2012. május 23., szerda

A teremtés csodája

A kezdetek kezdetén

 Volt egyszer egy mágneses gluon gömb, melynek felültére fotonokat engedtek a Teremtő Fénylények, még pedig annyit, hogy mágneses rezonanciát idézzenek elő, a Nagy Bumm talán nem is volt olyan Nagy Bumm!
A rezonancia következtében, a fotonok kvarkokra hasadtak, de mivel mágneses tulajdonságra tettek szert, a hozzájuk tapadt, szintén széthasadt gluonok által, rövid időn belül újra fotonokká álltak össze. Minden egyes foton más-más rezgésszámot vett fel, különböző energia szintre lépett.
A hasonló energiaszintet képviselő fotonok sorba rendeződtek, a legelőször sorba álló hamarosan vesztett energiájából, ezért egy szinttel lejjebb esett, középen meglökve a sorban előtte állót, majd láncreakció szerűen ez a lökés végig haladt a legelsőig, amely a megnövekedett energia többletet felvette, ezáltal felugrott a magasabb energia szintre.
Az elsősorban ezután az utolsó előtti veszített energiájából, leesve, az alacsonyabb energiaszintre, középen meglökve az előtte állót, majd megint láncreakció söpört végig a soron, megnövelve a sorban legelső energiaszintjét, amely megint felugorhatott a magasabb energiaszintre. Ez a folyamat ismétlődik az egész soron, mindaddig, amíg az eredeti impulzus ki nem huny. A folyamat az összes energia sorra érvényes, mint látható 2-2 sor szükséges a körfolyamat fenntartásához. Ha szemléltetném, egy spirális mozgást mutathatnék be.
De miért is írtam ezt le? A válasz egyszerű: ez lehet a fekete lyukak működési elve.
Bal felé tekeri fel a fotonokat, körkörösen balra csavarodik, és amikor már eléri a megfelelő sebességet, szívó hatást fejt ki a többi fotonra, amelyek beáramlanak a fekete lyukba.
A fekete lyuk úgy viselkedik, mint egy részecske gyorsító. Benne a fotonok a nagy mennyisége miatt állandóan ütköznek.
Az ütközések következtében két foton olyan hatalmas energiával csapódik egymásnak, hogy fuzionálnak. Tehát tömeget nyernek, kvantumok keletkeznek. De a foton másik oldalához is csapódik egy másik foton, amely már nem képes egyesülni a kvantummal, csak egymás burkába hatolva összetapadnak. Az egész folyamat neve: fúzió
A tapadás pillanatától kezdve beszélhetünk a részecskék kettős tulajdonságáról: hullám is és részecske is. Az ilyen tulajdonsággal rendelkező részecskéket, ha kettős résen vezetjük át, az akadály miatt kettéválnak.
A tömeget nyert részecskék foton párjukkal nem képesek átjutni a fekete lyukon, nem rendelkeznek elég impulzussal, az ütközések következtében feltorlódnak, majd jobbra peregve visszafordulnak és kipördülnek a fekete lyukból. Minden harmadik foton tömeget nyert részecskéhez kapcsolódik.

A részecskék további útja

Miután a részecskék elhagyták a fekete lyukat, nagy energiával feltöltve, nagy sűrűségben elhelyezkedve, megint egymásba ütköznek, a tömeget nyert fotonok, vagyis a kvantumok, a kvantumokkal, meleg magfúzió következik be, létrehozva a protont. Az a foton, amely a kvantumhoz tapadt, kisugárzik. A proton- proton fúzió eredménye a hélium atommag keletkezése, tehát két proton jelenti a hélium atommag tömegét.
Ez a folyamat is láncreakciószerűen megy végbe.
További ütközések következtében megnövekedett energiaszint miatt eljuthat a protonfuzionálás egészen a nyolcas tömegszámig.
A különböző energiaszinteknek megfelelően a párok foton tagjaiból különböző sugárzások alakulnak ki.
A nagyobb tömegszám eléréséhez magasabb energia szintet kell képviselnie a protonoknak, meleg fúzió esetén, először az alacsonyabb energia igényű folyamatok zajlanak le, a folyamat fűtéséhez szükséges magfúziós folyamatok egyre nagyobb energiát biztosítanak, a nagyobb energia igény fedezésére.
A Napban, az összes atom kialakult, beleértve az oxigént is, a gluonokból kialakult mágneses erővonalak pedig biztosítják a sűrűség szerinti elrendeződést.
A víz kialakulhatott a Földön, minden összetevője adva volt, a Napban végbemenő folyamatok lehetővé teszik az atomok létrejöttét, a gluonok pedig, olyan kapcsolatot tettek lehetővé a víz molekulán belül, az atomok közt, amely az élet keletkezéséhez nélkülözhetetlenné vált.
Számomra bebizonyosodott, nem az üstökösök és a kisbolygók szállították a vizet a Földre.
A kisugárzott fotonok bekerülhetnek a fekete lyukba, át is jutnak rajta, mivel nincs tömegük, energiaszintjük elegendő, hogy a másik frekvenciára juthassanak.
A nagy Hadronütköztető a CERN, ezért nem fogja megtalálni soha a Higss bozonokat, mert azok, csak a gluon gömb felületén található fotonokban voltak jelen.
Ebben az öngerjesztős számítás technikai rendszerben, nem a fotonok programozása történt, hanem a leglényegesebb a program szempontjából a részecskék különböző energia szintjei.
Az egymásnak megfelelő energia szintekkel rendelkező részecskék lépnek kapcsolatba, létrehozva különböző rendszereket, majd a rendszerek lépnek egymással kölcsönhatásba.
Második leglényegesebb momentum az ön gerjesztett mágnesességre épülő kapcsolati kölcsönhatásokra épülő rendszerek, függetlenül attól, hogy élő vagy élettelen az adott rendszer.

Információ, kódolás, dekódolás, a gondolkodás létrejötte

A születés pillanatától kezdve a halálig folyamatosan tanulunk. A csecsemő a valóságot megtanulja érzékelni, még nem gondolkodik, információkat gyűjt, és szortíroz. Minden észleléskor felszabadul egy parányi mennyiségű kémiai anyag, amelyek mindegyike jellegzetes mintázattal rendelkezik.
A jobb pitvarkamrai csomóban a jelfogó részecske szerepét két szabad gluon biztosítja, amely súllyal és tömeggel nem rendelkezik, a „sötét anyag egyféle típusa, amely foton állapotban, mágneses tulajdonsága révén, vonzza a jeleket magához. A gluon, gömb alakú felületén, a kémiai anyagok parányi mennyisége, mintázatuknak megfelelően egymás tetejére tapadnak, mert az azonos mintázat, azonos sűrűséget is jelent. A minták az információ alapegységei.
Az információ begyűjtése, és megszilárdítása a mechanikus bevésés folyamatával egyenlő, még nem tekinthető logikus gondolkodásnak, csak a gondolkodási sémák alapjai. Minél több picinyke méretű minta rakódik egymás fölé, annál erőteljesebb lesz, ennek a „fénypecsétnek” a rajzolata. A gömbfelületen, minden irányába szakadatlanul nyomot hagy a vegyi részecskék rendezett formában történő áramlata. Ez a folyamat a kódolás.
Amikor beindul a gondolkodás, elektronok áramlanak a tudathoz, vagyis a gluonok által öngerjesztéses módon létrehozott, nano méretű „kódoló berendezéshez”. Az elektronok lökéshullámszerűen, először az agyban ingerületi hullámokat keltenek, a jobb és bal féltekéből, külön-külön kerülnek, egy-egy gluon kódolóra.
Amikor egy elektron odaér, nagy energiával neki ütődik a gluonnak ahhoz a részéhez, ahol, a neki megfelelő információs minta található, ebben a pillanatban, ki is hasítja a részecskéből azt a mintát, ami információs tartalmának megfelel, tulajdonképpen, az elektronnak ez a része alakjánál fogva hordozza az információt. Ez a folyamat a dekódolás.
Az elektron maradék részei, a szétszakadás következtében, újabb ütközéseken mennek keresztül, és teljesen öngerjesztéses módon súly és tömeg nélküli anyagot hoznak létre, amelyből az információs hálózat fejlődik. Ebben a hálózatban áramlanak az elektronokból kiszakadt minták, amelyek forma gazdagságuk által biztosíthatják az információ áramlásának zavartalanságát, hiszen keveredés nem jöhet létre.
A könnyebb érthetőség kedvéért, úgy kell elképzelni, mint egy gömb alakú „lyukasztó gépet,” amelynek felületén több milliárdnyi minta található, csak itt nem a gép dolgozik, hanem a minden irányból folyamatosan becsapódó elektronok biztosítják a „lyukasztást”.
A két gluonról, kétféle irányba történik az információ szállítása. A másik frekvencián is kell lennie, valamilyen mágneses jelfogónak. A levegőben lehet látni, hogy a csatornácskák, kis gömböcskékkel egyesülnek, ezek lehetnek az elosztó központok. Innét az információ egyrészt a háromdimenziós film létrehozásához kerülhet, másrészt oda, ahol az Univerzum földi irányítása történik.
A másik frekvencián található információt vevő gluon gömb felületére áramlanak az információt hordozó elektronok, ugyanolyan elrendezésben, mint az információt adó gluonon voltak, mintázatuk megfelel az adó gluon mintázatának, az emberi tudás és tapasztalat gyarapodásával egyre nagyobb mértékben telik meg a gömbfelület, egyre magasabb szintet ér el az információs elektron minták tömege.
A test halálakor az összes információ, vagyis az emberi tudat a vevő gluonhoz fog tartozni.
A hálózatban mehetnek végbe, a gondolkodási folyamatok, a kreativitási, a képzeleti műveletek, mivel itt van lehetőség a minták összekapcsolódásának számtalan variációjára, és minél több információval rendelkezik valaki, annál több kapcsolhatóságra, illeszthetőségre tesz szert a tudata. A képzeleti képek megjelenésekor a hálózati csatornák kinyílhatnak a háromdimenziós film irányába, és a gondolat a megfelelő háromdimenziós képkockával párosul.
Borongós időben, amikor nem esik, jól látható, hogy fejünket körbe veszi a hálózat, és amikor elfordítjuk valamerre, akkor a csatornácskák velünk együtt mozognak. (Kissé felfelé kell tekinteni.) Nyakunktól lefelé elvékonyodik, és valahol a test közepe táján eltűnik. Itt valahol vezet ki a szívből.

A kétdimenziós számítástechnikai rendszerben, hasonlóképpen történik minden. Mivel a szílicium, a grafit, kvarc, sűrű anyagok, sok gluont tartalmaznak, mágnesessége következtében bevonzzák a kevés gluont tartalmazó kisebb sűrűségű részecskéket. A processzorok anyagát is mágnesessé teszik, hogy a jeleket odavonzzák.
A különbség a kettő között az, hogy a kristályrácsban a gluonok egymással kapcsolódnak, így elfoglalják a tér egyik dimenzióját, ezért kétdimenziós számítástechnikai rendszer jöhet létre.
A hálózat építés is hasonlóan a tér két irányába mehet végbe.
Ha elfogadjuk azt a tényt, hogy a számítógép gondolkodik a parancs erejéig, a fentiek alapján levonható az a következtetés, feleslegessé válik a digitális jelek alkalmazása. Gondolkodáskor, legyen az gép vagy ember, a felszabadult kémiai anyagok jellegzetes mintázatot hagynak a gluonok felületén, amelyek már eleve kódként működnek.
Ezt a zseniális öngerjesztéses kódolási technikát képtelenség felülmúlni.

Ez úton szeretném megköszönni, Önöknek, hogy pontokkal jutalmazták ténykedésemet, nagyon hálás vagyok érte, mivel, mert csak ebből tudom megállapítani, hogy egyetértenek velem.
Hatalmas köszönet Mindenkinek!

A „sötét anyag” látható bizonyítéka

Az első részben már írtam az információ közvetítő hálózatról. Megfelelő fényviszonyok között, ahol egy áttetsző képződmény láthatóvá válik, a levegőben, mindenki megtapasztalhatja az eddig még feltáratlan létező valóságot. Az Univerzum egyik látható csodáját, amellyel még nem foglalkozott a tudomány.
A tudatunkból valamiféle módon ki- és bekerülő információkat szállítja, tárolja és rendezi, és továbbítja az információt egy másik frekvenciára, ahol aztán eltűnik szemünk elől. Temérdek információt közvetít, ezért gondolom, háromdimenziós film pereghet odaát. Szép, napfényes időben, nem látható a hálózat, de a bennük keringő fotonok fényes cikázásai, állandó villogásai, folyamatosan ámulatba ejtenek
Az információ hullámtermészetű, vagyis fotonok együtteséből áll, köztük a kapcsolat folyamatos.
Valószínű, a gondolkodásban, a kreativitásban, a képzelet létrejöttében is döntő jelentőséggel bírhatnak, ezek az ismeretlen anyagból felépülő varázslatos csodák.
A fotonnak az a része, amely nem vesz részt az információ képzésében, öngerjesztéses módon, hálózattá fejleszti magát, abból a súly és tömeg nélküli anyagból, amit a tudomány „sötét anyagként” emleget.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése