén óránként tizenhatot forduló orsóba kell belehúzni, amely az elsővel ellentétes irányban forog, ezért automatikusan magára húzza a tekercset.
A poliuretán cső végén 0.1mm –s lyuk legyen, azért, hogy a tinta nyomot tudjon hagyni a papíron. A toll vége pontosan a papírhoz illeszkedjen.
A szemgolyót csak felhasználás előtt szabad a szerkezetbe illeszteni, mivel csak frissen működőképes, fagyasztani, tartósítani tilos!
Ha vákuumkamrába helyezzük, mínusz kétszázhetvenegy K fokra, vagyis az abszolút nulla fokra, ilyenkor mínusz egy atmoszféra a nyomás a kamrában, a szaruhártya teljesen kifeszül, és ezt jelezni fogja a tinta. A tintához a fagyás megakadályozására folyékony nitrogént kell adni, fele –fele arányban. A kalibrálás ezzel be is fejeződött.
A művelet elvégzésére azért van szükség, hogy a világűrben meglehessen mérni, milyen változásokat okozott a Mars bolygó fotonjainak Napba kerülése. Mennyivel emelte meg a nyomását és a hőmérsékletét, mekkora pozitív energia felszabadulását okozta a Mars újrahasznosítása?
Az Univerzum Irányító Rendszerétől tudom, hogy két éven keresztül, amíg a Mars összes fotonja fel nem használódik, a világűr hőmérséklete mínusz kétszázhetven C fok lesz, tehát egy teljes C fokot emelkedett kint a hőmérséklet és 0.1 atm – l emelkedett a nyomás, azaz, jelenleg és még két évig, 0.9 atm a világűr nyomása.
A vákuumkamrába a kalibráláshoz használt szemgolyót egy másikra ki kell cserélni, mivel a szaruhártya a negatív energia hatására elvesztette a rugalmasságát.
Bővebb információért forduljanak az Univerzum Irányító Rendszeréhez.

A sarkvidéki jég olvadásának megfékezése, az ideális jégtömeg visszaállításának lehetősége

A Mars bolygó fotonjai a Napban történő felhasználódásuk során, a Föld átlaghőmérsékletét öt fokkal növelik. A sarkvidéki jégtakaró ennek következtében két év alatt teljes mértékben elolvad, ha az emberiség nem cselekszik azonnal. Negatív energiaközléssel a Mars holdjának a Phobosnak az északi sarkkal, és a déli sarkkal megegyező nagyságú térrészletét kellene egymáshoz húzni, elektrontömörítéssel. A korábbiakban a módszer részletezve volt. A Phobos érintkező térszeleteinek klímája kiegyenlítődik a sarkvidéki klímával, és addig tart a negatív energia közlése, amíg a kívánt negatív energia mennyiség át nem adódik.
A korábbiakban részletes kifejtésre került, a természetből korlátlanul kinyerhető energiaszerzés elvi lehetőségei, technikai megvalósítással együtt, így a negatív energia előállítása is. A mágneses erőfonalakra juttatva a negatív energiát az Univerzum Irányító Rendszere segítségével, könnyen kivitelezhető.

A Jupiter Io holdját ma idegenek űrszondával vizsgálják

A mi galaxisunkban a Tejút rendszerben a Kos csillagképben a cornis tövére irányítva a teleszkópot, onnan öt fényévnyire láthatóvá válik egy föld típusú bolygó, kb. olyan, mint a mi Földünk. Ott is emberek élnek, akik már elsajátították a legcélravezetőbb technikákat.
Ma az Io-ra lettek kíváncsiak, ezért negatív energiával elektrontömörítéses módszerrel egymás mellé húzták a bolygójukat és az Io-t, és átsétáltatták az űrszondájukat.
A szonda talaj és kőzetmintákat gyűjt a felszíni és mélyebb rétegekből, légköri mintát vesz, hőmérsékletet mér és fényképez. Egy napig deríti fel az Io –t, majd visszatér a küldő bolygóra, ezután megszüntetik a negatív energia közlését, majd a két térrészlet elengedi egymást.

Idegennyelvek letöltése a szívben lévő gluon gömb belsejébe, a memóriába

A letölteni kívánt nyelv szoftverét elkészítjük, úgy hogy legelső helyen megírjuk, nyelv ABC -t, majd az összes szókészletet, legutoljára a nyelvtani szabályokat az egyszerűtől a bonyolultabbakig sorrendben.
Ügyelni kell arra, hogy minden tartalmi rész, a kiejtésnek megfelelően legyen a hajlékony lemezre írva, mivel a tudatba bejátszás csak az idegen nyelv beszédkészségének elsajátítására alkalmas. A nyelv, írásban történő megjelenését sajnos meg kell tanulni.
Szükség lesz egy olyan pendrive-re, amely hajlékony lemeze fullerénnel bevont, és a fém tartóház szintén fullerénnel fedett. Az egész szerkentyűt olvasztott PVC –be kell mártani.
A pendrive azon oldalára, ahol a jelek kijutnak, egyszer egy centiméteres, egy mm keresztmetszetű vas lemezkét ragasztunk, kétkomponensű szilikon ragasztóval.
Egy mm –s keresztmetszetű magnetitből készült huzalt, úgy öntetünk ki, hogy az egyik vége, egyszer egy centiméteresre kiszélesedjen, egy mm –s keresztmetszetben. A pendrive - re  tapasztott vas lemezke magához fogja vonzani a magnetit huzal kiszélesedő végét, így biztosít legegyszerűbb módon stabil összeköttetést. A huzal másik végét, egy csíptetővel a szívünk elé rögzítjük, és két nap alatt betöltődik a tudat memóriájába. Tovább is tarthat a letöltés, ki mennyi időt szán rá naponta, a letöltés ott folytatódik, ahol abbamaradt.
Amikor a szoftver összes anyaga betöltődött, az idegen nyelvnek megfelelően, bármilyen szöveget két órán keresztül egyfolytában, szünet nélkül olvasni kell hangosan, ezután a hálózatban áramló nyelvi elektron minták bejutnak a memóriába és kapcsolatba lépnek a memóriába betöltött nyelvi elektron mintákkal, és a továbbiakban a memóriából a beszéd során úgy áramlanak kifelé a hálózatba, mintha mindig is perfektül beszéltük volna ezt a nyelvet.
A jövőben, mindenki könnyen több idegen nyelv tudására tehet szert, örülhetnek a diákok, és főleg azok, akik utálnak nyelveket magolni!
Részletesebb felvilágosításért forduljanak az Univerzum Irányító Rendszeréhez.


Miért késett egy teljes napot a Földhöz legközelebbi megközelítésével 2005 YU55 kisbolygó?

Minden előrejelzés szerint a kisbolygónak november hetedikéről november nyolcadikára eső éjszakai órákban kellett volna a Földhöz háromszázhúszezer km –re közelítenie. Még sem ez történt. Egy megelőző részben már írtam arról, hogy a Mars anonim holdjának tudósai már megállították. Ha ez nem történik meg a Hold nagyobb energia szintű vonzáskörébe került volna, és a Hold a Föld és a Mars holdja menthetetlenül pusztult volna. Korábbiakban részletezve lett a dolgok miértje. De a fejlett technikával rendelkező idegenek megállították annyi időre, amely alatt a tengely körüli forgása leáll, ez pontosan annyit jelent időben, amennyit késett a kisbolygó. A teljes perdület vesztés után, kétezer Voltnyi elektromos kisüléssel meglökették, pontosan a Holddal ellentétes irányban, olyan pályára küldték, hogy ne veszélyeztesse sem a Földet, sem saját planétájukat. Ha ez nem így lenne, akkor a kedves tudósok igen rosszul tudnak számolni, ami pedig ilyen modern számítástechnika mellett elképzelhetetlen. Jelenleg olyan pályán folytatja világűrbeli útját, hogy soha többé ne jelentsen veszélyt szomszédjainkra, és ránk nézve sem.

 Miért nőtt gigantikus folt a Napon? A NASA direkt szemellenzős?

Érdekes módon a Mars megsemmisítése után három nappal a NASA az utóbbi évek legnagyobb napfoltját figyelte meg. Ahogy azt a korábbiakban lejegyeztem, a Mars november elseje óta nincs többé. Azt, hogy a Mars eltűnéséről miért nem nyilatkoznak, nem tudhatom, talán olvasták a blogom, és most nyilvánosságra kellene hozniuk, hogy mekkorákat bakiztak?
Aki egy kicsit is ért a csillagászathoz és birtokában van egy átlagos teleszkópnak, könnyen meggyőződhet róla. A Mars észlelhetetlensége helyett, november negyedikén közölték, a  mars járóval, az Opportunytivel végzendő jövő évi Mars kutatási terveiket. És még azt is, hogy micsoda szenzációs felfedezésre bukkantak, az egyik felvételen egy fehér kőzet képére leltek, amely filloszilikát, és víz jelenlétére utal. Nem értem, mi ebben a szenzáció, mivel már 2006 04.25. én megjelent az Origo online oldalán egy cikk: A Mars története az ásványok alapján címmel.  A tudósítás a Mars Express űrszonda új adatai alapján a bolygó fejlődésének három eltérő időszakában keletkezett ásványokat azonosította. A cikk tartalmát nem részletezem, de a phyllosian időszaknak nevezett marsi korban, keletkezett ún. filloszilikátokról már volt tudomásuk. A kőzet lefényképezése pedig a víz jelenlétére utalnak, ezért tartják nagy jelentőségűnek a kőről készült fotót. Hát igen, ez óriási nagy ügy, mivel már régóta tudják, hogy vízjég dögivel van, a problémát pontosan ennek az olvadása adta. A korábbi részben részletezve lett. A Mars Expressz űrszonda adatai ezt már régen jelezték, és a fényképet kíváncsi lennék rá mikor készítették, mert a cikk 2011november negyedikén jelent meg, és a Mars akkor már, mint bolygó nem létezett!
De, hogy mennyire ködösítenek, arra legnagyobb bizonyíték a Nap gigantikus foltja, az AR1339. 2011. november harmadikán észlelték a NASA tudósai, és a fokozott naptevékenységet is, amit előre jelezett az Univerzum Irányító Rendszere. A Nap hatalmas foltja a Mars egy tömegben bevonzódott fotonjainak halmaza. A Nap óriási energia szintje a Mars fotonjait egymásra préselődve egyszerre szippantotta be. Annyira összeszorítódtak, hogy egymásburkaiba hatolva kvantum állapotba kerültek, és a rengeteg kvantum most sorakozik fúzióra várva. Fokozatosan egymásután haladnak tömeget nyerni, a legalacsonyabb helyet elfoglalókból hidrogén atomok, a felettük lévő zónákban hélium atomok, majd egyre feljebb haladva, az energia szintek növekedésével hármas protonszám képződik, egészen a legfelső zónákig négy, öt, hat, hét, majd a nyolcas protonszámnál tetőzik, a lehetséges legmagasabb energia szinten. A keletkezett atomok mágnes fonalak tömkelegén keresztül érkeznek a Föld felszínére, vagy belsejébe, és pótolják az anyaghiányos részeket.
Az atomok leérkezésének látható jelei az Aurora Borealis, sarki fény, a mágnes fonalak elektronjaiba ütközve, annak fotonjait késztetik kisugárzásra. Másik jele, a tengerek vizeinek bugyogása, mivel a tengerek mágnes fonal hálózatában helyet foglaló fotonok is kisugárzanak, az oda ütköző szén, szilícium, oxigén, hidrogén atomok elektronjainak hatására, miközben, széndioxid, szilikát, víz keletkezik. A foton kisugárzások pedig emelik a víz hőmérsékletét, a széndioxidból szénsav keletkezik, amitől pezseg a víz.Éjszaka, amikor a víz hőmérséklete alacsonyabb, nem bugyog, hanem egy métertől akár kilométeres nagyságú, szabálytalan foltokban fényjelenség látható.
A nagyfokú ködösödés is jellemző, mert a hidrogén és oxigén atomok a mágnes fonalakon víz molekulákat képeznek, és a foton kisugárzások miatt kigőzölnek.
A fokozott naptevékenység, a nagy alapanyagbőség miatt lép fel, a magasabb proton számú atomok is tömegesen képződnek, ezért az elektronoknak a foton párjaikra várakozniuk kell, amíg azok elérik a két naprendszer közötti összesugárzási zónát. A összesugárzott fotonok, vagyis a plazma sugarak találkozásával válnak az elektronok szabaddá, és kezdhetik meg a sűrűség szerinti földi elrendeződéseiket. Addig azonban, a Napot elhagyva, az elektronok, a Földhöz közeli helyeken várakoznak, de a Földre nézve elég távol, hogy ne okozzanak katasztrófa helyzetet. A fokozott naptevékenység, kisebb áramkimaradásokat, elektromos zavarokat kelthetnek, de nagyobb bajt nem okozhatnak.
A Napban azért van jelenleg több napfolt, mert a Xénia és a Plútó is fotonok tömkelegeként sorakoznak az ismételt tömegnyerési folyamatra. A Mars, a Plútó és a Xénia is egyaránt testvér bolygónk a Mars holdjának és a Föld anyagainak gyarapításában vesznek részt.
A fokozott naptevékenység emeli a Föld átlaghőmérsékletét öt C– l, a napközeli földpálya szintén öt C– l, a Mars fényvisszaverésének megszűnése miatt viszont öt C–t veszítünk, és még öt C–t veszítünk, mert a Jupiterről negatív energia érkezik a Földre, mert a Nap fénye a Mars helyett mos innét fog visszaverődni, miközben energia szint csökkenésen megy keresztül, annyira, hogy ideérve öt fokkal csökkenti a Föld átlaghőmérsékletét. Ha összeszámoljuk, a fokozott naptevékenység és napközeli pálya öt fokot emeli a hőmérsékletet. Nap távolban, és normál naptevékenység során a Föld átlaghőmérséklete a szokásos.
A magyar tél milyen lesz, azt a nagy légköri áramlatok is befolyásolják. Ha az afrikai meleg, száraz légtömegeknek magasabb a pozitív energia szintje, mint a negatív energiájú szibériai hideg légtömegeknek, akkor a magasabb pozitív energia szintű meleg levegő áramlik a Kárpát - medencébe. Fordított esetben, ha a negatív energia szint kerül fölénybe, akkor az kap szabad utat, hideg télre lehet számítani. A part menti meleg tengeráramlatok emelik a hőmérsékletet, ezért mindig enyhébb az óceánok és tengerek mellett elhelyezkedő szárazföldek téli klímája.

Kommunikáció a szilícium atomos csatornaváltójú TV készülékkel

A mínusz egy és mínusz kettes hullámhosszal történő kommunikáció kezdeményezését csak a földiek végezhetik. Az alacsony energia szintű világok információs elektron mintáinak gyenge energia szintje nem képes meglökni, és mintaáramlatot elindítani, a mi nagy energia szintű világunk nagy energiájú információs elektron mintái felé. Éppen ezért, csak azokra a kérdésekre kaphatunk válaszokat, amelyeket felvetettünk számukra, azokra pedig nagyon bőven, az információs hálózatban a kérdéseknek megfelelő összes információs minta kombinálódik, tehát a legmesszebbmenően teljesül kíváncsiságunk kielégítése.
A szilícium atomos TV készülék használata alkalmával, ne felejtsünk el szilícium kristályt tartalmazó fülhallgató viseléséről sem, mert másképp nem hallhatjuk átkelt barátaink mondanivalóját.
Kiegészítés a szilícium atomos állomáskeresőjű TV készülékhez
Ha a TV – t, olyan Web kamerával kötjük össze, amelynek jelfogója szilícium kristály és szilícium kristályt tartalmazó fülhallgatót csatlakoztatunk hez a  TV, akkor a kommunikáció felőlünk is közvetítődik a mínusz egyes hullámhosszon fogadó személyhez. A Web kamera domború lencséjének mértani közép pontjába két komponensű szilikon ragasztó segítségével rögzítünk egy minél kisebb szilícium kristályt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése